די נו. רק צחקתי. את רואה? אנשים לא מבינים כשאני צוחק.
S Sum41xGiRL New member 8/2/06 #19 "השלכה" זה כזה דבר מעצבן יעני, אם אני קורא לך בן זונה? זה אומר שזה מה שאני חושב על עצמי? אפילו שאני לא חושב על עצמי כך? איזה טיפשות, פסיכולגיה להמונים!
"השלכה" זה כזה דבר מעצבן יעני, אם אני קורא לך בן זונה? זה אומר שזה מה שאני חושב על עצמי? אפילו שאני לא חושב על עצמי כך? איזה טיפשות, פסיכולגיה להמונים!
Z zoe80 New member 8/2/06 #21 לא. זה לא השלכה. מה שעשית עכשיו זה להוריד את המנגנון לזנות. ברור שאיך שהשתמשתי בו זו פסיגכולוגיה בחמש שקל גג, אבל האמת היא שפרויד או אנה ממש לא מדברים אליי, לכן אין להתייחס לנאמר ברצינות.
לא. זה לא השלכה. מה שעשית עכשיו זה להוריד את המנגנון לזנות. ברור שאיך שהשתמשתי בו זו פסיגכולוגיה בחמש שקל גג, אבל האמת היא שפרויד או אנה ממש לא מדברים אליי, לכן אין להתייחס לנאמר ברצינות.
Z zoe80 New member 8/2/06 #25 כן, המצע שלהם בהחלט יותר מעניין ויותר רלוונטי מהתיאוריה הבלתי נתנת להפרכה (ועל כן, לא מדעית) של מר זיגמונד היהודי אבל הוא בטח ניגן טוב יותר מהם
כן, המצע שלהם בהחלט יותר מעניין ויותר רלוונטי מהתיאוריה הבלתי נתנת להפרכה (ועל כן, לא מדעית) של מר זיגמונד היהודי אבל הוא בטח ניגן טוב יותר מהם
E EnchantedS New member 10/2/06 #36 חח ברור שיש (אם את לא אוהבת להקה, זה לא אומר שאחרים לא אוהבים אותה. מה לעשות שלא כל הלהקות הם להקות פאנק...)
חח ברור שיש (אם את לא אוהבת להקה, זה לא אומר שאחרים לא אוהבים אותה. מה לעשות שלא כל הלהקות הם להקות פאנק...)