עזרה...

H o H o

New member
עזרה...

היי לכולם, אני חדש בפורום. רק רציתי לשאול אם למישהו יש עצה מה אפשר לעשות כדי להפסיק לחשוב על בנים. אילו אני אוהב אותם, אבל אני לא מצליח להתרכז בדברים פשוטים בגללם. מה לעשות ? למישהו יש עצה ?

sd 3

New member
התשובה והעצה פשוטים מאוד.אין דבר

כזה.זה לא דבר שנתון לבחירתך.יכול להיות שאם זה היה בחירה.הפורום הזה לא היה קיים.והוא כאן כדי שאנחנו נבין ונוכל להתמודד עם כך שאנחנו אוהבים בנים,כל ניסיון שלך להערים על היותך אונה בנים נידון לכישלון.אלא עם כן אתה עדין לא בטוח וכו.אז במקום לבזבז אנרגיות איך אני לא.תחשוב איך אתה חי עם זה בשלום.

resputin

New member
ברוך הבא שם :),

ולשאלתך, תראה, גיל ההתבגרות הוא גיל מאוד הורמונלי. יוצא לנו להתעסק המון בנושאים כמו מין ומיניות ולפעמים באמת אנחנו מוצאים את עצמנו 'תקועים' במחשבות באיזה מישור אחר לגמרי ובגלל זה אנחנו לא יכולים להתרכז על כלום. הייתי מציע שתחדד את ההודעה שלך, האם זו חשיבה הורמונלית על בנים שתתפרש פשוט כחרמנות? אפילו חרמנות מתמדת. כי הפתרון לזה די.. ידוע. (רמז רמז
.) גם מקלחת קרה והרבה נחישות להתרכז במשהו אחר יעזרו לך, אתה חייס לדעת איך לשלוט בעצמך ולהפריד את העת למשל.. ללמוד, מלחשוב על דברים אחרים. זה לפחות איך שאני תפסתי את ההודעה שלך, אם לא התכוונת לזה אלא איך אפשר לא לחשוב על בנים כלל, תגיד, כי ההודעה שלי תשתנה (מאוד) בהתאם.

H o H o

New member
אני אהיה ברור יותר בפעמים הבאות...

תודה רבה על כך שהקדשת לי מזמנך. אני לא מנסה להכחיש את היותי, עוד בגיל 13 הבנתי שאני מתבונן בגברים, בגופם, בפניהם. השלמתי עם זה, והאמת לא הבנתי בכלל למה צריך "להשלים עם זה" ??? הרי זה לא חטא. באהבה הומוסקסואלית אין רצח, או ניאוף. זו אהבה כמו אהבה סטרייטית רק המינים משתנים. התכוונתי הודעתי שאני כבר בן 15, ושמתי לב שהדבר היחיד שאני חושב עליו כשאני לא עסוק, או טרוד במשהו זה על בנים. כל הזמן על מי שאני זוכר, או רואה. וזה די מוציא אותי מריכוז ומפריע לחיי היומיום, האם יש משהו שיצליח להקטין את רמת החשיבה עליהם ???

resputin

New member
כבר צעד ראשון ומאוד מאוד חיובי,

לקבל את עצמך ולהשלים עם היותך אתה, פותר הרבה בעיות. תראה, אם אתה הגעת לשלב שבו זה *מציק* לך ממש לחשוב על בנים (ושוב, אני מניח שבחשיבה אתה יותר מתכוון לחשיבה מינית מאשר את מי אתה רוצה, האם אתה מעוניין במישהו ואתה חושב עליו, חברים למיניהם וכו', כי אלו עוד סוגי חשיבה לגיטימיים שיציפו לך את המח). אם החשיבה מקורה מחרמנות, אני הייתי מציע לתחום מסגרת זמן מסויימת כל יום בה בעצם תפרוק עצמך עם המחשבות האלה, תלוי במידת החרמנות שלך ובמשך שאר הזמן פשוט תעסיק עצמך או שתדחיק את המחשבות האלה. אם המחשבות האלו הגיעו למצב שהעיסוק המיותר בהם מחל להטריד אותך, אני לא רואה סיבה למה פשוט אינך יכול לעצור אותן במקום מסויים ולומר -טוב, זהו זה לעתה, ויותר מאוחר, בזמן יותר פרטי ונוח, תוכל לשוב למחשבות האלה וגם להתפרק- מה שישחרר אותךך מהפרצים ההורמונלים השונים :). ולאט לאט תלמד לשלוט בעצמך ובהלך המחשבה שלך. אם החשיבה היא טיפה פחות.. מלוכלכת מזה, ועוסקת באנשים בלי הקשר מיני בהכרח, אני לאו דווקא רואה את זה כבעייתי בהכרח.

Simbbam

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום! אני גם בן 15, אתה מוזמן לכתוב לי לאייסי- 284656920 מתן.

עזוב בולשיט

עצה אחת: כדי להפסיק לחשוב עחל בנים כל רגע נתון אתה צריך: להקשיב לשיר של אסף אמדורסקי: "אתה צריך אהבה חדשה". במילים פשוטות יותר: תמצא אהבה אחת ותכנס למערכת יחסים של גיל הנעורים. זה אולי לא פשוט להשיג כ"הומו" יותר מסטרייט, אבל תתאמץ וזה ישתלם.

ה ר ז ה

New member
"תישתחרר" והכל יסתדר

כל כמה זמן צריך צריך להוציא אנרגיות בכיף

m Cris

New member
כן... יש פיתרון לזה

לך קנה את התרופה של הרב כדורי... חחח

למעלה