עזרה...

BiGuy

New member
עזרה...

מישהו מכיר אתר שמפרש מה עושה כל אבן רוחנית? אני אשמח לקבל לינקים.

white crane

New member
היי

לא לצערי אני לא מכיר אתר כזה ואשמח למצוא בעצמי אבל פניתי כי צרם לי אישית לקרוא שאתה כותב אבן רוחנית. לדעתי האישית האבן היא אבן . כמו שצמח הנענע הוא נענע והלואיזה היא גם צמח למרות שיש להן תכונות מרפאות ולחלקן אף מעוררות ואנרגתיות. האבנים הם אבנים בעלי תדרים אנרגטיים שונים המשפיעים עלינו בצורה שונה ומעיניקים לנו אנרגיה מסויימת אותה האבן מקרינה. אין בה שום דבר רוחני . רק הטבע הבסיסי ביותר שלה. זו דעתי כמובן אשמח לשמוע תגובות. שלך העגור הלבן

BiGuy

New member
ממממ...

אתה צודק... אבל לא לכל אבן יש תכונות כמו לאגת למשל... אבן רגילה שמוצאים ברחוב לאו דווקא תסמל משהו... נכון שכל אבן היא אבן, אבל יש אבנים עם תכונות מיוחדות... ענדתי על תליון את אבן הסיטרין (אבן הכסף והשפע... לקחתי אותה כי היא יפה, לא כי היא מביאה כסף...) פחות מחודש, וכבר היו לי יותר מארבע מאות שקלים נוספים (וקיבלתי העלאה ב...דמי- כיס...)... אם הייתי עושה חור באבן שהייתי מוצא ברחוב ועושה מזה תליון, לא נראה לי שזה היה משפיע איכשהו על החיים שלי... אני לפחות מאמין שכך... כל אחד צריך להאמין במה שהוא רוצה, גם אם הוא חושב שאבן רגילה מביאה מזל, כסף וכו´...הקיצר, צדקת, אבל המידה מוגבלת...

estie

New member
שלום BiGuy

למה לא לקחת ספר ולקרוא? קיימת טעות מסויימת כאשר מדברים על רוחניות זו או אחרת. הגבישים מורכבים משלוש איכויות השפעה בסיסיות: פיגמנטים של צבע (תדרי האור/אין אור), מינרלים וגזים מהם התגבש הגביש, מידת הלחץ ואורך הזמן שהגביש התגבש. בנוסף לאיכויות אלו קיימים גבישים אשר התגלו רק מאמצע המאה העשרים והלאה. אנו מתייחסים אליהם כאל גבישי עידן הדלי - גבישים המתוכנתים עם זכרונות והדרכה לטובת המעבר לעידן החדש. קיימים גבישים נוספים, במיוחד קוורץ קריסטל ייחודיים שגם הם מתוכנתים בכמויות אדירות של חכמה וידע עתיק ואלהי, אשר כוכב ארץ והגבישים משחררים רק כשהם מגיעים לידיים המתאימות, בזמן הנכון לגביהם. משנת 1990 הקרינה של כוכב ארץ על הגבישים ועל משרתי כוכב ארץ והאנושות היתה דחוסה ולכן כמעט כל גביש יש בו הקרנת איכויות אשר עשויות להיחשב רוחניות. גם אגאט המסמלת את היחד, המשפחתיות, הערבות זה לזה, האוניברסליות... לדעתי כדאי שתפנה לספרות כתובה ותכור ´לא הכמות אלא האיכות´ (תוכן הספר) ברכות אסתיה חוטר גזע

gil_teva

New member
אין דבר כזה אבן רוחנית

כל אבן, לא משנה איזה צבע יש לה או מה המשקל הסגולי שלה, היא אבן. אבן היא דבר חומרי, אין בה חיים והיא לא יכולה לתת שום דבר. אז לפני שתהפך לסוחר יהלומים בחיים האלה או בבאים, מוטב שתזנח את האמונה באבנים ותתחיל להאמין בנשמה, ובנשמה העליונה, יוצרת מגוון האבנים.

cybercorp1

New member
בבקשה

תהנה , יש שם מספר מאמרים על קריסטלים או אבנים רוחניות כפי שאתה קורא להם (דווקא נשמע מקסים אם לא אכפת לך גם אני אתחיל להשתמש בכינוי הזה לקריסטלים) אהה יש גם משהו בוואלה מיסטיקה ובמדור המיסטיקה פה של תפוז

BiGuy

New member
תודה...

חיפשתי (ואני עדיין מחפש) ספרים על הנושא בנרות, אבל בשום חנות מיסטיקה שאני מכיר אין ספרים כאלו. יש רק חנות אחת, אסטרלס בקינג ג´ורג´, שהיא החנות הכי טובה שאני מכיר... אני אלך בהיזדמנות, ואחפש... ואגב, gil_teva, כל אחד מאמין במה שהוא מאמין. אני מאמין שיש לאבנים האלו תכונות ספציפיות לכל אבן, ואתה לא... אם אתה במקרה מאמין בהרי קרישנה (לפי התמונה והכתוב...), אני לא מזלזל באמונותיך, אבל זה שאתה מאמין בזה או באחר, לא אומר שצריך לזלזל באמונות של אחרים. אני אישית, לא מאמין בכל ענייני ההרי קרישנה, ואני עדיין מכבד את אלו שכן. אז בבקשה.

cybercorp1

New member
או או או בדיוק ניזכרתי...

אני רוצה להמליץ לך על ספר אדיר בנושא הוא נקרא ´קסם אבני החושן´ ואפשר למצוא אותו בסטמצקי , חוצמזה יש גם עוד חנות אחת מאוד גדולה ונחמדה בתחנה המרכזית של ראשון לציון יש שם ימבה דברים מדליקים כולל טונות של אבנים רוחניות (אה זה פעם ראשונה שיוצא לי להשתמש בביטוי החדש הזה , מגניב
)

estie

New member
אנחנו ואתם מהגבישים באהדה

א נ ח נ ו הגבישים ו א ת ם בני האדם יכולים לפרוח ולהאיר את היקום. סוד האור הוא בשיתוף פעולה. קחו אותנו, אהבו אותנו, לימדו אותנו והשתמשו בידי כדי להעבירו לבני אדם נוספים ובכדי לאושש ולטפח את אמא אדמה אותה הישפלתם, זיהמתם וניצלתם בדורות קודמים (בבורות) ובדור הנוכחי (בידיעה). אל תחזרו על טעויות אבותיכם ואל תשתמשו בנו לרעה, איננו מוכנים לכך יותר. השתמשו בנו באנרגית אהבה כי העולם באהבה נוצר ולאהבה נועד. אם תלמדו אותנו תכירו את עצמכם. מהגבישים באהדה נמצא בחנות של מורנו מינרלים בדיזנגוף סנטר ובירושלם בחנות תקופת האבן. שבת שלום אסתיה

למעלה