עזרה

misformetallica

New member
עזרה

אני מחפש איזשהו תכשיט של דאף לאפארד(צמיד/שרשרת/טבעת וכו')שיהיה יפה,זול וזול!!!!!!!

s a r a h13

New member
תנסה ב UFO

כמה שקשה לי לומר את זה.... זה בתל אביב. הזונות עברו לתל אביב!!!! הייתם מאמינים?!

itoosh2

New member
איפה זה בדיוק בתל אביב?

לי זה עדיף
אני לומד שם...

itoosh2

New member
אפשר לנסות ב"תומר"...

זה בדיזינגוף סנטר בתל אביב... אבל הם ממש יקרנים...

zoe80

New member
אז תסייע לו אולי?

(הבנתי את כוונת המשורר, אם מזה אתה חושש)

21thRevol

New member
אני מציע מוות ולידה מחדש

דף לפרד זה יותר מדי. יש דברים שאי אפשר לרפא או למחוק מאישיות של בנאדם. בדיוק כמו שאמרה הפוסטמה מאוונסנס:Too much pain that time cannot erase.

zoe80

New member
פוסטמה, פוסטמה, אבל אתה מצטט אותה

- בעע, מה זה אומר על האישיות שלך גיא? ושוב, נראה לי שכבר נאמר לך ךלא לשפוט אישיות של אדם על בסיס המוסיקה שהוא שומע. אפילו פסיכולוגים (***שיעול***) לא עושים זאת :) :) :)

21thRevol

New member
אני לא שופט אותם

יכול להיות שהם מקסימים. חוץ מזה, ברשת אני מרשה לעצמי להשתלח באנשים, אבל אני לא באמת כזה. (כמו שאמר אוסקר: משוררים כותבים את השירה שהם לא מעיזים לחיות. בערך.) רוב הזמן אני צוחק ואנשים פשוט לא קולטים. זה לא אני. זה העולם דפוק. רציני.

21thRevol

New member
שום הגנה! בטח לא מנגנונים!

ודי עם הפסיכולוגיה בגרוש הזאת. זה מביך אותי. בכל אופן, קשה לי לא לשנוא אנשים. אני לא יודע למה.ג€ ג€אז או שאני יורד עליהם או שאני שותק. אבל אני לא מתנצל או משהו! אני קשוח! Go Guy!!!ג€.

zoe80

New member
שוב השלכה?

אחי, כפי שאתה מבקש שיקחו את דבריך בקלילות, קח גם את דברי בקלילות. אם אתה "לועג" סביר להניח שמתישהו אתה תהיה הנלעג, לא? אז\ תהיה קליל בנאדם, וקח את זה בהומור- זה רק אינטרנט!

21thRevol

New member
השלכה? מה הקשר?

התכוונתי להתרעם על זה שפתחתי את לבי ומה שאני מקבל זה whatever? לא יפה.

21thRevol

New member
די נו. רק צחקתי.

את רואה? אנשים לא מבינים כשאני צוחק.

למעלה