עזרה..

עזרה..

טוב אז ככה.. יש ילד בשכבה שלי שאני דלוק אליו.. הקטע הרגיל כמו שלכולם קורה זה אני לא יודע אם הוא בקטע... מממ.. אני לא יודע אליו כלום.. אני רק יודע באיזה כיתה הוא ושהוא יפה חיחי אז איך אני מגלה אם הוא בקטע? הייתי דלוק על מישו שהוא חבר שלו.. ושהייתי דלוק אליו הרגשתי משו גם לזה שאני רוצה עכשיו הוא תמיד היה שם... אפילו שאת חבר שלו ממש רציתי הקטע שהוא היה אפישהו כל הזמן.. עכשיו עוד בעיה שהיא לא ממש בעיה.. יש ילד אחד שהתחיל איתי והוא מעצבן כבר.. כי הוא קשור לכל מי שאני רוצה ולכל מי שרציתי ואני לא מצליח להפתר ממנו... את זה שאני רוצה הוא חבר טוב שלו והוא בכיתה שלו אז זה שרציתי הוא היה החבר הכי טוב שלו שנה שעברה רציתי מישו והוא היה חבר טוב שלו ואיפלו לא הכרתי אותו עדיין.. אולי זה אומר משו? עזרה.. :(

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif מה עושים?...

קודם כל.. לא להחשף ולגלות את הנטיות שלך כי אם הם חלילה הומופובים התוצאה לא תהיה טובה. אני ממליצה לך להתחבר איתו או עם חברים שלו ולהתחיל להסתובב איתם בבית הספר לצאת איתם ולאט לאט להתקרב אליו אחרי שתהיו ידידים יהיה הרבה יותר קל לגלות אם הוא בקטע או לא.. בהצלחה!

חחח

"אני דלוק על ילד בשיכבה שלי וחבר של ההוא שהייתי דלוק עליו שנדלקתי לפניו ויש ילד שדלוק עלי ואני לא דלוק עליו כי הוא קשור למי שאני דלוק והוא חבר של זה שאני דלוק עליו וגם החבר הכי טוב של זה שאתה דלוק מהכיתה של האקס.... זה פשוט בלגן מה שהולך פה! כמובן שלא הבנתי כמעט כלום ממה שרשמת, אבל אני מציעה לך למחר להדלק על מישהו שמחבב אותך ונראה טוב, ויש מצב שיקרה בינכם משהו ולא סתם עוד סטרייט שרק תפנטז עליו.

gooligay

New member
דעתי...

לפי מה שהבנתי את די קרוב אליו בגלל קשר כזה או אחר עם חברים. ואם כך אני מאמין שזה לא יהיה כל כך מפתיע אם תבוא ותדבר איתם ותהיה יותר בחברתו. אתה יכול להעזר בגיידאר ולחשוב על מנהגים מסויימים של הומואים שאולי הוא משתמש בהם.

archangel3

New member
וואי ממש הסתבכתי...../images/Emo122.gif

תרשים זרימה היה עוזר :| בכל אופן אם יש מישו בשיכבה שאתה דלוק עליו הצעד הראשון שאתה צריך לעשות זה להתקרב אליו או לבדוק עם יש חבר/ה משותפים של שניכם ולנסות לסדר משו... תעדכן בכל אופן, אביב

גופפי

New member
טיפש מנסה לעזור לך ../images/Emo13.gif

זה צרוף מקרים תפרט את המשפט "שהתחיל איתי" הוא התחיל איתך בקטע מסריח של ערס או שהוא התחיל איתך בקטע של "היי בונבון"( בקטע של הומאים) לפי דעתי תקח הכל באיזי למה שלא תחכה שהוא יתחיל איתך? עם הוא בקטע אז הוא יעשה את הצעד הראשון לפי דעתי אין צורך שתעשה את הצעד הראשון מספיק שתשלח לו מבט מחייך ומזמן ועם הוא בקטע של הומאים הוא יבין לבד ועם הוא לא בקטע אז הוא סתם ישלח אותך לבית חולים אבל היי זה מחיר שווה.

James Hammerton

New member
באופן עקיף יש כל מיני אפשרויות

כמו לברר דרך חברים שלו (או חברים שלך), למשל אם הם יודעים אם הייתה לו חברה. אפשר גם להתחיל לדבר איתו ולהגיע לנושאים האלה, או לשאול אותו במה הוא מתעניין וכו'... קח בחשבון אבל שאם לא תשאל אותו ישירות יתכן שלעולם לא תדע.

gooligay

New member
גם אם תשאל אותו ישירות...

יתכן שלעולם לא תדע... לא רק שיש כאלה שיסתירו מיד כי הם לא בטוחים או עדיין בארון, ישנם גם הומואים לא קטנים ומאוד מוחצנים שיגידו לך שלא רק בשביל לא לפגוע בך כביכול ובשביל לסרב בנימוס להצעה.

James Hammerton

New member
יכול להיות, אבל זו דרך

יותר בטוחה משאר הדרכים... אם הוא בארון אז כנראה שאף אחד אחר גם לא ידע.

יאי! ^^"

גיליתי ת'שם שלו D: התקשרתי לידידה שלי ושאלתי אותה מי זה... אז היא עושה שלי *** ההומו ואני כזה למה הומו? היא אומרת כי ככה בוא נקווה שהיא צודקת P:

אמלה!!

קיצור זה שהתחיל איתי אז היום באתי לכיתה של ידידה שלי ועברתי לידו והוא שעה הסתכל עליי אני עברתי והוא כזה עם העיינים עליי לא מוריד אותםםם אני כזה בלב טוב חאלסס =\ יאי ראיתי שוב את זה שאני רוצה הוא כזה חמודד P:

למעלה