עזרה.

nony11

New member
עזרה.

ראשית, אני אומר מראש, שלמי שיש חשק לעזור לי, שלא יתלונן אחורי זה, ששלחתי אותו לחפש לי באינטרנט דברים - זה בדיוק מה שאני עושה. מי מכיר את סידרת הקלסיקה באנגלית מבית ההוצאה לאור "konemann"(זו הוצאה גרמנית, יש שתי נקודות מעל ה- 0)? מומלץ בחום לכל הפטישיסטים שבינינו (אלה שממזמזים ספרים ומריחים להם את הדפים{למותר לציין שאני נציג גאה של הסטייה הזו}) ובכן, היום הייתי בסטימצקי דיזינגוף, מוכרים אותם שם ב- 19 ש"ח לספר, שזו חתיכת עיסקה מצוינת (קלסיקה, הערות והארות, כריכה קשה, עטיפה מהודרת, נייר משובח, לא מזכיר בכלל את פינגווין). קניתי שלושה ואני כמובן מצטער עכשיו שלא עשרה. ב ק י צ ו ר: נזכרתי שהיה לי פעם מהסידרה הזו את הרפתקאות הקלברי פין, ואני, ברוב טפשותי, נתתי אותו מתנה לקצין המבחן שלי. ועכשיו, נורא נורא מתחשק לי אותו חזרה. באמזון אין אותו, אלא דרך חנויות מישנה שלא שולחות לארץ. בברנס אנד נובלס אין אותו, ולא הצלחתי למצוא את האתר של ההוצאה לאור.[ לא נעים להגיד, בטח אני עשיתי משהו לא נכון, אבל גם ב-ebay לא מצאתי מוכרים לספר הזה. עכשיו, באזשהוא מקום הוא שוכב לי ולארנקי. שאלתי היא - איפה? ן.

Guy K

New member
שום בעיה

צ'לח לי לינק לספר באמזון. אני אקנה אותו ואשלח לך אותו לארץ. המחיר? + משלוח כמובן.

nony11

New member
אם כבר מדברים

אתה בארה"ב? במקרה בניו יורק? שתי שאלות: 1- מכיר את האגם בסנטרל פרק? אולי אתה יודע להיכן נעלמים הברווזים בחורף? 2- עוד שבוע שבועיים אני מגיע (בפעם הראשונה, עם סנדלים תנכיות ושערות על העורף) לתפוח הגדול. אהיה שם בערך שבוע, ומתוכו אני מתכונן להיקבר לפחות 8 ימים בחנויות ספרים. מכיר (או כל חבר אחר בפורום כמובן) חנויות שוות במיוחד? יד שנייה? א-1. אני לא שולח לך את הלינק בינתיים, יכול להיות שכבר אקנה את הספר שם. תודה בכולופן, שומר לעצמי את ההזמנה.

Jersey Girl

New member
ny book stores

1) Strand - sure you've heard of it 2) Mercer Street Books - my personal favorite Mercer & Bleecker Sts Used books, textbooks and records 3) This is just a list of bookstores that I found online

passiflora

New member
החביבה עלי...

barnes@ nobele בפינת השדרה החמישית ורחוב 18, חנות גדולה עם מבחר גדול, בחלק האחורי שלה היו ספרים משומשים, המבחר גדול מאוד ותמיד היה להם גם מבחר טוב של ספרי אומנות ואדריכלות במחירים טובים. אם אני לא טועה ברח' 18 מהצד השני של החמישית היתה חנות של ספרי יד שניה נחמדה. ואם אתה כבר מגיע לאזור, אל פספס את אחת החנויות הצמודות שהיא חנות צעצועים של פעם... תהנה, כולי קנאה
(זה הדבר הכי ירוק שמצאתי...)

למעלה