עזרה...

עזרה...

בזמן האחרון עוברים עלי דברים מאוד מוזרים ובניהם חזיונות ובהם אני פוגש יצורים לא ברורים אשר מדברים איתי הם אמרו לי כמה דברים לגבי ולגבי היעוד שלי ואני אשמח אם יש מישהו מהעולם הזה שגם יכול להגיד לי משהו לגבי זה

THE gray

New member
את יכול לפרט?

איך הם נראו? מה הם אמרו? מה שאר הדברים המוזרים?

זאת קצת בעיה

אמממ אני יודע שהם היו מלאכים הם היו לא ברורים זה סיפור ארוך ואם אתה רוצה אני מוכן לדבר איתך על זה במקום יותר פרטי כמו אי סי קיו או משהו...

שמע אני רציני

אני באמת נמצא במצב מאוד מפחיד בשלב הזה של חיי ואם יש מישהו שיכול לנסות לפענח את זה ביחד איתי אני אשמח מאוד... ראית פעם את הסרט מאטריקס? אז בכל מקרה יש שם את הנביאה שכאילו יודעת כל מה שאמור לקרות לניו ואני לא יודע למה אבל אני מרגיש שגם לי יש מישהו כזה שיודע עלי הכל וגם יודע מה אני אמור לעשות ואני אשמח לדבר עם אדם שמבין קצת יותר ממני בכל הדברים האלה

jbu

New member
שמע

גם לי היה חלום שבו מלאכיות קטנות נותנות לי מתנה על כרית מיוחדת כשישבתי על כסא מלכות עם עיטורים של זהב. שאלתי בפורום חלומות ואתה יודע מה היה הפירוש של זה? שאני יצליח בלימודים ואכן קבלתי אחרי זה ציון מאוד גבוהה במתמטיקה (הכי בכיתה) כך שאל תקח את הדברים האלו פשוטו כשמעותו לך ללשם ותרשום את החלומות שלך. בהצלחה.

THE gray

New member
חלמתי לא מזמן על אלוהים...

גם אני אלך לשמה וארשום את החלום...

זה לא זה

אתם לא מבינים אחיי אלה לא היו חלומות זה סיפור מאוד ארוך אבל חלומות זה לא

jbu

New member
אז מה אתה רוצה שנגיד לך אם אנחנו לא

אז מה אתה רוצה שנגיד לך אם אנחנו לא יודעים בכלל על מה אתה מדבר?

למעלה