עזרה

עזרה

שלום לכולם. אמא של חברתי היא ערפד אנרגיה חזק מאוד.האם אינה מודעת לכוחה ההרסני. הבת סובלת,אך האם לא משחררת אותה ולא נותנת לה לעזוב את הבית. הסברתי לחברתי על אמה. איך אני יכולה להגן על חברתי?איך אפשר לעזור לאם ולבת? אשמח לעצות.

nubis

New member
חמלה

אני יודע שזה נשמע כמו מילה בכרזת פרסום רוחנית אבל זה אכן הכרזה של ישו בודהה ועוד מסטרים ומיסטיקנים רבים מרוחבי העולם שהגיעו להבנה האוניברסלית הזו. התגוננות היא רק צד במלחמה, לא לקרחת צד בכלל זה הדרך לצאת מהמלחמה. כלומר: אל תתן לה להיות קורבן תן לתחושה הפנימית שהכול בסדר למלא אותה עזור לה למצוא אות המשמעותי בחיים. ותזכור שיש לה חובה לבחור את דרכה בעצמה ושהיא יכולה לבחור לא לעשות זאת. היה ידיד שלה ותן לה אישור חיובי על כול דבר בלי לתת לה שום דבר שאינך רוצה לתת לה. קח אחריות על מעשיך בלבד ובכך אתה לוקח אחריות על כול האנושיות. ואולי השיעור שלך זה שאי אפשר לעזור למי שלה עוזר לעצמו. בברכה אלמוג

ללא נושא

היא באמת לא רוצה לעזור לעצמה לצאת מהמצב.אני חושבת לשכנע אותה ללכת לטיפולי רייקי והילינג. היא תמיד מוצאת תירוצים למה לא לקבל עזרה.

ToryMaster

New member
אני מסכימה עם אלמוג

אי אפשר להכריח מישהו ללכת לטיפול, המישהו צריך לרצות את זה. אני מבינה את הרצון שלך לעזור, אבל אולי הפיתרון הוא לא דווקא טיפול לבת בלבד, אלא טיפול משותף לשתיהן. בכל מקרה, מהתנסות קצרה אני יכולה להגיד שרייקי כן יכול לעזור, כל עוד זה במשותף עם שתיהן.

dark angl

New member
מהו ערפד אנרגיה?

ההגדרה היחידה שאני מכיר היא "אדם השואב כוח מאנשים אחרים וכך שולט בהם... הוא כמו הופך אותם לזומבים שלו... " מה ההגדרות האחרות?

CAT4

New member
מההההההההההה

אדם ששוא כוח מאחרים לא בהחרח הפוך אותם לזומיט. אתה יכול לשאוב כוח מאדם ולעיף אותו או לא להשפיע עלו או אפילו לעזור לו מה שאתה עושה כאן הוא הפיכת הפרט אל הכלל. במקום להבין שבמקרה הבודד הוא לא סכ"ה המקרים האפשריים

אנסה להסביר

ערפדי אנרגיה זה אנשים שבמודע או שלא שואבים אנרגיה מאנשים אחרים.האנרגיה הפנימית שלהם נמוכה מדי ולכן הם זקוקים לאנרגיה ממקור חיצוני,אדם אחר, כדי להרגיש טוב ולהמשיך לתפקד.האדם ממנו נשאבת האנרגיה נהיה חלש ומרוקן אנרגטית,אינו הופך לזומבי,אך זה יכול בהחלט להשפיע על אורך חייו.יש כל מיני דרכים בהם הערפדים משתמשים כדי לשאוב אנרגיה.

nubis

New member
אגב

בקריאה שניה..אם מהות היחסים בינך לחברתך קרובה מאוד והיא מושפעת מערפד אנרגיה יש סיכוי סביר שהיא עושה אותו דבר לך. במקרה זה הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות זה לא לתת לה שום דבר מלבד חמלה. בתרגום ל"פולנית" אל תתני לה לעשות לך ריגשי! בברכה אלמוג

THE gray

New member
וכרגיל....

יש לי את כל הסיפטומים!! נחפש מיזה ונשאב לו את הצורה!! עין תחת עין אני אומר!!

dark angl

New member
תכיני אחד כזה בעצמך או שיש לחש הגנה

מיצורי אופל ידש מליון קמעות אך רק כמה מהם פועלים אז אם תרצי אתן לך את המתכון לקמע ו\או את הלחש

למעלה