עזרה!!!

Pinkgirl25

New member
עזרה!!!

90 אחוז אני כונה סוס\ה ורציתי לדעת עם מה שאני כונה ב-soos זה במחיר טוב 1. 4 מגיני הובלה מחיר 295 ש"ח 2. מברשת כפפה 18 ש"ח 3. מברשת כשה 22 ש"ח 4. מגב מים 18 ש"ח 5. חבל הולכה צבעוני 35 ש"ח 6. רושית בית 93 ש"ח 7. אוכף רב שימושי 499 ש"ח 8. ראשית עבודה 150 ש"ח 9. מתג שבור רגיל 135 ש"ח ביייייייייייייי

../images/Emo85.gif../images/Emo188.gif קודם כל..

תקני סוס! אחר כך תקני ציוד.. "לא מתאימים סוס לציוד, מתאימים ציוד לסוס..."

Pinkgirl25

New member
אני ..........

לא ממש אחפט לי מהאוכף ורושית עבודה ומתג שאר הדברים יותר חשובים לי ואני לא הולכת לקנות הכול בבום אחד בכמה שלבים ואת האוכף,רושית עבודה, ומתג. אני הןלכת לכנות רק אחרי שאני כונה את הסוס\ה דההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!

Pinkgirl25

New member
אני אולי קונה.....

את הפוני החדש שהגיע לרשפון אני בא אולי ביום שלישי לבדוק אותו לרכב או רק לבוא עם נועם לראות אותו

טוי בוי

New member
"חדש" הוא היה שם פעם...

אבל עזב וחזר....ועכשיו אני לא יודעת מה איתו אני ידעת רק שהוא ממש ממי!! קופי של טוי בוי!! כזה בובי!!!

harazy

New member
מזל רק שאת יודעת לכתוב...

מה קרה כמעט ולא הבנתי כלום... הכל עם כ' ולא ק'

fillygirl

New member
המגנים יקרים!!!

150 ש"ח לארבע... זה אמור ליהיות סביר אני קונה פה במחיר ממש זול... אם את רוצה אני אקנה לך את הדברים ואביא לך לארץ ותשלמי לי הכל בחזרה...

fillygirl

New member
ראשית בית ומתג...אפשר למצוא

בחצי מחיר... לא צריך לעלות ככה איפה את קונה את האוכף!!! מחיר מעולה!

סטיובן

New member
חח מה את רוצה

זה מחיר טוב זה אבל זה אוכף הודי!!!! לא שאני מזלזל אבל אוכף הודי זה לא אמור להיות יקר אבל זה טוב להתחלה

S H I L G I

New member
אוכף הודי לא מחזיק הרבה זמן

ובגלל זה הוא גם מאד זול אם היא רוצה להשקיע באוכף שיחזיק הרבה זמן לא שווה לה אוכף הודי.

Pinkgirl25

New member
אני קונה ב.........

אני קונה ב- soos לא הבנתי תביאי לי לארץ? איפה את אולי רק את המגיני הובלה!!!!!!!! תלוי מה המחיר!!!!!

fillygirl

New member
אני גרה בבלגיה

אני ותיקה פה יחסית אבל עזבתי כי שונאים אותי פה ואני לא אוהבת את היחס של חלק גדול מהאנשים אני רוכבת מידי פעם ברישפון מכירה את אלה... מגני הובלה או מגני קפיצות? לא הבנתי...ואל תקני את האוכף את רק תסבלי ממנו אם הוא הודי

טוי בוי

New member
תתחיל להתחרות ואז תיקני מגני הובלה

שזה ממש לא חובה...אפשר לבנדג'.. אפשר לכמה פעמים הראשונות לקחת ממישהו....

למעלה