עזרה

o c e a n

New member
עזרה

אני משוחררת כבר שנה וחודשיים עבדתי חצי שנה באבטחה ועכשיו אני שוב חוזרת לעבוד באבטחה (אחרי שהייתי מובטלת 3 חודשים) הבעיה היא שאני כבר לא יודעת מה לעשות כי די נמאס לעבוד באבטחה יש אלטרנטיבה??????????

יוֹאב

New member
אל תתבאסי

תעבדי באבטחה, ובו זמנית תחפשי אלטרנטיבות. אני היום מתחיל לעבוד באבטחה, ומחר יש לי גם ראיון עבודה נוסף לג'וב טוב יותר. ילך - ילך. לא יילך - נשאר באבטחה. תחייכי, את משוחררת!

marysia

New member
בטח שכן

תלוי מה את רוצה? או מה את מוכנה לעבוד? ותלוי גם אם יש עבודה איפה שאת גרה.. בעקרון מכירות שירות ומלצרות יש בשפע

o c e a n

New member
אז ככה

איפה שאני גרה (ירושלים)כמעט ואין עבודות רוב מקומות הבילוי מצמצמים בטירוף את העובדים שלהם (אף אחד כבר לא יוצא) ובעיקרון רק אבטחה יש וגם זה בקושי כסף.... הייאוש כבר גדל..

marysia

New member
המצב קשה יודעים

תינסי אולמות אירועים יוצאים פחות אבל לא ניראה לי מתחתנים פחות...

o c e a n

New member
בדקתי ולא תאמינו

הם משלמים 10 שקל לשעה כן כן אני לא צוחקת הרוב הגדול משלם 10 שקל לשעה ולוקח רק בני נוער (בני 12-15)

marysia

New member
זה לא הולך לפי שעה זה הולך לפי

ערב ולכן כדי שלא יפגעו בהם לפי חוק הם לוקחים ילדים. אבל בעקרון הם משלים סכום שהוא בסיס וכל השאר תלוי במזל ובחיוך שיבואו לך טיפים. זה עוד סביר הרי יש מקומות בילוי ששם לא מקבלים לא אחוזים ולא משכורת לפי שעות כך שיש רק טיפים. כאן יש בסיס כל שהוא. אם ללכת אז למקום יוקרתי לדעת שהקהל שמגיע לשם הם די עמידים ונותנים טיפים. זה עדיף מכלום. תינסי אולי דווקא תיסדרי אבל רק למקום שהוא על רמה הם יקבלו גם יותר מבוגרים מ15. אני יודעת כי עבדתי במשך שנה באולם אירועים ועבדו איתי גם מבוגרים כך שאם הם יכלו לעבוד ולהסתפק במשכורת.

למעלה