עזרה!

בלגאנים

New member
בגוף אני מבינה ו"ספר הדקדוק הפנימי"

שני ספרי זוועה אבל מצד שני, ילדים זיגזג ומישהו לרוץ איתו הם מהספרים האהובים עלי ביותר

פומפיה

New member
מישהו לרוץ איתו...

1. לא. אני מאוד אוהבת את הכתיבה של דוד גרוסמן (נהניתי גם מספרי ילדים שלו והסכמתי איתו גם ב"הזמן הצהוב"). 2. לא. אני נגד סבל וכאב
. אם את לא נהנית אחרי עשרות עמודים, אני לא מאמינה שיחול שינוי ושיש טעם להמשיך. תעברי לספר אחר.

arandiera

New member
אז מה היה לנו

(סיכום השרשור והבאה להפסקתו... לפני שאפגע ברבים ונוספים (SIV אני מצטערת בחיי שלא התכוונתי, לא רציתי להפוך דברים למקפצות, אבל אני לא הראשונה ולא היחידה שקיבלה רושם מסוים מדברייך, לא נתכוונתי לשנות את דעתך אלא להביע עמדה בנושא. צר לי) 1. ישנה הסכמה של רוב שגרוסמן אינו כותב גרוע, קיימת מחלוקת בדבר טיבן של יצירות ספציפיות. 2. ישנה הסכמה של רוב שאין כל צורך לרמוס את הספרות העברית, בינתיים יש הסכמה של כולם שעל כל פנים אין להשתמש במינוח זבל באופן כוללני. 3. בלי קשר אפשר לדבר שוב על שלו אם אין לנו על מה... 4. אה ולגבי ההודעה שפתחה את השרשור - הוחלט ברוב קולות שאם סובלים אז לא חייבים להמשיך, הכאב לא חייב להיות חלק אינטגרלי מקריאת ספרים, מקומו אם נרצה במקומות אפלים אחרים. זהו. ואגב אני האחרונה להתלהם. רק ביקשתי לגונן. נ.ב לעניות דעתי גיל 30 הוא גיל מעולה לשנות דעות...

savion78

New member
וגם עם זה אני מסכימה....

נהניתי מרוב הספרים של גרוסמן. גם מספרי הילדים החמודים שלו,גם מ"עיין ערך" ו"ספר הדקדוק" וגם מ"מישהו לרוץ איתו". וגם מ"הזמן הצהוב". ובכלל,יש מעט מאוד ספרים שאני יכולה להגיד בהחלטיות שלא אהבתי. ברוב מה שקראתי מצאתי משהו שעניין אותי,משך את לבי,או סתם העביר לי זמן בכיף.

למעלה