עזרה...

קצת בהרחבה

אז ככה אני לא מבין גדול באבולוציה אבל מבין קטן אולי כן מה שבטוח בדת אני מבין יותר בקיצור אני לא בא לשלול את האבולוציה בכלל כי היא דבר ברור לחלוטין לפי הראיות הברורת אבל כמו כן הן אינן שוללות את אלוקים כפי שכתבתי בשרשיר הקודם אלוקים ברא את האדם הראשון בן 20 ביומו הראשון על כדור הארץ בן 20 ביומו הראשון כך גם ברא אלוקים את כדור הארץ בן ככה וככה זמן ביומו הראשון היותו כדור ארץ ולכדור הארץ הייתה היסטוריה ואולי היה מפץ גדול ולא משנה מה התאוריה או ההוכחות שמצביעות על מה זה לא העיניין וקטונתי מלהסיק מסקנות כך שגם אם מצאתם את הדבר הראשוני זה לא שולל את אלוקים כי הוא עשה את הדבר הראשוני ומה רציתם שלא ימצאו הסבר ומה פתאום בחקר ההיסטוריה יגיעו לכלום פתאום ולפני בריאת העולם היה כלום ואז יהיה הוכחות חותכות לבריאה? הרי אלוקים לא רוצה בכך! הוא לא מעוניין שיהיה הוכחות חותכות לקיומו הוא רוצה אמונה אז יש גם הסטוריה לפני הבריאה כפי שהאדם הראשון היה בן 20 בימו הראשון כך גם כדור הארץ "בראשית ברא אלוקים את השמיים ואת הארץ והארץ הייתה תהו ובהו וחושך על פני תהום ורוח אלוקים מרחפת על פני המים" והארץ הייתה תהו ובהו וזה לפי דעתי ודעת כולנו אני מקווה בכל אופן גם משהו לא ידוע מה אבל גם משהו וכך גם אם תגידו דינוזאורים או מפץ גדול זה לא שולל את אלוקים ואת הבריאה ומכן לאבולוציה אני יודע שדתיים רבים מתנגדים לדבר כל כך ברור כמו אבולוציה אבל אני מקבל אותה חלקית הכל מקובל עלי חוץ מאבולציה של האדם כי גם ככה האדם הוא היחיד ששובר את האבולוציה כי היום אדם נכה או עיור או בלי רגליים או ידיים יכול לנהל חיים שלמים טובים ומלאים ולהביא צאצאים ולהמשיך דור גם אם כל הגנים שלו הכי גרועים בעולם מה שבממלכת החיות אינו מתקבל על הדעת לפי הברירה הטבעית אבל אבולוציה היא היא דבר שאלוקים ברא וזה דבר יפה מאוד וחכם מאוד לעשות שכן רוב הדתיים חושבים שאלוקים יושב ובורא כל רגע דבר חדש שלי זה לא נראה הגיוני כי אלוקים חכם מכולנו ואבולוציה וברירה טיבעית זה הדבר הכי חכם לעשות מאשר לשבת ולברא כל רגע משהו חדש אז הוא עשה מנגנון כזה שיעשה את העבודה לבד ואנחנו קוראים לו אבולוציה בקיצור תחשבו על זה קצת אני יודע שזה נשמע כאילו אני צריך כדורים דחוף אבל האבולוציונים לא צריכים לסתור את הדת אפשר גם ללכת איתה יד ביד כי אם כבר משהו הדת זה הדבר היחיד אבל היחיד שבזכותו הגענו עד הלום העם היחיד ששרד זה אנחנו כן העם הכי שנוא בעולם ורק אנחנו נשארנו הייתים מאמינים? אז אולי התורה שלנו היא הגן המנצח? אולי ? ולדתיים שכל כך קשה להם להתנתק מהמקובעות הזו שלהם ולפתוח את הראש רק קצת ולהבין שלא הכל בא נגד התורה ונגד האמונה ולראות אולי כן זה הולך יד ביד אז בקיצור הייתם קהל ניפלא מקווה שתפנימו ואשמח לקבל תגובות ומתנצל מראש עם פגעתי או העלבתי מישהו וגם על ההודעה הארוכה הזאת אז קבלו את הינצלותי תודה רבה

למעלה