עזרה

צימאון23

New member
עזרה

אני דיי חדש בעסק התחלתי לפני 4 ימים התחלתי אז לכתוב יומן חלומות לפני 4 ימים אני כל לילה חולם ואני זוכר בערך 2 חלומות בלילה. אתמול החלטתי לנסות לחלום צלול בפעם הראשונה בשיטת הזיכרון (MILD), כיוננתי את השעון המעורר ל5 וחצי שעות קדימה בערך, חלמתי בלילה חלום אחד שזכרתי אותו טוב מאוד, התעוררתי משום מה לפני השעון המעורר (ככה קרוב לשעה לפני) ופשוט נשארתי עוד קצת במיטה ובנתים גם שיננתי את כל החלום. בשלב מסויים (20 דקות אחרי) קמתי ורשמתי את החלום ביומן, והלכתי לשטוף פנים. לאחר מכן קראתי שוב את החלום ושיננתי אותו בע"פ הכרתי אותו לגמרי וגם קראתי בלי קשר חלומות קודמים, אחכ קראתי במשך 20 דקות על חלומות צלולים באינטרנט והעלתי עוד יותר את המודעות למוח , כל העניין הזה מתרחש בערך ב9וחצי בבוקר..במשך כל הזמן הזה כל בית שלי כבר ער, חזרתי לישון בערך אחרי 40 דקות שאני ער, אמרתי לעצמי כמובן בלב שאני יזכור ואדע שאני בחלום בפעם הבאה שאני יחלום. בנוסף גם דימיינתי את עצמי בחלום ודיימיינתי את עצמי מגלה שאני בחלום ומתחיל לפעול כמו שאני רואה לנכון. אבל לא הצלחתי להרדם מהסיבות הבאות בקלות כל כך : היה רעש מ2 טלוייזיות שהטרידו אותי מאוד, החתול ילל בלי הפסקה וזה ממש הרגיז אותי, אמא שלי ואחותי דיברו בקול רם ממש ליידי והוציאו אותי מריכוז, בסופו של דבר אחרי מספר פעמים של איבוד ריכוז נרדמתי משהו כמו שעה אחרי, בכל מקרה שישנתי חלמתי חלום שלא קשור למה שציפיתי, ובנוסף גם בכלל לא חלמתי צלול. מה שקרה שהתעוררתי וזה היה כמו עוד חלום רגיל מישהו יודע למה לא הצלחתי לחלום צלול? עשיתי בידיוק מה שמבקשים באתר וסה"כ זה היה כמו עוד שינה פשוטה . בשורה התחתונה חלמתי חלום אחד שזכרתי את פרטיו טוב טוב וגם את זה רשמתי ביומן , אבל בכל זאת התאזכבתי בגדול כי חיכיתי לרגע הזה הרבה זמן. עצות לשיפור הדרך לחלום תתקבל בברכה,

../images/Emo141.gif../images/Emo4.gifחבל מאוד

הייתה לך הזמנות.. ושלא כמונו עשית את כל התרגיל כמו שצריך.)) הריכוז הוא מרכיב די חיוני בשיטה הזאת.. ואמרת שהרעש הוציא אותך מריכוז- בגלל זה..
מה שאני ממליצה לך זה לעשות בנתיים רק בדיקות מציאות וכתיבת חלומות לי היה חצלול רק מיזה.. אחר"כ אני ממליצה על השיטות המתקדמות(אפשר גם ווילד אם אתה לא מהמפחדים)

צימאון23

New member
יש לך מסנג'ר??

אני מת לשאול אותך שאלות על הנושא הזה..מסנג'ר או איסיקיו בבקשה

צימאון23

New member
על הדרך עוד שאלה

בכל מקרה שנה שעברה בחופש הגדול הקודם אני קראתי את הנושא הזה לראשונה אבל לא עשיתי שום דבר מיוחד בעניין כגון כתיבת יומן חלומות או משהו בסגנון פשוט הייתי אומר לעצמי לפעמים לפני שאני יושן שאני רוצה לחלום צלול. לילה אחד פתאום ידעתי שאני חולם, אבל בקושי הרגשתי משהו והכל היה דיי מטושטש, רק שמחתי אבל לא ממש הרגשתי צלול, אך בכל זאת ידעתי שאני בחלום והתאמצתי להחזיק מעמד, והחזקתי מעמד משהו כמו 2 דקות והתעוררתי, למה זה נחשב?

silverhawk

New member
על הדרך עוד תשובה

למה זה נחשב? לחלום צלול כמובן! פעמים רבות אנשים מחצללים כבר ביום שבו הם לומדים על העניין. הבעייה היא בלהמשיך עם זה.
ואגב,ההתעוררות נבעה כנראה מהתרגשות. הדבר החשוב ביותר בעת קבלת מודעות בחלום הוא לשמור על רוגע. לאחר מכן יש לשלב בחלום את בדיקות המציאות ואת השיטות להגברת הצלילות.

silverhawk

New member
עזרה מגיעה

ה-MILD (והשיטות המתקדמות בכלל) אינן מבטיחות הצלחה, אלא רק משפרים מאוד את הסיכויים, לכן אין סיבה שתכנע. אם לא עבד הפעם - יעבוד באחת הפעמים הבאות. ובכל מקרה, כפי שדנית אמרה לך, השיטה דורשת וריכוז ונשמע שזה לא היה המצב. בפעם הבאה אני ממליץ לך לנסות את השיטה כאשר הבית שקט. אגב, האם הפנמת כבר את בדיקות המציאות ואת השיטות להגברת הצלילות? הן חלק אינטגרלי מהעניין. בהצלחה וברוך הבא לפורום!

צימאון23

New member
תודה רבה !

אבל זה בעייתי בבית שלי אני כבר משתוקק לחלום חלום כזה אבל יש לי בעיה בבדיקת מציאות אני לא זוכר לעשות את זה! זה מאוד חשוב לי אישית ואני עדין שוכח את זה...:( היום ישנתי צהריים מ2 בערך עד 8 בערב וחלמתי איזה חלום שאני לא מצליח להזכר בו עכשיו..וזה רק בגלל שהמשכתי לנמנם עוד כמה דקות!!! וזה היה חלום קצר כזה ולא מיוחד..זה לפי הזיכרון שלי

silverhawk

New member
אתה לא זוכר לבצע ביום-יום או בחלום?

אם מדובר ביום-יום, נסה לכוון התרעות בשעון היד. לחלופין אתה יכול לקבוע לעצמך שאתה עושה בדיקת מציאות בכל פעם שאתה עושה פעולה מסויימת (כגון שותה מים וכו'). דרך נוספת היא לכתוב על היד ב.מ. ולבצע בדיקה בכל פעם שאתה רואה את הכתוב.

למעלה