עזרה..

Betty Boop

New member
עזרה..

אני בת 18, וסיימתי כיתה יב'. בקרוב מתחילים אירועי הסיום, ואני חסרת אונים ונואשת לגבי הבגדים שאלבש.. אני מידה 44, והסגנון שאני מחפשת הוא משהו מאוד אלגנטי. אחד הארועים הוא "נשף" וחשבתי לבוא עם שמלה.. אבל זה משהו שאני צריכה למצוא, ולפחות לפי נסיון העבר, אין שמלות יפות ומחמיאות (ובמחיר סביר) למידות הגדולות.. מצד אחד, אני מעדיפה משהו שהרבה יותר יחמיא לי, מצד שני, זהו נשף, ויש לי הרגשה שאם לא אבוא בשמלה -זה יהיה מוזר ולא מספיק אלגנטי.. אז, ביום ראשון אני מתכוונת לעשות סיור שופינג בתל-אביב עם אמא.. אשמח אם תוכלו להציע מקומות שאולי אוכל למצוא שם משהו.. לא רק שמלות, אלא בגדים אלגנטים ומחמיאים בכלל.. אני גם מחפשת לא רק משהו שיתאים ויעלה עלי - אלא גם יחמיא ולא במעט, את המקומות היחידים הטובים שיש
אני באמת נואשת, אנא - עזרה!

lee_1

New member
גם אני מסיימת י"ב

ניסיתי כמה וכמה שמלות בלי להתחשב במחירים ולא יושבת עליי יפה שמלה אומנם אני מידה יותר גדולה ממך ככה שיש לך סיכוי למצוא שמלה דווקא בסבבה אבל אם לא, אני אישית קניתי חולצה וחצאית, לכל החברים שלי זה נשמע נורמלי לחלוטין ודווקא היה נשמע להם הגיוני שאם שמלה לא יושבת עליי יפה אז אני אבוא בחצאית וחולצה

Betty Boop

New member
אפשר לדעת איפה מדדת שמלות?

הבעייה שלי עם חולצה וחצאית שזה תמיד משווה לי מראה של דתייה.. לא שיש לי בעייה עם דתיות.. אבל אני לא מחבבת את המראה הזה.. ולכן, אני מעדיפה לגשת לשמלות.. דיברתי יותר בקטע של אם אני אבוא בחולצה ומכנס כשכולם יבואו בשמלות ושות. ואז זה יהיה מוזר.. אני פשוט רוצה לנסות דברים, ואז לקבל מושג, ולכן פניתי לפה, לשמות של חנויות.. תודה ושבת שלום!

DREAM111

New member
היי ומזל טוב לסיום שנה

אז אני ממליצה המון על מתוקה אבל שם המחיר הוא לא הכי זול שבעולם. אם את בת"א באמת ואני מקווה שתקבלי ברצינות את ההצעה לבדוק בשוק אימי שהיא מידה 46-8 קונה דברים רבים ויפים בשוק הכרמל במידות הללו כך שאולי כדאי להציץ ואולי אף "להכוות" במשהו יפה. אשמח לשמוע מה מצאת ואיפה.

tully

New member
יש לרונן חן במידה זו

לפני שנתיים בת דודה שלי התחתנה ועשיתי סיבוב בשנקין כדי לחפש שמלה ומלאה בחנות בקינג ג'ורג'שמחזיקה בגדי מעצבים שמלה שלו ב-600 ש"ח ולא היה לי כל כך הרבה, אז אמרתי שאם אני לא אמצא שום דבר אחר אחזור ואקנה אותה כי היא נראתה מדהים על הגוף (במידה 44-46) יש לו 2 חנויות בשינקין- אחת חנות רגילה וצמוד לה חנות עודפים. קניתי במבצע שהיה בחנות הרגילה שמלה שחורה, מהממת שכל פעם שלבשתי נראתה מליון דולר והיא עלתה 250. אני אגב, הגעתי לנשף סיום עם סריג "חורים" של "דפנה רינה" בצבע שוקולד מבריק, מתחת גופיית סטן עם מחשוף ענק, ומכנסיים מהממים שנשארו אצלי עוד 5שנים אחר כך. נראיתי הרב יותר טוב מהרבה בנות שהתעקשו ללבוש שמלה למרות שזה לא מאים להן

מעיין©

New member
ב"עונות יש שמלות מקסימות

שווה לך לבדוק
חוץ מזה יש שם מבצעים ממש שווים עכשיו- קניתי אתמול 3 חולצות טריקו בצבעים מהממים (ורוד זוהר, אדום וירוק בהיר) ב99 ש"ח , ועוד 2 חולצות ב2 צבעים עם הדפסים כל אחת ב- 50 ש"ח ועוד מכנסי טריקו (שהם הכי נוחות בעולם בקיץ) בגזרות ממש טובות, שלא משוות לגוף צורה של משולש, ב-120 ש"ח. בקיצור- שווה לבדוק

Betty Boop

New member
תודה על התגובות!

אם רק אפשר מיקום מדיוק של אותן חנויות שהזכרתן זה יהיה מצויין.. שבוע טוב!

DREAM111

New member
אז יש בשנקין

ויש את מתוקה בכניסה לנחלת בנימין ועונות ועוד חנויות יש לך במאמרים כתובות וטלפונים ואת מוזמנת לבדוק את המתאים לך.

orlu

New member
יקירתי,,,,נשף?שימלה?מכנסים?אורול

משנוח לך ויפה לך ייחד אותך אל נא תכניסי עצמך לתבנית ובטח שלא ממליצה לך לדחוף עצמך בלחץ מתפוצץ למידה 42 קני משניראה לך הכי כייפי נוח ומתאים לך ותהני בילוי נעים ובגרות מוצלחת ומהנה

Betty Boop

New member
סיכום הקניות..../images/Emo178.gif

טוב יקירותי, סיכום יום הקניות להלן: דבר ראשון - אני שונאת, אבל שונאת לעשות שופינג בגדים.. זה מעצבן ומייאש.. ולצערי כל החנויות שהציעו פה, לא היו לטעמי.. הסתובבתי טיפה בנחלת בנימין, ואז ברחוב שינקין.. הייתי אצל רונן חן, וגם אצל רון מנדלמן.. הייתי ב"עונות" וב"מתאים לי" וב"מתוקה" ולקיצור, ברחוב אלנבי (אם אינני טועה) יש חנות חביבה בשם "אנה"... שזו אינה הפעם הראשונה שאני מוצאת שם דברים.. קניתי מכנס שחור (כן, מכנס!) עם חצאית שיפון שחורה שקופה מעליו.. מאוד יפה ומחמיא.. חולצה שחורה עם פס ורוד מחטב, ושרוולים עם פסים ורודים.. וחולצת קומיקס עם צווארון.. לפחות יצאתי עם שלל סביר, ומשהו שאני מרוצה ממנו, למרות שזה לא שמלה..
אז, אני ממליצה על החנות.. ושיהיה לכולכן בהצלחה במציאת הבגדים הנכספים.. ותודה רבה על העזרה!

אחרי כל ההמלצות והענינים בעניין אנה

גם אני ערכתי שם ביקור. מה יש לומר? טווח מידות מרשים. דברים מאגניבים בטירוף. אם היה לי יותר זמן הייתי מודדת יותר יצאתי עם מכנס מאממם שבע שמיניות בלבן עם פרח תכלת בלמטה. (תמונה בערב) יופי של חנות. כן ירבו. כמו כן יש לציין לטובה את המוכרות הסימפטיות שמאוד שועשעו מהעובדה שהן מככבות בפורום. אחלה מוכרות. לא מלחיצות. לא נדחפות. יופי!

טווח מידות גדול ורחב. אני לא יודעת

בדיוק אבל יש שם מידות גדולות ואפילו גדולות מאוד. (אולי אגנס המלכה תדע) זה נמצא ב אלנבי 80 או 82. כמה מספרים אחרי החנות של קומו (גם שם צריכה לקפוץ לבקר בהזדמנות. אולי אמצא את הג'ינס המיוחל שיעלה על שומנמניי) ובכלל כל אלנבי מפוצץ חנויות בכל המידות והגדלים. שווה להתאמץ ולעשות יומאלנבי-שוקאכרמל- שוקבצלאל

"אנה" חנות חמודה מאוד , בכל פעם

שאני בתל אביב אני קופצת לבדוק מה חדש בחנות ואני תמיד מתחדשת במשהו. תתחדשי ותהני מהקנייה !

למעלה