עזרה!

juliaR

New member
עזרה!

אני חייבת מחוך לאירוע מסויים וחיפשתי באינטרנט חנויות שמוכרות אבל לא מצאתי :\ אני משערת שבת"א יש כמה חנויות ושמעתי גם על הקולקציה החדשה של מנגו... אז איפה אפשר להשיג מחוכים? תודה מראש [=

בעקרון לאף חנות שאינה...

מוכרת בגדים לאירועים יש מחוכים, מנסיון... בהתראה כל כך קצרה אני ממש לא יודעת מה לומר לך... שמעתי שבמנגו יש מחוך, אבל גם הבנתי שהם מאד מוגבלים במידה שלו.

juliaR

New member
.....

בחנות תומר בת"א יש מחוכים? או שיש חנות אחרת שמוכרת?

תומר זאת לא חנות ביגוד...

זאת חנות למוצרים כמו סיכות, פוסטרים, תכשיטים גות'יים וחולצות להקות. בעקרון די קשה למצוא מחוכים בארץ אלא אם זה באיזו חנות בגדי אירועים, וגם אז זה בד"כ בא בתור שמלה. אני אישית מעצבת לעצמי מחוכים ותופרת אותם [מחוכי עצמות, בעיקר], אבל אני לא עושה את זה בהזמנה כי זה פרויקט שיכול לקחת בין שבוע לחודש ואני לא בדיוק אדם סבלני שמוכן לעבוד כל כך קשה בשביל מישהי אחרת

...אני לא בדיוק...

קונה בגדי מעצבים או כל זה. וממילא אני יכולה לתפור לעצמי מחוכים

נזכרתי בחנות מגניבה...

אונליין, קוראים לה HotTopic.com הם ממוקמים בארה"ב אבל עושים משלוחים לישראל והם די זולים, יש להם דברים יפייפים... אם את מעוניינת - www.hottopic.com.

P u r p l e

New member
מחוכים ומבוכים

תנסי פה אמבסדור - הלבשה תחתונה בוגרשוב 40 תל אביב טלפון: 03-6201326

maya 25

New member
אני קניתי מחוך

בwomene only זה עלה לי בסביבות 280 ש"ח אחרי 20% הנחה זה קיים רק בצבע לבן וזה מחזיק את הבטן גוטה גוטה שווה כל שקל!

ננושיתי

New member
אני תפרתי מחוך...

לפני שנתיים בן דוד שלי התחתן ותפרתי מחוך שחור זה על לי בין 300 ל400 ש"ח לא זוכרת בדיוק

למעלה