עזרה

אופסי הוא בעצם כתב ממש בסופ

"אגב אל תרשמו לדבר איתה ולנסות להסביר לה בהגיון.....זה לא עובד!!!" לא יעבוד כנראה במקרה הזה... ובכל זאת? לא יתכן שיחסים לחוד והסכמים חתומים בבית משפט לחוד?

עד שזה מגיע

למבחן המציאות - לא אושר בבית המשפט = לא קיבל תוקף = אין פס"ד שאומר אחרת. ובמקרה הז דנדי אמר כבר מה גורלה של אופציית ההתדברות.

L o v e M e1

New member
ההזדמנות להיות במחיצת בנותיך יום

יום, להתעורר איתן בבקר, להשכיב אותן לישון, להקנות להן ביטחון גם בימי מלחמה, להיות המקלט המרגיע הגיבור שלהן הקרקע הבטוחה -שוה הכל! מזונות שאושרו ע"י בית משפט אינם יכולים להשתנות אלא ע"י בית משפט ולכן הדרך היחידה להקל על המצב כרגע הוא אך ורק ע"י הדברות עם גרושתך. אולי לנסות לדבר על ליבה על האפשרות לשלם כרגע רק את ההוצאות הקבועות ובכך להפחית זמנית את המזונות עד שהמצב ירגע והבנות תחזורנה הביתה. במידה והידברות כזאת נכשלת, הסבר לבנות שצריך לצמצם בהוצאות ולחפש בילויים ותעסוקה במינמום הוצאות.האמן לי זה לא יעשה אותך אבא פחות טוב בעיניהן. אל תפתח חזית נוספת. דעתי

מזל חי

New member
בהחלט לא צריך לשלם

ואם ידעת מראש שאין עם מי לדבר היית צריך לגבות מראש לפחות חלק מהכסף שלקחת על עצמך בחודש וחצי. צר לי לשמוע . אני במקומה הייתי משתתפת מראש או פוסלת שתשלם בכלל מעבר למזונות.

יערית

New member
מאחר

והשורה התחתונה שלך מבהירה שאין סיכוי שהיא תתגמש ותוותר על כך, אולי כדאי מראש לא להתאכזב מגול ההוצאות שיש לך בחודש הזה, הרי לא בכל שנה יש לנו מלחמה והבנות צריכות לשהות במחיצתך חודש וחצי שלמים,תוותר על כך גם אם זה יוצא ממה שאין לך בכל זאת אלו הן בנותייך ואתה תמיד דאגת לרווחה שלהן. אם בכל זאת בכל שנה יוצא לך להוציא כפל הוצאות,אולי כדאי לפתוח את ההסכם מחדש ולערוך בו שינויים דרך בית משפט. בינתיים תהנה מותק,תהנה!!!:)=בספטמבר תעבוד קשה יותר להחזיר הוצאות של יולי אוגוסט.

ayb1

Well-known member
משלם ועוד איך

אתה חושב שהוצאות הילדים זה רק אוכל לינה ובילויים. התשלום שלך נועד לדברים אחרים ונוספים חישוב אחזקת הילדים הוא חישוב שנתי. ישנם הוצאות יומיומיות ויש חד שנתיות הכסף הזה ישמש את הילדים לקנית בגדים ריהוט וכדומה צביעת חדריהם ועוד בהתאם לצרכים המישתנים ,דברים שכעת היא יכולה סוף סוף לממן כתוצאה מהחיסכון בחודש הזה. אתה חושב שהיא עוברת טירוף של ביזבוז כספי המזונות,כספים הנחסכים כעת שהילדים אצלך והיא פטורה מלהאכיל אותם . האם בחודש הימים הזה נןתרים אצלה אלפי שקלים פנויים וכולם מושקעים ברוחתה האישית רווחה הבאה על חשבון הילדים.

t o t a l

New member
אולי תשוחח איתה ותסביר לה בהיגיון ?

סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

דנדי

בכל שנה, השאלה הזאת עולה ואני חושבת, מתוך הכרות איתך והידיעה שהבנות שלך זוכות להכי הרבה אבא ממך ולא רק בחופש הגדול, ולא משנה המרחק אולי כדאי לגשת לבית משפט ולהגיש בקשה בענין החופש הגדול לפחות, לא???

דנדי שאלה לי אליך

הבנות שלי במקום לעשות חמשוש אצל ועם אבא שלהן נמצאות איתי כבר כמעט שבועיים רצוף.. לבקש ממנו תוספת מזונות???? עבור הימים שפיספס את הסדרי הראיה??? לדעתי... תדבר איתה על קיצוץ חלק מהמזונות.

החתולית

New member
ההגינות מחייבת שתשלם פחות

זה ברור לגמריי. אבל, אלא אם כן אתה מוכן לפנות לעורך דין, להגיש לבית משפט בקשה להפחתת מזונות לתקופה הזאת, להמתין לדיונים וכו' - אין לך ברירה אלא לנסות ולדבר איתה. אולי לכתוב לה מכתב שמסביר את המצב ואת נקודת המבט שלך ?

deena

New member
עד כמה שאני יודעת

(ואני יודעת מעט מאוד בעניין) מזונות לא מחושבים רק לפי ה'עלות' החודשית של ההוצאות של הילדים אלא מחושבים לכלול את ההוצאות שיש על ילדים למשך כל השנה. הם מחושבים לכלול הוצאות לא רק על אוכל וכו' אלא הוצאות יותר גדולות כמו ארנונה, שכר דירה, ביגוד והנעלה, הוצאות רפואיות, ספרי לימוד וכד'. ההוצאות השוטפות האילו לא פוחתות אם הבנות אינן בית, העלויות השוטפות נשארות- קצת פחות אוכל, חשמל ומים אבל כל השאר- לא משתנה רק כי יש פחות אנשים בבית לתקופה מוגבלת. לכן, יש לשלם מזונות במלואם כי זה מתפרש על עלויות שנתיות. אבל- יש בהחלט מקום לבקש הקלה בסכום המזונות, ועוד לבקש השתתפות לפחות במחצית ההוצאות של הקיץ- בדיוק כמו שהיא היתה אמורה לבקש ממך (מניחה שהיית משלם חצי מהוצאות קיטנה וכו').

kagdila

New member
אני מצדיעה לך שאתה עוזר לגרושתך

ולקחת אליך את הבנות. מקווה שבנושא הכספי תסתדרו.

ח ב ר מ ן

New member
בועטים את הכדור לשמים,ומתפסים על!!!

העץ
מה רשום בהסכם הגרושים,,הרי לנו הגברים אין זכויות,שהם אצלה אנחנו משלמים שהם אצלינו אנחנו משלמים . אורי

מה הקשר בין מי ההורה המטפל למזונות?

אני ממש לא מבינה. האם אשתך לא משלמת לפחות מחצית מהוצאות הילדים ואף יותר בכל חודש עבור הילדים וגם מטפלת בהם מרבית הזמן? האם אשתך לא מטפלת בהם במרבית ימי המחלה או ימי החופשה בדרך כלל? האם אשתך מקבלת תוספת עבור חודשי הקייץ, בהם ההוצאות עבור הילדים גדלות באופן ניכר? כיצד זה שכל פעם שגבר מטפל בילדיו, זה מתקשר אצלו אוטומטית לכסף? אחת ולתמיד - הייתי רוצה להבין מה הקשר בין מי שמטפל למי שמשלם? האם אין גרושתך מטפלת ומשלמת כל הזמן? מדוע גבר שמטפל בילדיו חושב שמגיעה לו אוטומטית הפחתה במזונות? האם אתה חושב שאם אתה משלם מזונות - אתה משלם גם עבור הטיפול של גרושתך בילדים? נכון. יש הוצאות רבות על הטיפול בילדים מעבר למדור ולחינוך. ובעיקר בקיץ. זה לא רעיון רע שתשא בהוצאות אלה הקיץ ותראה מהם הסכומים הריאליים שמשלמת גרושתך.

בד"כ לא מגיבה....

אבל הנה דוגמא קלאסית לאישה שמה שרואה זה רק כסף מול העיניים שלה! מה יקרה אם חודש אחד שהילדים אצלו באמת חודש מלא והאמת היא שאין לאישה הוצאות בחודש זה היא תבוא לקראת הגבר? למה אי אפשר לקבל את זה שאם שגבר שמשלם כל השנה מזונות והוא אבא אחראי ולוקח את הילדים לתקופה ארוכה אפשר לבוא לקראתו? אלוהים אדירים האם כל מה שיש לנו בראש זה אייך לקחת מהגברים כסף? אייך לדפוק אותם? אני כבר ציינתי שאני החודש מעבירה לאקס את המזונות בחזרה ובמזומן שיהיה לו יותר כסף להנות עם הילדים!!! (הם אצלו חודש וחצי מהקיץ) ולא בגלל שאני מלאה בכסף ולא בגלל שלא חסר לי אלא בגלל שאני משתדלת לחשוב רוב הזמן על טובת ילדיי וטובת ילדי כשהם עם אבאשלם שיהיה לו כסף לבלות איתם כי אני בתקופה זו לא פנויה או יכולה להעניק להם את זה... אני חושבת שהמקרה הזה דומה, האמא בכרמיאל יש מלחמה, הילדים אצל דנדי למה שדנדי לא ישתמש בכסף שמיועד מראש לבנות לטובת השבעות שהם אכן אצלו מער למצופה.... את נשמעת לי אישה קטנה שלא מצליחה להתעלות על התסכול שתמיד האישה היא הנדפקת!!! ולך דנדי, מוכנה לעשות לך ילד ולהתגרש....

דנדי1

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

תעמדי בתור נשמה...... כל כך הרבה רוצות להתגרש ממני

../images/Emo7.gif

רק ממני אתה לא רוצה להתגרש
כן, כן יודעת, עכשיו אתה תגיד שאני זקנה
אבל תודה, זקנה במצב טוב

למעלה