עזרה-

aviGODFATHER

New member
תתפלא...

יש מכוניות שמותאמות לנכים. אמנם הם נדירים כמו ערס בלי "חי" אבל לעיתים רחוקות נתקלים גם בכאלה...

One Echoe

New member
לא הבנת את ההודעה שלי...

"מה, לנכים לא בונים כל מיני מכשור מיוחד כדי שיוכלו לנהוג? למה כאן זה שונה?" אולי עכשיו תבין.

ChilD SouL

New member
אני בחורה.

ואם היית קורא את הודעותי הקודמות היית רואה שאין לי כל בעיה שחולה אפילפסיה יעלה לכביש, כמובן באישור ואחרי מבחנים כאלה ואחרים של משרד הרישוי\בריאות או מי שמאשר להם. השטויות בשבילי זה להציע שחולה אפילפסיהל ינהג עם מלווה תמידי. השטויות בשבילי זה לתת להגביל חולה אפילפסיה למהירות מסויימת ולשאר הנהגים לא. זה שטויות. אז לפני שאתה קורא לי חוצפנית, תעבור על השרשור - תקרא הודעות ורק אז תגיב. שיהיה לך חג שמח.

One Echoe

New member
מצטער../images/Emo39.gif

בכל אופן, אני חושב שאם לא נותנים לחולים אפילפסים לנהוג, וצריכים להציב להם תנאים, התנאים האלה יכולים להיות סבירים למדי ולתמרן יפה מאוד בין הזכויות של האפילפסים לנהוג לבין הזכויות של שאר הנהגים לא לעשות תאונה בגלל מצב רפואי של מישהו אחר. נ.ב-אני לא שותה חלב פרה. חג שמח!

MrJacKasS

New member
הנאה?

נכון, זה מהנה לנהוג, אבל אני לא חושב שיש מישהו ששילם 5000 שקל לפחות על הרישיון שלו רק לשם "ההנאה". חוץ מזה שההנאה מהנהיגה לרוב האנשים עוברת מהר מאוד אחרי שעוברים טסט ..

One Echoe

New member
כן, הנאה...הזדמנות...

אתה לא צריך לזלזל. יש אנשים שמאוד נהנים מנהיגה. בכל מקרה, אפשר להיות נייד גם אם אתה חייב מלווה, תן לאנשים לעשות את הבחירה שלהם.

samata

New member
על הנאות אתה לא יכול להתווכח

יש גם כאלה שהליכה בפארק זה דבר שמאוד מהנה אותם (בשונה משאר החברה שממצה את ההנאה הזאת נניח בגיל 4)...אם בנאדם נהנה לנהוג וזה הכיף שלו אז מי אתה שתגיד אם הוא יהנה מזה אחרי הטסט או לא?

One Echoe

New member
יש אנשים שביססו את החיים שלהם

על נהיגה. כל הנהגי פורמולה וכל אלה, לא נהנים מזה?

samata

New member
מישהו אמר שאני לא מסכים איתך?

להיפך, אני מצדד בטענה שנהיגה זה לא דבר שהוא רק הכרחי ליום-יום, אלא גם דבר שמאוד מהנה המון אנשים.

Krishi

New member
היי... סליחה...

אני כבר שנתיים וחצי עם רישיון ואני נהנה לנהוג יותר מלהזדיין... ואם היה צריך לשלם 5000 שקל לפחות על רישיון הייתי עושה את זה

MrJacKasS

New member
אחי

נהיגה זאת אחת ההנאות ..אבל מה אני אגיד לך ..בתקופה של המלווה לא כל כך נהניתי כל הכיף בנהיגה זה להיות חופשי ולא תלוי באף אחד .. אני חולה על נהיגה ..אפילו עם הברלינגו שלי חח (ידני זה ידני
) .. אבל עם מלווה? לכל החיים? בעע ..

Krishi

New member
יש הבדל קטן.

זה לא שאסור לך לעשות דברים מסויימים כשאתה בנהיגה עצמה... אני לא בא בעד וגם לא נגד ההצעה הזאת למלווה.. אני לא רוצה אפילו להיכנס לוויכוח הזה. אני רק אומר שאם זה היה תנאי זה לא היה תנאי כזה נורא. אני אישית נהניתי כל פעם שישבתי מאחורי ההגה, בין אם זה בשיעורי נהיגה, בתקופת המלווה, בתקופת הנהג חדש וכמובן עכשיו.

ChilD SouL

New member
לא התכוונתי לתשלום ../images/Emo8.gif

[אבל יש לי הרגשה שהיית ציני איתי
]

למעלה