לא ערסי, אני לא לועגת
לא פעם נהנית לקרוא תשובות שלך על נושאים מסוימים אבל בנושא האמהות שנוטלות על עצמן לכלכל את הילדים המשותפים כי הגרוש משחק איתן בענין, אני חלוקה קצת איתך. מה שצרם לי, זה שהכללת את כל האמהות שנלחמות עבור הילדים שלהן תוך שיתוף והכנסת הילדים לסיטואציה, לא בכל המקרים האמא מערבת את הילדים, ואלו שמכניסות את הילדים לנישה שהם לא צריכים להיות שם, מבחינתי הן אמהות לא אחראיות ולא מוסריות לא כלפי עצמן ולא כלפיי ילדיה, ואני מדברת על האמהות שמהתחלה מהפעם הראשונה שהאבא לא מפקיד מזונות, או לא מעביר כספים שאמורים לשמש את הילדים, הן מערבות את הילדים, זה אסור!!!!!! רוב האמהות שצריכות לעמוד בנטל הכלכלי הקשה, לא מערבות את הילדים שלהם (ממי שאני מכירה לפחות), הן יחרקו שינים, יבכו בלילה לכרית, לא ישנו לילות כי הראש מנסה לחשוב איך משלמים לזה ואיך משלמים להוא, אבל בבוקר יקומו ויעירו את הילדים ויכינו את הסנדויץ שלהם לבית הספר, עם חיוך וחיבוק. המלחמה הזאת, היא מלחמה פנימית בלב האשה, זאת מלחמה שהיא תנהל מול האקס באמצעות הצינורות המקובלים, הרבה פעמים נשים שותקות ולא עושות כלום, כי אין להם כבר כח לזה, ומשלימות עם מר גורלן, או כי פוחדות מאלימות מצד הגרוש, או סנקציות שהוא יפעיל מול הילדים ולא יקח אותם בהסדרי הראיה ויש עוד הרבה דוגמאות. אני לא יודעת באיזה חברה אתה מסתובב,ומה אתה רואה בקרב מכרותיך הגרושות, אבל זה לא נכון להגיד שהאם לא צריכה להתערב בחייו הפרטיים של הגרוש שלה שטוען שאין לו כסף, ולא משלם את חובותיו לילדיו שלו, בזמן שהוא רוכש לעצמו פינוקים כדוגמאת המזדה שהוזכרה ואפילו פחות מזה, אבא שלא מסוגל לשלם מזונות, שלא יקנה לו בשמים יקרים או יצא לנופשים. הכעסים האלו שנשמעים כאן השכם והערב מצד האמהות זה לא ממש שמעניין אותן שהוא חי טוב ממנה, אלא שהילדים המשותפים שלהם משלמים את המחיר לזה, על זה הכאב, על זה הכעס. לכל אב גרוש אני מאחלת שיחיה חיים טובים עם ממון מכאן עד ארצות הברית, אבל......... שיעמוד בהתחייבויות שלו מול הילדים קודם כל, הילדים הם לפני אוטו חדש/נופש/בשמים/בגדים ועוד....... אנחנו מבוגרים, יכולים להתמודד מול כל מצב לילדים אין יכולת להתמודד, וכשהם צריכים להתמודד עם משהו שגדול עליהם, אז כבר מאוחר מידי, הם גדלים עם חסכים וכעסים שלכאורה לא מוסברים. מבטיחה לך שאם תשב אחד על אחת עם אמהות מכאן ותשמע את מה שיש להם להגיד, פתאם תראה שיש עולם אחר, זוועתי ומפלצתי. כן, זה היה ארוך