עזרה!!

אוסיריס

New member
עזרה!!

מישהו(או יותר נכון מישהי) מנסה להטיל עלי כישוף. אני מכיר כמה "הגנות" אבל זה לא מספיק כי אני יודע שהיא מבינה הרבה בתחום כעיקרון אני מבין יותר מימנה (יותר "חזק" ממנה) וגם אני יכול להטיל עליה כל מיני כישופים אבל אני אף פעם לא פגעתי במישהו ואני גם לא מתכוון אפילו ש"הקם להורגך השקם להורגו" תציעו לי משהו תודה

jbu

New member
אם תטיל הגנות זה היא לא תפגע בך

אם תטיל הגנות זה היא לא תפגע בך, וזה הכי טוב. כדי לך לסתובב עם אבן ספיר לכול מקרה.

Swicca

New member
אני גם ממליץ על ....

... טורמלין שחור ... זה שואב אנרגיות שליליות ... גם ממך וגם מסביבך .. רק ליתר ביטחון ! ;) ... (ומצטער על העדרותי ... חח הרבה בעיות אישיות .. :)

ToryMaster

New member
אני ממליצה

על כל אבן שתרגיש שמתאימה לך, אצלי זו הטייגר איי הזהוב, אני קונה כאלו בכמויות.

St Frangelico

New member
שאלה לי.

הטורימלין השחור ששואב אליו אנרגיות שליליות ,משמיד אותם? או שהוא אוגר בעצמו אותם? כלומר שיכולה להיות לי אבן מלאה באנרגיות שליליות? יש יכולת להוציא את האנרגיות מהאבן? האנרגיות יכולות להתפרץ ממנה? אני הייתי נורא מפחד ללכת אם דבר מלא בכל כך הרבה אנרגות שליליות...

Swicca

New member
אמממממ.... כן ....

האנרגיה נאגרת בתוך האבן ולכן צריך גם לטהר אותה מינמום אחת לשבוע ... :) ..

St Frangelico

New member
ומה אם לא עושים את זה?

האבן יכולה להיות משהו מסוכן? אפשר להשתמש בזה כשעושים כישוף תקיפה (אני סתם שואל כמובן,בישביל ידע כללי חח) והאנרגיות יכולות להתפרץ?

Swicca

New member
אתה תמיד יכול להשתמש....

.... באנרגיה שיש בקריסטל אבל ממה שאני יודע הקריסטל פשוט מתחיל לההרס ולאט לאט מתפורר... וזהו בערך ! חח אני יודע שזה לא מה שציפית לו ...

למעלה