עזרה

וסר

New member
עזרה

מישהוא יודע מה ההשלכות לציון בבחינה הראשונה??? ז"א אם קיבלתי תוצאה * במבחן עצמו אני אקבל *+ 50 או משהוא כזה

TRIPLEfnH

New member
ניסיון.

אני אהמר שהשאלה שלך הייתה מה קורה אם אתה משפר ביותר מ 50 נק' ממבחן למבחן והתשובה היא שאתה מקבל ציון גבוה ב 50 נק. אם זה כבר 150 נק אז המרכז הארצי יחליט שרימית ויזמן אותך אליהם למבחן חוזר. כן, זו חוצפה. למרכז הארצי לא צריכה להיות הזכות להאשים נבחנים ברמאות ללא כל הוכחה ובכלל, האחריות שאנשים לא יוכלו לרמות צריכה להיות שלהם בלבד אבל מה לעשות ?! ישראל.

PooKiPsiT

New member
יכול להיות שהכוונה

לבחינת התנסות ראשונה ובכמה משפרים בדר"כ בין הבחינה הזאת עד שניגשים למבחן האמיתי.

lernery

New member
30-40 נקודות, אחרי תרגול

לפי המרכז הארצי. כמובן, זה ממוצע. חוץ מזה תלוי איזו בחינה אתה עושה ראשונה, אם זו בחינה של המרכז הארצי אז זה מספר הגיוני, אבל אם זו בחינה קשה יותר יכול להיות שתוכל לשפר ביותר מזה.

lernery

New member
22 של קידום - צבע ירוק - 100 נקודות

אם אני לא טועה אלו הפרטים שלה... בכל מקרה אני בטוח לגמרי שהצבע שלה ירוק והיא מסדרת מבחני הקרטון שלהם. חוברת מאוד מאוד קשה. אני ובן דוד שלי(שממנו לקחתי את הספרים) שקיבלנו ציונים שונים לחלוטין, קיבלנו שנינו בבחינה של החוברת הזאת 100 נקודות פחות (!) מהציון של כל אחד, בהתאמה, במבחן האמיתי. וזה כשכבר היינו אחרי הרבה תרגול יחסית.

וסר

New member
../images/Emo51.gifהתכוונתי ש-

אחרי שאני עושה את הבחינה הראשונה לפני הקורס כמהי יהיה הציון שלי אחרי הקורס??? בכמה הוא אמור להשתפר??? המזכירה אמרה לי שבמבחן הזה של לפני הקורס הממוצע הו 420 אז...

למעלה