מה שהצלחתי...תיקונים יתקבלו בברכה..
למדה בתיכון Y בין השנים 2000 – 2003. במשך שלוש השנים האלו ליוויתי את X מקרוב כמרכזת השכבה. X למדה בבית הספר במגמת היסטוריה וסוציולוגיה. X התבלטה כתלמידה חרוצה, הישגית ושואפת למצוינות. בתחום החברתי הייתה X תמיד נכונה לתרום מזמנה לחברת התלמידים ולעזור בכל מה שנדרש. אני בטוחה שX תצליח בכל נושא בו תבחר להתמקד בלימודים האוניברסיטאיים. אני מאחלת לX בהצלחה בהמשך דרכה.
X studied in Y high school in the years 2000-2003. During these three years, I accompanied her closely as the grade principal. X studied in the history/sociology course. X stood out as a hard-working student, ambitious and perfectionist student. X was always ready to donate her time to the well-being of the student company, and help wherever help was needed. I am sure X will succeed in every subject she will choose to specialize in while in the university. I wish X success in her future.
X למדה בבית ספרנו בשנות הלימודים תשס"א - תשס"ג, בכיתות י' – יב'. X תלמידה מצטיינת, בעלת יכולת אינטלקטואלית גבוהה, כושר ביטוי בכתב ובעל פה, חריצות ושקדנות. במסגרת הרחבת לימודי ההיסטוריה כתבה X עבודת מחקר ברמה של 5 יחידות לימוד בנושא: צ'ה גאוורה והמהפכה הקובנית. X אדם בעל ערכים ברורים, נועם הליכות, מאור פנים, אחריות ונכונות למאמץ ולהשקעה בכל תחום. X תוכל להצליח בכל מסלול לימודים בו תבחר.
X studied in our school from 2000-2003. (אין תסש"א באנגלית) X is an excellent student, has a superb intellectual ability, is eloquent in writing and orally, and is also diligent and perseverant. -את השורה הזאת אין לי מושג איך לתרגם- X is a person with clear values, gentility, happiness, responsibility and readiness for effort and investment in any field. X shall succeed in every study course she will choose.