עזרה

odeliana

New member
עזרה

אני צריכה עזרה...אני רוצה להוציא מחיי מישהו אחת לתמיד.מישהו שאוהב אותי נורא ורוצה אותי נורא.אנחנו ביחד כבר כמה חודשים.אבל אני רוצה לגמור את זה,ולכוון את זה שזה יבוא ממנו. האם זה אפשרי ואם כן,כיצד? תודה מראש.

Jerald_Admonds

New member
אני יודע שזה לא ענייני..

אבל אני חייב לדעת אם יש לך סיבה ראויה לכך שאת רוצה להטיל עליו את כובד הפרידה במקום לקחת את העניינים בידיים? או שאת סתם פחדנית חסרת אחריות?

odeliana

New member
עזרה

אני צריכה עזרה...אני רוצה להוציא מחיי מישהו אחת לתמיד.מישהו שאוהב אותי נורא ורוצה אותי נורא.אנחנו ביחד כבר כמה חודשים.אבל אני רוצה לגמור את זה,ולכוון את זה שזה יבוא ממנו. האם זה אפשרי ואם כן,כיצד? תודה מראש,אלה.

Love 2 Love™

New member
ניסית בדרך הרגילה?

למשל לנסות להיפרד? לתת לו תחושה כאילו את לא אוהבת אותו? לא להסתיר ממנו בגידה שלך?... ניסית?

coka

New member
הממממ.....

לא נראה לי שזה הפורום הנכון לזה....

Love 2 Love™

New member
ברור שזה לא הפורום

אבל למי יש מספיק שכל כדי לפנות לכאלה דרכים כדי חהיפטר ממישהו?! לא עושים ככה! קודם צריכים להיות אמיצים כדי להיפרד... היא בטח לא שמעה על - כל מה שאתה עושה לאחרים, חוזר אליך פי 3?

Love 2 Love™

New member
חח..

ללמוד מה? בגלל שרשמתי את המשפט של המה שחוזר אליך פי 3? זה מין משפט סימלי כזה ... כמו - אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך , וכל מיני כאלה בסגנון... ללמוד? אתה יודע מה שאני יודעת?

Bassman

New member
זה לא משנה.

עדיין יש לך מה ללמוד וגם לי אבל לדבר ככה על חוק ה3
?

Love 2 Love™

New member
טוב...

לגבי חוק ה-3 ידוע לי... לגבי שביקשת לא לכתוב עליו ... לא ידוע לי כיוון שאני חדשה פה. אז, יהיי סובלנות כלפי החדשים! :)

ToryMaster

New member
לא ביקשתי לא לכתוב לגביו ../images/Emo2.gif

סתם מאמר שקפץ לי לראש שאולי יעניין אותך

הדרך הכי טובה

זה לומר לו. אל תצפי לשום דבר מאחרים. תצפי רק מעצמך. וכישוף לא נועד בשביל מטרות כאלו....

למעלה