עזרה

noabk

New member
עזרה

שלום, אני לא יודעת אם אני נמצאת בפורום הנכון אבל בכל אופן יש לי שאלה יש לי כמה זוגות מכנסים שאחרי שאני הולכת איתם כמה דקות הם מתרחבים, היצרתי אותם כבר כמה פעמים אבל זה לא עוזר. האם יש למישהו איזה טיפ בשבילי או עצה שיכולה לעזור לי בנושא?

ענבר 23

New member
היי נועה

אין טיפ או עצה בנושא. זה הסוג הספיציפי של המכנס וזה סוג הבד... אני אישית, כל הזמן מצרה ומצרה עד שהבד מפסיק להתרחב. זה מאוד מטריד, אני מסכימה איתך. נסי שלא לקנות בעציד מכנסיים אשר עשויים מלייקרה או ניילון מקווה שעזרתי, ענבר

אצלי זה לא הפסיק' וזה דיי מעיק

אני יכולה לנחש שאילו מכנסים של עונות? ולגביי קניית מכנסיים בלי לייקרה קצת בעייתי במיוחד מכיוון שרוב אם לא כל מכנסי הג'ינס ברשתות למידות גדולות מייצרים מכנסיים עם לייקרה

ענבר 23

New member
זה נעצר בסוף

אבל עד שזה נעצר לך יוצאת הנשמה והמכנס נראה כמו מכנס משומש שבדרך לפח. אודליה, האם התכוונת למכנס של עונות, הדגם הוא "בת-גלים"?

אז ככה עצה של אמא שלי!

אמא שלי היא מורה לתפירה... ואני כל כך מכירה את המכנסים שמתרחבות על השניה הראשונה אז ככה! מה שאמא שלי עושה היא לוקחת את המכנסים ותופרת גומי רחב על ה"חגורה" של המכנסים מאחורה כאילו חצי גוף! זה עוזר המון המון המון!!

ממש לא...

תראה ברור שזה תלוי בבד אם הוא נופל אז סבבה... אצלי גם רוב הג'ינסים ככה! חוץ מזה הרבה יותר קל שיש אמא תופרת :) תאמת אני משדרגת הרבה ג'ינסים ישנים שלי... מתישהו אני אשים תמונה...

אני משתדלת להצר בגדים

אבל לי אין אמא תופרת ואני הולכת לתופרת

ענבר 23

New member
אני מצאתי דרך לתפור לבד

וזה יוצא גרוע...אבל משתפר לאט לאט עם הזמן חחח או כמו שנושי נושי (חברתי מהפורום) אומרת, "על הפנים". אם אני אשלם לתופרת על כל פעם שזה מתרחב, אני אהיה בגרעונות. אתן יודעות, במידות הגדולות תמיד מגזימים עם אורך החולצות כמו שמגזימים עם הלייקרה. מצאתי שזה בלתי אפשרי לשלם לתופרת כל פעם מחדש סכום גדול שכזה על כל פריט ופריט שאני קונה...

ענבר 23

New member
וואלה? אני לא זוכרת... ../images/Emo13.gif

אני יכולה להגיד לך ממש בערך וזה כ-20 ש"ח אני כבר כמה שנים עושה את זה לבד. אבל את יודעת מה? זו הטרחה של ללכת לתופרת פעמיים( ע"מ למסור ולקבל את הבגד).זה גם הזמן...

silvey

New member
הי קיבוצניקית, כבעלת מקצוע עלי לומר

שהעצה של אימך טובה מאוד. זה מה שהייתי עושה בזמנו בחלק הגבי של חגורת המכנסיים. קונים גומי ברוחב 3 או 5 ס"מ כשאורכו קצר ב-5-8 ס"מ מאורך החגורה בגב מתפר צד לתפר צד השני ותופרים בצד הפנימי. זה מכווץ את החגורה במותן ומתלבש על הגוף בהתאמה.

למעלה