עזרה

Blue Eye

New member
עזרה

אני צריכה שתתרגמו את הקטע הבא: למרטה (Martha) שלום זה אני וינגו (Vingo) רציתי לומר לך שבימים הקרובים אני עומד להשתחרר מהכלא על תנאי. רציתי להתנצל על התקופה הקשה שעברת כשהייתי בכלא ולא הייתי לצידך כשהיית זקוקה לי. אם יש לך מישהו אחר או שאינך רוצה בי עוד, אני אבין אותך אך אם את עוד רוצה בי, אחזור הבייתה בשמחה. אינך צריכה להחזיר לי מכתב בחזרה, אם תרצי בי תשאירי לי מטפחת צהובה על עץ האלון בכניסה לברנסוויק. אם אראה את המטפחת הצהובה זה יהיה לי סימן שאת רוצה בי בחזרה שאשוב אלייך ובדרכי חזרה, ארד מהאוטובוס ואחזור הבייתה, אך אם לא אראה את המטפחת אמשיך הלאה בחיי להתראות וינגו תודהההההההההההההה גדולהההההההההההההה לכל מי שעוזר!!!!

PeAcE oN eArTh

New member
ok...

Dear Martha! Hi, it's me Vingo, i wanted to tell you that in a few days, i'm being released from prison. I want to apologize for the hard time you had when i was in jail and not by you side. If you love someone else or you don't want me anymore, i can understand, but if you do want me, i'll be glad to come back. You don't need to write me back, if you want me, just leave a yellow handkerchief on the oak tree at ברנסוויק's entrance. if i see the handkerchief, i'll know that you want me to come back, then i'll get off the bus and return home, but if i don't see the handkerchief, i'll go on with my life. yours, Vingo.​

למעלה