עזרה !

Eskorbuto

New member
עזרה !

איך אני אומרת מיצוי עצמי באנגלית? אני כותבת מכתב לנסות להתקבל לאוניברסיטה..ואני רוצה לכתוב משהו כמו X University has all the opportunities I am looking for, and I hope you will help me to fulfil my ambitions and help me to get to a full מיצוי עצמי איך אני אומרת מיצוי עצמי פה? תודה מראש.

במקום full...

אני הייתי כותב and help me to get the best out of myself - כלומר להוציא מעצמי את המקסימום

Eskorbuto

New member
תודה לכולם..ועוד שאלה..

יש לי שתי מכתבי המלצה שאני צריכה לתרגם ולא ממש הולך לי..הם לא ארוכים..יש כאן מישהו שיכול לעזור לי ולתרגם לי אותם? אם יש כאן כאלו תשאירו את האימייל ואני אשלח לכם באימייל או משהו. תודה מראש.

Eskorbuto

New member
הנה זה בא..

X למדה בתיכון Y בין השנים 2000 – 2003. במשך שלוש השנים האלו ליוויתי את X מקרוב כמרכזת השכבה. X למדה בבית הספר במגמת היסטוריה וסוציולוגיה. X התבלטה כתלמידה חרוצה, הישגית ושואפת למצוינות. בתחום החברתי הייתה X תמיד נכונה לתרום מזמנה לחברת התלמידים ולעזור בכל מה שנדרש. אני בטוחה שX תצליח בכל נושא בו תבחר להתמקד בלימודים האוניברסיטאיים. אני מאחלת לX בהצלחה בהמשך דרכה. X למדה בבית ספרנו בשנות הלימודים תשס"א - תשס"ג, בכיתות י' – יב'. X תלמידה מצטיינת, בעלת יכולת אינטלקטואלית גבוהה, כושר ביטוי בכתב ובעל פה, חריצות ושקדנות. במסגרת הרחבת לימודי ההיסטוריה כתבה X עבודת מחקר ברמה של 5 יחידות לימוד בנושא: צ'ה גאוורה והמהפכה הקובנית. X אדם בעל ערכים ברורים, נועם הליכות, מאור פנים, אחריות ונכונות למאמץ ולהשקעה בכל תחום. X תוכל להצליח בכל מסלול לימודים בו תבחר. תודה מראש לכל מי שמתרגם את זה

Eskorbuto

New member
מישהו?

ה-ק-פ-צ-ה בבקשה..זה ממש חשוב לי, אני צריכה את זה למחר. תודה מראש.

Eskorbuto

New member
בבקשה (?)

מישהו פה יכול לעזור לי לתרגם את המכתבים??
תודה מראש.

Eskorbuto

New member
שמתי...אולי לא ראית אבל הנה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=740&msgid=25586092 זה הקישור להודעה מדוייקת..או כמה הודעות לפני..באותו שרשור.. אנשים בבקשה, זה ממש דחוף תודה מראש.

גיל14

New member
מה שהצלחתי...תיקונים יתקבלו בברכה..

למדה בתיכון Y בין השנים 2000 – 2003. במשך שלוש השנים האלו ליוויתי את X מקרוב כמרכזת השכבה. X למדה בבית הספר במגמת היסטוריה וסוציולוגיה. X התבלטה כתלמידה חרוצה, הישגית ושואפת למצוינות. בתחום החברתי הייתה X תמיד נכונה לתרום מזמנה לחברת התלמידים ולעזור בכל מה שנדרש. אני בטוחה שX תצליח בכל נושא בו תבחר להתמקד בלימודים האוניברסיטאיים. אני מאחלת לX בהצלחה בהמשך דרכה.
X studied in Y high school in the years 2000-2003. During these three years, I accompanied her closely as the grade principal. X studied in the history/sociology course. X stood out as a hard-working student, ambitious and perfectionist student. X was always ready to donate her time to the well-being of the student company, and help wherever help was needed. I am sure X will succeed in every subject she will choose to specialize in while in the university. I wish X success in her future.​
X למדה בבית ספרנו בשנות הלימודים תשס"א - תשס"ג, בכיתות י' – יב'. X תלמידה מצטיינת, בעלת יכולת אינטלקטואלית גבוהה, כושר ביטוי בכתב ובעל פה, חריצות ושקדנות. במסגרת הרחבת לימודי ההיסטוריה כתבה X עבודת מחקר ברמה של 5 יחידות לימוד בנושא: צ'ה גאוורה והמהפכה הקובנית. X אדם בעל ערכים ברורים, נועם הליכות, מאור פנים, אחריות ונכונות למאמץ ולהשקעה בכל תחום. X תוכל להצליח בכל מסלול לימודים בו תבחר.
X studied in our school from 2000-2003. (אין תסש"א באנגלית) X is an excellent student, has a superb intellectual ability, is eloquent in writing and orally, and is also diligent and perseverant. -את השורה הזאת אין לי מושג איך לתרגם- X is a person with clear values, gentility, happiness, responsibility and readiness for effort and investment in any field. X shall succeed in every study course she will choose.​

גיל14

New member
מילה אחרת לנכונות: Promptitude

למה המילים האלה לא קופצות לי כשיש מילת מחץ? Bah.

למעלה