עזרה

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
עזרה

מישהוא יודע מה אומרים הסימנים הללו קיבלתי אותם בעמציות תיקשור לפני 3-5 שניים ומעז אני מנסה לגלות מה מיסתתר מאחוריהם אני יודע שסימן הקטן למטה הוא ה``שומר שלי`` מה שזה לא היה והחתימה שלי בצד. אבל מעבר לזה כלום חלל ריק מקוווה שתעזרו לי Y.G.A the CAT דרך אגב: התמונה היא בשחור לבן במקור

morning star

New member
בררתי קצת

שלום יוסי! ובכן, סמל בצורת האות M, הינו רונה עתיקה שמשמעותה - סוס, תנועה ואפילו ``מסלול השמש`` the orbit of the sun. את הטרפז מצאתי בשתי צורות (חוץ מצורת הטרפז עצמה...) טרפז עם קו המתחיל במרכז הבסיס העליון ובאורך הבסיס התחתון (כך שחוצה אותו) ומשמעו אבן בסימבולים של האלכימאים. דוגמא אחרת עם צלב מלמעלה, משמעותה ``קבור`` במפה גנאולוגית, לכן לא נראה לי פירוש מתאים. כמו כן יש רונה נורדית דומה ל M ומשמעותה ``אדם``. אולי זה יעזור שלך הנווד

זה בטח לא יעזור הרבה

אבל זה מזכיר לי בית...אולי אתה צריך להגן על הבית-מישפחה שלך או משהו או אולי מישהו מגן עליהם...לא שיש לי מושג בזה אור הצפון נ.ב קיבלת עוד תקשורים כאלה מאז?

CAT4

New member
היתה לי ווני יש לי

בהתחלה קיבלתי מהם רשימת אותו אשר היו אמורים ללמד אותי על דרך החיים בשפה שלהם. מה שניראה בין סינית עתיקה עוד ומין ציור שראיתי אבל מאז ועד היום הם למדו אנגלית ואני מתקשר באנגלית. כשי לי זמן אני מנסה לציר מה שעולה לי בראש ולפעמים יוצא לי מסר. אני יודע את זה כשרואים מסר ולא סתם ציור מרגישים את ההארה שהוא נותן לך. אבל כמו שקבר אמרו לפני בשביל לדבר צריך שניים ולא רק אחת. ככה שאני צריך לעשות כך שנוח גם להם.

אני מתעניינת בתיקשור אבל ..

לא מבינה בזה הרבה מי זה הם? ישויות? יש כאלה שמתקשרים אם חייזרים או משהו...נראה לי לפחות...

CAT4

New member
תקראי לזה איך שאת רוצה

שיש שיקראו להם חיזרים ויש מלאכים ויש השומרים או השומר ויש שיקרו לזה אלהוים אני לא נותן שמות לדברים שמות זה בזבוז זמן כי אתה מבזבז יותר מידאי אנרגיה בנסות ולתת תגיות לדברים במקום לתת להם שם כולל וללמוד אותו תודה רב אוחתי את לא יודעת כמה עזרת לי Y.G.A the CAT יוסי גור אריה

CAT4

New member
עוד נוסיף ונומר

כי מהבנתי את הדברים כמו שהם אנחנו הוא אחד. אי עוד לא הבנתי את זה בעצמי לעמוק אבל עד עכשו הבנתי שכל היצורים החיים הצומחים והדוממים הם בעלי תודהה והותדהה הזואת היא משותפת. וכי כולנו הוא בעצם יצור אחד. תחשבי על כל בן אדם כאטום אחד בתוך בן אדם. בן אדם הוא אדון למחשבות שלו אבל המוח גם שולח ומקבל מסרים מתוך התא הבודד. איך זה מתקשר לשאלה שלך. אם כולנו הוא אחד אז בתקשור אנחנו בעצם מתחברים לאחד. ומדברים איתו שוב האחד מתקשר איתנו בחזרה יש ליותר מידי דה זבו אז רשמתי את אולי זה ישבור אותו. או שכבר לא.. (תתעלמו מזה) בתקווה שהבנת משהוא מימה שרשמתי. Y.G.A the CAT

למעלה