אני משוחררת כבר שנה וחודשיים עבדתי חצי שנה באבטחה ועכשיו אני שוב חוזרת לעבוד באבטחה (אחרי שהייתי מובטלת 3 חודשים) הבעיה היא שאני כבר לא יודעת מה לעשות כי די נמאס לעבוד באבטחה יש אלטרנטיבה??????????
תעבדי באבטחה, ובו זמנית תחפשי אלטרנטיבות. אני היום מתחיל לעבוד באבטחה, ומחר יש לי גם ראיון עבודה נוסף לג'וב טוב יותר. ילך - ילך. לא יילך - נשאר באבטחה. תחייכי, את משוחררת!
איפה שאני גרה (ירושלים)כמעט ואין עבודות רוב מקומות הבילוי מצמצמים בטירוף את העובדים שלהם (אף אחד כבר לא יוצא) ובעיקרון רק אבטחה יש וגם זה בקושי כסף.... הייאוש כבר גדל..
ערב ולכן כדי שלא יפגעו בהם לפי חוק הם לוקחים ילדים. אבל בעקרון הם משלים סכום שהוא בסיס וכל השאר תלוי במזל ובחיוך שיבואו לך טיפים. זה עוד סביר הרי יש מקומות בילוי ששם לא מקבלים לא אחוזים ולא משכורת לפי שעות כך שיש רק טיפים. כאן יש בסיס כל שהוא. אם ללכת אז למקום יוקרתי לדעת שהקהל שמגיע לשם הם די עמידים ונותנים טיפים. זה עדיף מכלום. תינסי אולי דווקא תיסדרי אבל רק למקום שהוא על רמה הם יקבלו גם יותר מבוגרים מ15. אני יודעת כי עבדתי במשך שנה באולם אירועים ועבדו איתי גם מבוגרים כך שאם הם יכלו לעבוד ולהסתפק במשכורת.