עזרה...

jam19

New member
עזרה...

קוראים לי מייקל אני בן 21 ויש לי כוחות... סתם, אני לא יודע ואבל מאז שאני קטן יש לי הרגשה שיש לי כוחות שלא מוצו. אני לא יודע להסביר אבל אני יודע לפעמים מה הולך לקרות (פעם הייתי אצל חבר והוא שטף כלים ואז ידעתי שהולכת לפול כוס ותפסתי אותה סנטימטר לפני הרצפה, אני לא יודע איך ידעתי, פשוט ידעתי). יש לי אפשרות להרגיש כאב של אנשים, לא כאב פיזי אבל משהו יותר עמוק, קשה לשקר עלי כי אני רואה הכל!!! דרך העיניים של הבנאדן אני גם מרגיש אותו. בנוסף אני שומע צבעים בקולות של אנשים (אני שומע את האדם מדבר ואני רואה צבע מסויים בראש) קוראים לזה סינסתזיה... אני רוצה לפתח את ה'כוחות' או מה שזה לא יהיה, אני רוצה לדעת להזיז דברים עם המחשבה, איך מתאמנים? ואיך עושים? יש למישהו הסבר? אני ישמח לעזרה, או פה או באימייל: [email protected] תודה מראש...

jam19

New member
כן

יש לי זמו, כוח ורצון, אין לי תרגולת. אבל חייבים להתחיל ממשהו לא?

neophile

New member
תתחיל עם חפיסת טארוט

עבודה עם קלפי טארוט היא מאוד מעצימה. למרות שאני לא ממליץ על חבילת הraider הנפוצה

jam19

New member
מה ואיך?

מה זה יעזור? איך משתמשים? ואיך אני מזיז דברים עם מחשבה מבלי לקנות קלפים? תודה אגב על העזרה...

RainBird

New member
אתה בן 21? אני בספק רב. לא שלגיל יש משהו שקשור לזה. יש מספיק תרגילים של טלקניזיס בעולם. קרא ספר, לא יכאב לך.

jam19

New member
מה הקשר?

למה אתה לא מאמיו שאני בן 21? לפי מה? אני ישמח לקורא ספר? יש לך מושג איפה אני משיג בירושלים?

jam19

New member
הבהברה...

זה לא היה בכוונה לזלזל, שומדבר ממה שאמרתי, אל תחשוב שאני ח"ו מזלזל...

למעלה