עזרה!

Ms. Librety

New member
עזרה!

מאז ומתצמיד התעניינתי בכל הנושא של מאגיה וכישוף. אני מאמינה בכוחות על טבעיים ואני חושבת שניחנתי בזה. איך מתפחים את זה? איך מכשפים? איך??? אתם יכולים להסביר לי ולעזור לי?

תסתכלי בעמוד הזה,

אנשים נתנו כל מיני קישורים לאתרים שמסבירים על Witch-craft ועל וויקה. השאלה היא מה בדיוק את רוצה לפתח - כוחות כישוף, אינטואיציה, ראיית חזיונות, הילינג? יש מיליון סוגים של כוחות "על טבעיים" (או יותר נכון, כוחות טבעיים ביותר) שכל אחד יכול לפתח אם הוא רק יעבוד מספיק קשה בשביל זה.

Ms. Librety

New member
אני רוצה

לראות חזיונות.... לפתח יכולות כישוף טובות.... כישוף בעיקרון... להיות מכשפה....

WhiteWolf

New member
שלחי לי אי מייל

עם האי סי קיו שלך ואני אשמח מאד לדבר איתך בנושא.

Justin Angel

New member
טוב...

תסלחי לי, אבל התאריך שבו תלית את הודעתך המקורית וגם נוסח ההודעה והבקשות שלך מובילות אותי למסקנה ההגיונית שראית את הפרק של מכושפות ביום חמישי ופתאום את רוצה להיות מכשפה. טוב ,למרות שאני בעיקרון מתנגד לזה כסיבה להתחיל ללמוד ,הדרך הכי טובה להפטר מצמא הוא להשקות אותו. אז הנה לך קישור לאתר "המקשוף" שמסביר את הבסיס למקשוף.

Ms. Librety

New member
זה כ"כ לא נכון...

ממזמן כבר חשבתי על זה... למרות שאני אוהבת את הסדרה מכושפות אין לזה שום קשר ואני ממש רוצה לפתח את זה...

nepthys

New member
איך את סובלת את הזבל הזה?

יש כמה סוגים של תכניות טלוויזיה: גרועות עד כדי עצבים, וכ"כ גרועות שזה ממש כיף לצפות בהן פשוט כי זה מנקה לך את הראש מכל מחשבה הגיונית. "מכושפות" זה הראשון, "באפי" זה השני.

האאא??? מה אני ראיתי?!

באפי?! <<<קדוש קדוש קדוש>>> וואו...צצצ...אני נעלבתי, באפי רולזזזז ...באפי זה מגניב..באפי זה כמו ...פריחת הדשא במדבר יבש וסדוק,כמו טיפות הטל בבוקר...כמו זריחת החמה בקוטב הצפוני...כמו רצח בריטני ספירס ממננת יתר.... תתביישו לכם אנשים רעים!

cybercorp1

New member
בעצם.....

גם אני דיי אוהב באפי , ולמורת שאני יודע שככל הנראה יסקלו אותי גם כיף לי מדיי פעם לראות מכושפות , זה עוזר לא לקחת את כל הנושא של המיסטיקה באופן יותר קליל בגלל השטויות שיש במכושפות רספוטין , מה אתה יודע על רספוטין האמיתי? חוץ מזה שהוא היה מטורף על כל השכל ושרוט במידה קופית?

איפה התמיכה המזורגגת שלי? הא?!

ארגגג חכה חכה...כפר,לך תהנה מהעונה החדשה של מכושפות. סייבר,למה בכלל צריך לחפש בדרות האלה משהו אמיתי?...זה סתם.סיפור .משהו שרואים בתור סידרה...שלא תתחילו להתעצבן לי מלקרא הארי פוטר זה לא אמור להיות אמיתי... *הוא יודע,למה אתה חושב שהוא משתמש בניק הזה הא?...ניהיהי

nepthys

New member
אור, את מודעת לעובדה שהציעו

לבריטני ספירס לשחק בבאפי כערפד?

צצצ...שמועה מרושעת!!

אררגגג ארפדים הם לא בריטנייטיים,הם אה...ערפדיים כאלה. חוצמזה היא לא מתאימה,מה היא תופיע בבואונז? ההה...לפחות הייתם זוכים בתענוג לרואות אותה משופדת למוות,אז שקט.

resputin

New member
...!

כן, למי שפקפק בהבנתי, אני דווקא יודע את כל הסיפור המקיף את רספיוטין, אני דווקא אהבתי יותר את הסיפור המאגי שסופר עליו, מאשר את הבן אדם עצמו אבל, אני יודע מי זה, אחרת לא הייתי בוחר בניקניים הזה.. אור, יש לנפטי פואנטה <איכס איכס איכס איכס בריטני ספירס, ועוד ערפד!!>

cybercorp1

New member
רספוטין הכי אהבתי את הקטע

שלו שהוא טען שכל הכוחות האמיתיים שייכים לרוע (ie עבודת אלילים) זה הרג אותי מצחוק , נו טוב כניראה הוא לא למד קבלה מעשית (;

sphinx

New member
מי זה רספוטין?

השם מוכר לי אבל אני לא מצליחה להיזכר מאיפה.

מכשף החצר <המרושע פויה>

של הצ´אר ניקולי המשהו....נו האחרון .צ´אר זתומרת רוסיה,מכשף רוסי מרושה ויש הטוענים שהיה מאוד חזק <ומרושע> וכאן מתוקף ידיעותי בשפה הרוסית אני מוסיפה בפעם האלף כמו למורה בהיסטוריה "אומרים צ´ר <tzary> המורה ,לא צ´אר " * לפרטים נוספים צפה בסרט המופת <המצוייר> "אנסטסיה"-...שעות של בדיחות קרש על רספוטין

nepthys

New member
גרסה יותר מתונה...

לצאר ולצארינה של רוסיה היה בן שחלה במחלה שגרמה לדם שלו לא להפסיק לזרום כאשר הוא נפצע. כלומר, אם הוא נפצע - לא ניתן לעצור את הזרימת דם שלו ולכן הוא פשוט מת מאובדן דם.. בכל אופן, הצארינה הכירה שיכור הולל אחד בשם רספוטין, שיכל איכשהו לעצור את הדימום של הילד בעזרת דיבור איתו. (מבחינתי, הוכחה לכך שהנפש שולטת בגוף). רספוטין הזה, קצת חולה נפש, קצת שיכור, מכניס את כל הזונות של הממלכה ישר לארמון, לא היה דוגמא לחבר של המשפחה השולטת..:) למרות זאת, הוא השתלב ממש טוב, ואפילו הצליח להשפיע על מהלכים שונים ומשונים בשלטון.

למעלה