עזרה

• פותח הנושא chep
  • פורסם בתאריך

chep

New member
עזרה

ראיתי עכשיו את הפרק ששודר ביס ופיספסתי קטע אחד אז לא הבנתי על איזה בדיקה מדובר שנייתן עשה ולוקאס לא עשה? על מה מדובר?

סנטה

New member
חופשי גם אני לא הבנתי,לא הייתי ממש

מרוכז. הבנתי שזה בדקיה מקיפה אם הם יכולים להמשיך לשחק כדורסל או משו כזה .

סנטה

New member
שאלה נוספת על הפרק היומי -

מה הקטע שפליקס אמר זה נוגד את הגבולות , כאילו שהוא יהיה עם ברוק?

yasminale

New member
תשובות

נכון שלדן היה קתף לב? אז מה שהיה לו, זה בעיה גנטית, ולוקאס וניית'ן צריכים לעשות בדיקה כדי לגלות אם גם להם יש את זה, ואם יש להם את זה, הם לא יוכלו לשחק כדורסל. לוקאס בתחרט לפני הבדיקה, אבל צפויות הפתעות בהמשך :) ולגבי מה שפליקס אמר- זה נוגד את החוקים שברוק הציבה, אבל גם בזה- יש למה לחכות. אהבתי את הקטע של המסיבת פיג'מות. פרק נחמד!

ענבררר

New member
וגם...

יש מצב שלוקאס חולה במחלה הזאת.. כי הרופא אמר להם 1 מתוך 2... (ברוב המקרים..) ואם נייתן בריא אז.. לוקאס יכול להיות חולה

TiNkyy

New member
את אוהבת להרוס הא? ../images/Emo8.gif

עכשיו אני בטוחה שלוקאס יעשה את הבדיקה וברוק ופליקס יהיו ביחד.. רעה
חחח סתם הכל בצחוק

ענבררר

New member
לא הרסתי.. ../images/Emo4.gif

בסוף הפרק נייתן בא ללוקאס ואמר לו שהוא קיבל את התוצאות והכול בסדר אצלו.. ואז הם כזה אמרו "אחד משתיים נכון?" הבנת? ואז מבינים שלוקאס יוכל להיות חולה בזה.. אני רואה בדיוק כמוך.. לא הורדתי את הפרקים... ואין לי מושג מה הולך לקרות..

נצל''ש חשוב ביותר!

בבקשה בבקשה תקראו את הדברים הבאים ותחתמו
כולכן וודאי שמעתן על הכלבים שמוחזקים בתנאים נוראיים בנתב"ג ובגלל המדינה המטומטמת שלנו לא שולחים אותם בחזרה ולא נותנים אותם לאימוץ מחזיקים את הכלבים האלה בתנאים מזעזעים - בלי מים ובלי אוכל! בבקשה בנות תפיצו את זה לכולם - שכולם יבואו להרשם שם- תרשמו את עצמכן ואת כל המשפחה שלכן!!! זה ממש חשוב!!! שלום, כידוע,נקבע אתמול בבית משפט שהגורים יחזרו לארצם. נותרו 24 גורים ,כמעט חצי ממה שהגיעו. ברור שאם הם חוזרים חזרה,אנחנו נחשב לתליינים שלהם.אף אחד לא מחכה להם שם רק מוות. עלינו להציל אותם ואח'כ להמשיך וללחוץ לחוקק נגד יבוא כלבים לארץ.יש לנו מספיק בעיות עם הכמויות של כלבים נטושים "צברים". היום הוצא צו עיכוב עד יום א',בו יערך דיון נוסף בבית משפט מחוזי.(עלינו מבית משפט שלום). הוגש גם בג'ץ נגד ההחלטה. אנחנו זקוקים לתמיכה רחבה ביותר של אנשים עם לב ,תעזרו לנו ולגורים האומללים . בבקשה חיתמו על העצומה והעבירוה לכמה שיותר אנשים. חייבים להשיג כמה אלפי חתימות עד יום שבת בערב!!!!. http://www.letlive.org.il/azomot_details.php?id=8 בבקשה תשלחו פקסים ומיילים לאנשים הרשומים מטה ומי שיכול גם לשרים או חכ'ים שיתמכו בנו. לידיעתכם השר לאיכות הסביבה הציע לקחת תחת חסותו את הגורים אך ד'ר חיימוביץ ממשרד החקלאות סירב. דקה מזמנכם לכתוב רק שאתם תומכים בעמדה של תנו לחיות לחיות בנוגע לגורים ,והצעה לחוקק חוק נגד יבוא כלבים ובעד עיקור וסירוס. תודה מקרב לב בשמי ובשם הכלבים שאינם יכולים להביע את כאבם. שרת המשפטים ציפי ליבני פקס 02-6753709 מייל [email protected] שר החקלאות ישראל כץ פקס 02-6496170 מייל [email protected] ח'כ ד'ר אחמד טיבי(מאד עוזר לנו) פקס 02-6496189 מייל [email protected] ח'כ יוסי שריד פקס 02-6496157 מייל [email protected] אנא הפיצו את המכתב בתפוצה שלכם וככה ניצור רשת הגנה רחבה. המון תודה

נכון נכון

גם אני חשבתי שפספסתי משו על הבדיקה ואז לא יודעת למה חשבתי שאולי דן חולה באיידס ?! [ מחשבת בלונדינית ביותר
]

yasminale

New member
חח לא נראה לי שאיידס זה תורשתי

תקנו אותי אם אני טועה

*superstar*

New member
HIV [או איידס] זה נגיף שעובר בדם..

ככה שאם לאישה בהריון יש, לעובר שלה יש סיכוי מאוד מאוד גבוה להיוולד נשא של הנגיף אבל לאו דוקא לחלות באיידס.

למעלה