עזרה

upper girl

New member
עזרה

החלטתי לספר היום לגיסתי בהתחלה ואז לאמא שלי שאני דו מינית החלטתי תהחלטה הזאת אולי 80 פעם בחודש האחרון ובסוף שתקתי אני מקווה שיהיה לי תאומץ לספר להן סוף סוף. אני מספרת לגיסתי קודם כי היא קרובה אליי יותר. אמרו לי לא לספר שאני דו אלא לספר על הקשר שיש לי עכשיו עם בת ולא לסגור מבחינתם את העובדה שאני דו אני לא יודעת מה להחליט וזה מלחיץ אותי כל הזמן הזה אני חושבת מה להגיד איך להגיד אני גם פוחדת שהם לא יקבלו תעובדה שמי שאני איתה כרגע קטנה ממני ביותר מ-4 שנים ויהיה בסוף בלאגן אז מה עדיף לספר? יש עצות איך לספר אני מקווה שיגיבו לפני 1 כי אז אני מספרת להן תודה מראש רעות

Sonata Of Tears

New member
תספרי שאת בי ותסגרי את הנושא

את יכולה לספר גם על הקשר שלך ,אבל אין פה עניין של סגירה,בי סקסואלים נהנים משני העולמות ,זה הרבה פחות יפחיד אותה אם תספרי שאת לסבית ,וכאשר תפרדי חס וחלילה ומבת זוגתך ותיהיה לך בת זוג חדשה שוב תיהיה בבעיה, עדיף שתגידי להם סופית שאת אוהבת את שניהם בהצלחה לך.ותבואי לספר איך היה

TwelveEyes

New member
דווקא...

עדיף שתספרי קודם שאת בי ורק אחרי זה על הקשר. אני חושבת שבדרך כלל, קל יותר לאנשים לעכל ביסקסואליות, שנתפסת כמשהו אמביוולנטי ולכן מותירה להם את "התקווה" שהביסקסואל "יכול לחזור למוטב" ולחיות עם בן זוג מהמין השני. את לא חייבת ישר לשפוך הכל. ספרי שאת ביסקסואלית וכרגע במערכת יחסים עם בחורה. נקודה. תני להן זמן להתרגל לזה לפני שתתחילי להכיר להן את בת הזוג. לפחות, זה מה שאני הייתי עושה... המון בהצלחה

adamsplit

New member
איזה אנשים חכמים יש לי פה בפורום

אוף אתם גורמים לי להרגיש טיפש

10 המילים שמביאות לי תג'ננה:

קונקרטי
אמביוולנטי
מיצב
אמורפי(שו??), נרטיב
דטרמיניזם, פוסט, פרופסיה, קונטקסט, וקאנוניזציה (הכי גרוע
) אההההההההההההההההההההההה!!!
עדיף שמילים עגולות משקפיים אלו תישארנה בתוככי האקדמיה... קובי. [שגם חוטא מדי פעם...]

הו, איך שכחתי ! ../images/Emo6.gif

יש את המילה האחרונה, המאגניבה הזו שמתגלגלת כחטיף עסיסי במסדרונות רשות השידור...נו..מה שמה...אה! "אקוטי"!
פחחחחחחח.... בדרנים. מילא, אם רוצים שם להחדיר בינה יתרה לעמו-ישראל אז שידברו בעברית נאותה ונאה, אך מה הטעם באמירת "אקוטי" במקום "כבד-משקל", למשל ? סתם ניסיון לפתח סלנג שחצני ואידיוטי. זו התנשאות לשמה ותו-לאו. מה שיותר מצחיק הוא הקטע האקדמי-פלצני. אין לי בעיה עם פלצנות גרידא, כזו של שימוש בשפת בית-משפט גם כשאין צורך ואני גם חוטא בכך מפעם לפעם כפי שכבר ציינתי, אך הניסיון האידיוטי לשלב מילה לועזית (או מילה עברית שלא עברה את סף דלת האקדמיה ללשון) או שתיים במשפט בכדי להישמע מלומדים פשוט מעורר גיחוך רחב, במקרה הטוב. כמו כן, רובם הם אנשי שמאל שלכאורה מתנגדים לאמריקניזציה וכו' - אם כן, מה טעם מצאו אלה להתגדר בעולם הג'יבריש המעוברתת למחצה ? קושיא זו מעוררת תהיות רבות על טיב האידיאולוגיה שלהם... גם במקרה הזה, דנה(ולא, אני לא מכליל אותך כחלק מהעולם ההוא...אלא אם כן תבקשי יפה
), תסכימי איתי שצמד המילים "לא-החלטי" היה משמש את המטרה טוב יותר, בפרט שמדובר כאן על פורום של אנשים צעירים אשר חלקם מתחת לגיל 15 ולא כולם מתמצאים במילים הלועזיות (לגיטימי...)

TwelveEyes

New member
סליחה, קובי.

אני נוטה לשכוח לפעמים שלא לכולם יש אוצר מילים נרחב כמו שלי שבו הם משתמשים ביומיום. (כן כן! אני בטוחה שלך זה יבוא כשוק, אבל אני אשכרה משתמשת במילים גבוהות ואפילו, חי מריה הקדושה, במילים לועזיות כשאני מדברת!!! And sometimes I even speak in English - oh, the horror! Je parle un peu de français aussi bien! אכן, חטא שלא נשמע כמוהו! להישמע מלומדת? בשביל מי? בשביל הפורום המסכן הזה? אנשים שמנסים להישמע מלומדים עושים זאת משום שאינם בטוחים בהשכלתם וזקוקים לאישור חיצוני, בעוד שאני בהחלט יודעת מה ערכי האקדמי גם בלי מחמאות מיותרות. אגב, מה מקור ההקשר המטומטם וחסר-הבסיס בין שימוש במילים לועזיות לבין אמריקנזציה? לא זכור לי שסוואהילית הוכרזה כשפה הרשמית החדשה בלונדון. באשר לשמאלנים - מעולם לא הכחשתי שאני תומכת בצד שלהם רק כשהוא מתיישב עם הדיעות שלי. כזו הצביעות הפוליטית הגדולה שלי, לכן גם לעולם לא אצביע בבחירות. לא, אני לא מסכימה ש"לא-החלטי" היה נשמע טוב יותר. אני לא אוהבת את השפה העברית, ששוחטת את מרבית המילים הלועזיות שמשתרבבות לתוכה, לכן אני ממעטת להשתמש בה כשאני מחפשת ביטויים. לא אכחיש שהידע שלי באנגלית נרחב הרבה יותר מזה בעברית, ומאחר וחונכתי להשתמש באוצר המילים שלי בצורה חופשית, אני נוטה לדלות מילים מתוכו לעיתים קרובות. זה שגודל השכל הישראלי הממוצע דומה לזה של היען - לא הבעיה שלי, מכאן שאני לא רואה שום צורך להתנצל. אולי הגיע זמנו של חוש ההומור שלי לעבור בדיקה כללית, כי אני לא מצליחה לראות שום דבר מעורר גיחוך בזה. מניסיון, אף אחד לא מת ממילים בנות יותר מהברה אחת. אני, מצידי, לא מתכוונת לרדת לרמה של אף אחד - על אחת כמה וכמה עבורך.

TwelveEyes

New member
פשוט תודה שאין לך מה לענות וזהו ../images/Emo123.gif

לפחות תצא בכבוד.

resputin

New member
ילדים, לא לריב.

אומנם אני תומך בדעתה של דנה, ודווקא שמח לראות שימוש בשפה גבוהה ואף שילוב ביטויים בשפות אחרות- כל עוד זה מובן. שימוש במילים דומות, או מונחים שונים שיובנו בדרך כמעט וזהה זה עיניין של סמנטיקה ובחירה אישית -אך הודעות עם שפה גבוהה יכולות בין היתר גם לתרום לקוראים ולגרום להם להחכים ולהעשיר שפתם, אני יודע שאני עצמי מס' פעמים למדתי ביטויים ומילים חדשות מהודעות שנתקלתי בהן- כן בעברית וכן באנגלית.

|מפהק שוב|

דנה'לה, כמה דברים לי אליך, בקיצור נמרץ: א. מרבית דבריך אינם ראויים לתגובה מכיוון ש...ש... החלטת "להיפגע אישית"(פעמיים) למרות שברור היה שאינני מתכוון אליך (כאילו, הלו, אני לא מכיר אותך) אלא מביע תרעומת באופן כללי על המצב בתחום הג'יבריש-לועזית\שימוש-במילים-משונות בקרב אנשי אקדמיה שחצנים. הודעתך רק שימשה לי עגלה נוחה; ב. ירידה אל העם אינה בהכרח ירידה לעם ויום אחד תביני זאת. שימוש בשפה עממית על מנת לשמור על "גובה העיניים" אינו מזיק ולפרקים אף מביא תועלת מרובה. ג. ירידה לפסים אישיים אינה התחום החזק שלי, מצטער... אין לי בעיה להמשיך דיון בנושא יתרונות\חסרונות השימוש במילים לועזיות\פלצניות במהלך חיי היום-יום אך רק מתוך שמירה על תרבות דיון נאותה וכבוד הדדי. חיים נהדרים שיהיו לך(וללא אמביוולנטיות דטרמיניסטית), קובי.

PinkyRaSta

New member
:O הם הרגו אותה

חח אני בטוחה שכשהיא תחזור היא תגיד לנו מה קרה שמה... חכו D:

upper girl

New member
סיפרתי לאמא

ביום חמישי סיפרתי לאמא שאני דו באותו יום היא אמרה שהיא אוהבת ומקבלת אותי איך שאני הייתי כל כך שמחה הרגשתי הקלה היא אמרה באותו דקה גם שהיא לא רוצה שאני יצא עם מישהי מתחת לגיל 18 לא להסתבך (היה מקרה בחיפה עם בנות וזה פשוט מלחיץ אותה) היום העלתיתי תנושא שוב בגלל שמי שאני אוהבת מתחת לגיל 18 היא אמרה אמרת שיש שני דרכים תבחרי בדרך השנייה זו הדרך למשפחה חיים ילדים חברה חיים נורמאלים. תבחרי תדרך השנייה של הגברים אני יחסוך מאבא שלך תידיעה אז ככה את מקבלת אותי אמא? הבושה זועקת לך מהפרצוף אמא אני מתביישת בך יותר משאת בי מה את רוצה שאני פשוט יגיד בשנייה זהו לא נמשכת לבנות יותר לא אוהבת בנות יותר ויחיה איך שנוח לך ? איכזבת אותי איכזבת אותי המון אוףףףף רע לי עכשיו לא יודעת מה לעשות

jenni17

New member
מאמי

תני לה לשמוע את מה שהיא רוצה ואת שלך תעשי בלי לספר לה?!

resputin

New member
ממ..

האמת היא, שלא הבנתי כמעט כלום מההודעה שלך. את הנושא העיקרי הבנתי, אבל לא הבנתי המון תוכן. יש מצב שאת כותבת את ההודעה -מחדש-, עם פיסוק וכמה שפחות קיצורים? בקשר ל18+\18-, תראי, היא הלכה לכיוון נכון- רק שבמקום 18 היית צריכה לתקן אותה ל-16, שזה בעצם גיל ההסכמה. אני גם חושב, שלמרות האהבה ולמרות הקשר ולמרות הכל, לצאת עם בחורה מתחת לגיל שש עשרה, כשהיא בארון ואת נשקפת לסכנה משפטית בעצם כך שאת בקשר איתה.. הייתי שוקל את היחסים; במיוחד אם את מודעת לעובדה שההורים שלה לא הכי מקבלים אותה או\ו מסוגלים לבצע כזה דבר (ותאמיני לי, לא חסרים הורים). אני חושב שהכעס שלך כלפי אמא שלך.. אני לא אומר לא במקום, אני אומר אולי טיפה לקה. התגובה האינסטנקטיבית שלה הייתה לחבק ולקבל, לדאוג ולהגן- אח"כ היא כבר התחילה לזייף, אבל את מודעת לעובדה שכמו כל דבר, זה תהליך. לפחות ההתחלה היא טיפה יותר טובה. את צריכה לשבת ולשוחח איתה, בעוד שאת שוקלת עם עצמך. מה טוב לך, מה בטוח לך, מה עדיף לך. -כן כן, זה בהקשר לחברה שלך, בין היתר.

למעלה