עזרה

eyali26

New member
עזרה

שלום לכם.. אשמח אם תעזרו לי ותאמרו לי מה אתם חושבים. קיבלתי הצעת עבודה מוזרה קצת... פיתוח מוצר בסביבת .NET.... אז למה מוזר? כי מדובר בעבודה ללא שכר... כלומר, אני כרגע סטודנט ואין לי ניסיון.. הם מציעים בעצם שאקבל אצלם את הניסיון תוך כדי עבודה ותמיכה ועזרה מאנשים שנמצאים שם ובתמורה אצבור ניסיון כשבעצם לאחר תקופת הכשרה שכזאת הם יעזרו לי בשיתוף חברת השמה שאיתם הם עובדים למצוא לי מקום עבודה בתעשייה וזאת על ידי המלצות וכאלו... הם מדגישים שאין לי התחייבות אליהם ולהם אין התחייבות אליי... האם זה מקובל? לצבור ניסיון בחינם? האם שמעתם על משהו דומה? לי זה נראה קצת מוזר משהו... תודה מראש

TheReverend

New member
תשאל את עצמך שאלה אחרת

יש לך את הזמן? אין לך שום דבר אחר לעשות? אם התשובה על שתי השאלות היא חיובית, לך אליהם ותאמר להם שאתה לוקח על עצמך לעשות את מה שהם רוצים בלי התמיכה שלהם וללא התחייבות של אף אחד מהצדדים וכשתסיים תמכור להם את המוצר. מתאים להם? יופי, מצאת הזדמנות לעשות כסף. לא מתאים להם, תפתח מוצר לבד ותמכוא אותו אח"כ למישהו אחר. עבודה בחינם שייחפשו פראייר אחר

eyali26

New member
לא ממש ככה

זה מישהו פרטי שפיתח משהו והוא מחתים על מכתב סודיות ומכתב התחייבות שאנחנו לא שותפים ואין לי חלק במוצר הזה והעבודה היא בעצם מהבית שלו.. כלומר ההרגשה היא שהוא מפתח משהו שאולי ייתן לו הרבה כסף בעזרתי ובעזרת אחרים כמוני אבל הוא מבטיח שלא יהיו לו שותפים להצלחה...

צרות

New member
לו אני היתי במקומך....

אם היה מדובר על תחום שממש מענין אותי (ו"בסביבת .NET" לא נשמע לי מענין במיוחד), כזה מין תחום שהיתי בוחרת להתמחות בו, ואם היה לי את הזמן, אז היתי הולכת על זה. ללא ניסין+ממליצים מאוד קשה לחדור לשוק, ויתכן ש"עבודתך" זו תעשה לך את ההבדל בין למצאו עבודה לבין לשבת בבית ולבכות. בכל אופן, זה לא דבר יוצא דופן ולדעתי אין פה עינין של לצאת פראייר. ובכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

eyali26

New member
תודה

באמת זה לא נראה לך משהו מוזר? כלומר, שמעת כבר על דברים בסגנון? אין לי בעיה לתת מעצמי בשביל כלום בתור התחלה אבל זה נראה כאילו יש לו מוצר שהוא גם ימכור בסופו של דבר אבל הוא לא מוכן לשלם למי שיכתוב אותו וייצור אותו... כלומר, הוא לא נותן אפילו אחוזים או משהו בסגנון במידה וזה יילך לו... אני מבין מה ההגיון, הוא בעצם מעסיק עובדים לא מנוסים אבל לפחות עושים לו את העבודה... ואין לו בעיה שישארו לישון אצלו בבית ואפילו לגור בבית שלו אם אתה מתכוון לעבוד במשרה מלאה... האמת היא שעשיתי חיפוש באינטרנט לחברת ההשמה שהוא עובד איתה שהוא טוען שהיא אחת הטובות בתחום ולא מצאתי משהו כזה.. כלומר, נראה לי שכל העיניין של אחרי ההכשרה אצלו זה בעצם רק פיתוי כדי לבוא ולקודד לו קוד כדי לחסוך לו זמן.... לא יודע, אולי שווה לבדוק את זה... אבל אני קצת ספקן... תודה בכל אופן

מריח כמו ניצול. לא הייתי לוקח. אם

אתה רוצה לצבור נסיון תצטרף לפרויקט של קוד פתוח.

eyali26

New member
אפשר פרטים?

איך מוצאים? איפה אפשר להצטרף לדבר כזה?

תשאל בקבוצות דיון בנושא LINUX למשל

יש ב YAHOO הרבה קבוצות דיון שמתעסקות ב LINUX

themaestro777

New member
אתר - קוד פתוח המוביל ברשת !!!

https://sourceforge.net/ באתר זה יש אלפי פרוייקטים בעלי קוד פתוח , פעילים. הפרוייקטים הם תחת רישיון gnu , אתה יכול להוריד את הקוד , לתקן , להוסיף דברים חדשים , לפתוח פרוייקט חדש ולנהל אותו ( תקבל שם שטח איכסון לאתר של הפרוייקט , לגייס אנשים לפרוייקט הזה ... תלמד איך לעבוד עם צוות מתכנתים שיצטרפו אליך ) ובקיצור השמיים הם הגבול מבחינתך . מקום מצויין ללמוד ולצבור ניסיון . וכן אח"כ תוכל להוסיף את הפרוייקט הזה לקורות החיים שלך . אתה יכול להצטרף לאחד מהם בנושא המעניין אותך ואת כישורך . אבל זכור : כל הרעיון שזה קוד פתוח ועליך לשחרר את הקוד באתר. בהצלחה .

TheReverend

New member
מצטער לאמר אבל נשמע לי ממש מסריח

סודי? מחריש? "...שישארו לישון אצלו בבית ואפילו לגור בבית שלו.." תזהר שדרישות התפקיד לר יכללו משהו אחר
בכל מקרה המלצה של אחד כזה לא שווה הרבה
אם אתה רוצה לעבוד בחינם גש לאחד מבתי התוכנה הקטנים-בינוניים באיזור ותציע את שירותך בחינם, תאמין לי שהם ישמחו לקחת אותך וההמלצה שלהם תיהיה שווה יותר.

Yotam77

New member
תראה...

זה לא יותר מדי מוזר...אבל אם אתה הולך לשם קח בחשבון שהבנאדם מתכוון לכל מילה שהוא אומר: אתה אכן תצבור סוג של נסיון, אבל לא תקבל כלום ממנו. חברת השמה וכל זה - עזוב אותך - סיכוי נמוך ביותר(לדעתי). יש לך כסף? אתה סטודנט? יש לך זמן? לך על זה, תלמד לא מעט שם. אתה מפרנס את עצמך? אתה בבעייה. הוא לא איש קל, וכן יש פה מימד של ניצול. אבל אתה בהחלט תקבל נסיון! שה גם שווה לא מעט.

roee

New member
יש מספיק פראירים

שיחפש אחד אחר. אם אתה משקיע משהו (וזמן זה משהו והוא גם שווה כסף למישהו, גם אם לא לך) בשביל מישהו בשביל לא לקבל תמורה כספית וגם לא אחוזים בעתיד [כי ככה נהוג לעבוד] אז או שמשעמם לך נורא או שאתה באמת נואש. ד"א NET זה נושא מאוד מעניין ומתפתח
ד"א אם זה ככה אתה מוזמן לעבוד אצלי

למעלה