בוקר טוב סיון
מקוה שתקראי שוב בנחת את התגובה שלי מאתמול ותמצאי שהיא פחות מקוממת אותך מאתמול. אני מבינה שנעלבת ומבינה את הרגשתך, אני מצטערת (גם אני נעלבתי לא מזמן ממשהי כאן, אבל זה עבר לי....כנראה שכל אחד ייעלב כאן לפי תור מתישהו...)אבל בואי ניקח את הדברים בפרופורציה הנכונה: זה פורום שכל אחד יכול להביע את דעתו באופן חופשי, כל אחד רשאי/זכאי להגיב או להביע את עמדתו בנושא (ומקובל עלי שיש לך זכות לא לאהוב ספרות עברית), וכמו שלך יש זכות, גם לי יש, וזה שהשתמשתי בהודעה שלך כדי להביע את דעתי על הנושא בכלל, אני לא מוצאת בזה שום פסול! הרי הגבתי לדבריך ומתוך זה יצאתי והרחבתי את דעתי, בעיני זה בסדר כל עוד התגובה היא עניינית ולא פוגעת אישית בצורה בוטה (זו לא דרכי).אז מקפצה לניגוח? שטיפה? אוקטבות צורמות??? לא נסחפת קצת סיון? אגב משפט הסיום שלך ממש לא רלוונטי בכלל והיה מיותר לגמרי לפי עניות דעתי, אך שוב, אינך חייבת לקבל אותה וגם זה בסדר). אז אולי אני אמה'לה קטנה שלפעמים מטיפה מוסר ונמאס לך (או לכם, ילדודס)וזה מביא אותי לחשוב שאולי אינכם זקוקים לאמה'לה גם כאן....ואני בכלל מיותרת ולא תורמת כלום....אז אנא תגידו - ואני אתחפף לי מכאן...כי העולם שייך לצעירים, לא?