עזרה=)

Xtina2

New member
עזרה=)

מאיפה אני יכולה להוריד את ההופעה של ג'ניפר,שגם שודרה בערוץ 22 ניראה לי אם מישהו יכולללת לי את השם של המופע או שם קובץ של מה להוריד אני יודע לכם לוב יו

jlo9

New member
אתה מדבר על ההופעה בפורטו ריקו?

"Let's Get Loud?" אם אתה מדבר על זה , אז ההופעה הזאת שודרה בערוץ 3 לא 22 ואם כבר אתה רוצה את ההופעה אני ממליצה לך ללכת לחנות דיסקים / DVD הקרובה לביתך ולקנות....

Xtina2

New member
דבר ראשון אני בת=)

דבר שני הדיוידי שלי הרוס=/ ואם למישהו יש הצעה אחרת או יכול להגידלי מאיפה להוריד אני יודע=) וזו הופעה מהממת1

itay is back

New member
אז ככה../images/Emo13.gif

מה ששודר בערוץ 3 זאת לא ההופעה המלאה, ויש את זה מוקלט במחשב... את יכולה להוריד בקאזה או באימיול
אבל אם את רוצה את ההופעה המלאה אז אני ממליץ לך לקנות את הדי וי די כי מה ששודר בערוץ 3 זה רק חלק קטן מההופעה הדהימה
מקווה שעזרתי

Xtina2

New member
תודה!!וכן באמת זה היה קצר..........

בערוץ 3,אבל ממה שראיתי וואי וואי איזה מופע!! וזה היה מופע חד פעמי יאני או שהיה סיבוב גדול??

itay is back

New member
זה היה חד פעמי../images/Emo13.gif

בפורטוריקו בלבד, ג'ניפר הייתה אמורה לעשות סיבוב הופעות לקראת האלבום this is me... then אבל הוא בוטל בגלל שהיו לה הרבה דברים לעשות כמו סרטים וכו'

Xtina2

New member
טוב הצלחתי להוריד כמה הופעות משם!!

יאוווווווווווו,איזו מהממת היא מלכה,איזה פצצה(תנולי להתלהב),היא גם רוקדת וגם שרה לייב משלבת בין השניים יאוווו היא מלכה איזה קול יפה,זהו מאוהבת רישמית!!!יאווווווווווו איזה מופע יותר יפה"מחלום בתוך חלום"של בריטני זהוווו עכשיו רישמת מעריצה את ג'ניפר,

itay is back

New member
חחח ברוכה הבאה למועדון../images/Emo24.gif

תמיד כיף לקבל מעריצה חדשה לפורום
את מוזמנת לכתוב פה

Xtina2

New member
חחח אני כבר מלפני כמה כותבת

,אבל בתור מישהי שסתם אוהבת לשמוע אותה,אבל עכשיו זהו מאוהבת

Xtina2

New member
חחחחחח לא יודעת בנתיים

מצאתי רק את ההופעות האלה:פליי ואז יש עוד שיר הופעה מהממת,ואת שהיא אם שמלה אדומה בהתחלה ואם כובע ואז יש עוד שיר מהממם,ואת שיר על נדנדה ואאי הופעה פצצה,ואת שהיא שרה שיר אחד בהתחלה ואז שיר אחר ומסיימת אם השיר בהתחלה גם זו ממש יפה!ואני רוצה את שאר החלקים=( אההה השיר על הנדנדה אחרי זה היא מספרת על סלינה וניראה לי שרה שיר שלה

Xtina2

New member
אבל הדי וידי שלי הרוס=(

ואני מעדיפה לראות במחשב

למעלה