עזרה

funnycluless

New member
עזרה

יש לי שאלה חשובה : אני יודעת שעשו עליי את הכישוף "שחור" אחרי כמה חודשים של גיהנום ,כמה מקריי כמעט מוות והרבה מזל רע , ובדיקה שעשיתי גיליתי שעשו עליי שחור, ובאחד החלומות שלי ראיתי את האמא של חבר שלי לשעבר , בעקבות כל הבלאגן נכון להיום הוא שונא אותי פשוט ככה החל לשנוא אותי ,גם עם אומר לו שאני אוהבת זה כאילו הוא שומע דברים אחרים קשה לי להסביר ככה אבל פשוט ככה , מה שקרה זה סגר לי את המזל הן מבחינת קריירה כל מה שנגעתי נהרס הן מבחינת זוגיות פשוט הכל , עשיתי טקס להתרת הכישוף וזה עבד חלקית החלפתי שם, והכל קניתי חדש פשוט ככה, אין לכם מושג כמה ביש מזל היה לי פשוט אין לכם, וקשה לתאר את הסבל שעברתי והגיהנום אפילו זה גבל בפחד לישון בלילה כי קרו דברים מוזרים ובילתי מובנים בביתי אני רוצה שזה יגמר לגמרי ואני פונה פה על דפי הפורום בבקשה לעזרה , אני רוצה לוודות שזהסיוט נגמר זה דבר ראשון, ודבר שני האם יש איזשהו לחש להפיכת אוייב לאוהב, והחזרת אהוב ? מקווה שאני לא מגוכחת ומקווה שתעזרו לי שלכם ?

SilentB

New member
זה הכול בראש שלך

תפסיקי להתעלל בעצמך לא עשו עליך שום כישוף זה הכול פסיכולוגית אם זה היה כישוף אמיתי לא היה מקרה של כמעט מוות היה מוות

nubis

New member
מה אתה שח

למה אתה חושב שכישוף שמכוון להרוג אכן יהרוג? שמעתה על מדריכים? קארמה? מלאך שומר? אולי יש ישות שמונעת מהכישוף לפעול במלוא העוצמה. אולי הכישוף בכלל לא כוון להרוג אלה לגרום לפחד וכשלון. בברכה אלמוג

nubis

New member
יש לי כמה שאלות

איזה בדיקה עשית? תני דוגמאות לדברים הלא מובנים שקרו לך בבית. איזה טקס עשית להטרת הכישוף? את עדיין בקשר עם הבחור או עם אמא שלו? בברכה אלמוג

funnycluless

New member
אז ככה

א. כל הדברים שקרו ברצף הרעים 4 תאונות דרכים, כמעט טביעה בנהר הירדן שה' יודע איך יצאתי מימנו , חבולה כולי , הייתי המון אבל המון חולה פשוט ככה , בעיות רציניות לבחורה בת 24 וכמה שאני חזקה ונלחמתי בזה גם פסיכלוגית זה לא עבד , היית צריך לראות אותי פשוט בכדי להבין . ב. אני הייתי מתקשרת ביקשתי שיחסמו לי את זה כי התחילו להגיע לבית הוריי שדרך אגב אחרי שנה וחצי של עצמאות חזרתי לגור איתם כי בדרך לא מובנת נעלמו לי 20 אלף שקל מהבנק ומבחורה שחיה טוב חייתי רע, עד מאוד , דברים נעלמו, בבית דברים עפו, ואפילו פעם אחת היה משהו ששיתק אותי ל20ד' משהו מפחיד לחלוטין, פחדתי לדבר על זה , םחדתי לספר מי יאמין לי , עד שחברה נכחה וראתה את זה ועד שהתחלתי לקבל מסרים למה שקורה לי . ג. יש לי חברה שהיא שותפהשלי אני המלאך והיא המכשפה וגם בגילגול הקודם שלה היא הייתה מכשפה שהעלו אותה למוקד, יש לה כוכחות חבל על הזמן לי שי כוחות לרפא ולעזור לאנשים, והיא עשתה לי טקס התחברות לכוחות הטבע ובקשה לעזרה, אין לך מושג מה יצא מימני אפילו החתול שהיה בחדר נבהל ואתה יודע לחתולים יש כוח חזק מאוד, וגם היא עפה מהכסא מהעוצמה. ג. בלילה היו נותנים לי לראות איפה בדיוק היא עושה את זה , וסיפרו לי כמה היא שילמה ואיך היא עשתה ואיפה. ד. כמו שאמרתי הוא לא מסוגל לדבר איתי משום מה מאדם שאהב אותי מאוד מאוד הוא לא מסוגל לראות אותי , אני בחורה יפה והוא חושב שאני מכוערת ודומה למכשפה כי אמא שלו אמרה לו, שככל שאהוא יתרחק מימני כך הוא ישנא אותי יותר , הוא השאיר אותי עם חלל עצום בלב ביום אחד נעלם ושוב פעם זה אדם שאהב אותי בטירוף וגם אני אותו היה בנינו הכל אהבה כימיה הכל וזהו 8 חודשים של גיהנום בגלל טימטום של אמא פסיכוטית לחלוטין

shataltal

New member
לגבי ג'

אם הייתי צריך לנחש הייתי זורק משהו בסגנון של באמת יש לך מזל רע כבר זמן מה ואת אחרי כמה אירועים קשים בחיים שלך ובכדי שבאמת יעזרו לך הוספת את הפן המאגי. הבעייה עם התיאורים שלך היא שאני לא זוכר שהארי פוטר הוא ספר היסטורי תיעודי. מאחר ואת משאירה רושם של בןאדם בוגר ומחובר, בהנחה שהניחוש שלי נכון, מה שהייתי ממליץ לך לעשות הוא לחפש טכס שנקרא LBRP שנכתב בפורום לפני זמן מה. שמרי אותו בצד והתאמני על ויזואלזציה בצורה אינטנסיבית (תרגילים במאמרים) במשך שבוע. לאחר שהשגת שליטה טובה מספיק בויזואלזציה בצעי את ה-LBRP בצורה כזו: אחרי הצלב הקבלי עצמי עיניים ובצעי את כל הטכס בעיניים עצומות. דמייני את נקודת הפתיחה כחושך, כלומר רק את עומדת ומוקפת בחושך מוחלט מכל הכוונים. עם קריאת שמות המלאכים "מואר" כוון אחד ע"י הפנטגרם ומראה את היסוד של המלאך (כלומר אחרי ציור הפנטגרם הראשון ואמירת מיכאל (או רפאל, תלוי בשיוך שלך) "יואר" כל מה שמקדימה לך, כלומר המזרח, ויראה מראה של רוחות עזות. אח"כ, ע"פ סדר, דרום אש, מערב אוקיינוסים וצפון הרים ירוקים). חיזרי לנקודת המוצא וחכי. חשוב מאוד לדמיין בצורה מושלמת את 4 הפנטגרמים זוהרים בצבע המועדף עליך ומשמשים כחוצצים בינך לנוף ואת 4 המלאכים יושבים להם ברקע, רחוק מקדימה, כל אחד מוקף ביסוד שלו. אחרי זמן מה של ריכוז בנקודת מוצא ערפל שחור יתחיל לרדת על כל הנוף ב-4 הכוונים ולנסות לצבוע הכל חזרה בשחור. הערפל מייצג את כל מה שנאחס – הכישוף עליך, החוסר מזל, הכל. ברגע שתיראי את הערפל דמייני קרני אור נשלחים ממך ומהמלאכים לפנטגרמים ומזינים אותם ואת הפנטגרמים זוהרים באור שרק הולך ומתחזק וע"י כך מרחיקים את הערפל. אם לא הצלחת להעלים את הערפל לגמרי ואת מרגישה תשישות סיימי את הטכס ונסי שוב למחרת. עם העלמות הערפל לחלוטין, דבר שיכול לקחת זמן מה, דמייני את כל העוצמה שהצטברה בפנטגרמים נשלחת אליך חזרה. מכאן את יכולה להשקיע את האנרגיה בפורקן ע"פ רצונך - מזל לעצמך, הסרת הכישוף מהבןאדם שדיברת עליו ובסה"כ - הכל. חפשי פורקן בפורום בשביל לקבל הסבר על מה זה ואיך עושים את זה. בנקודה הזו אני חייב להדגיש שכל האחריות היא עליך. מה שתבחרי לעשות - אל תבואי אלי, או לאף אחד אחר, בתלונות אח"כ. אם תחליטי לתעל את כל האנרגיה להחזרת האהבה אליך - זבשל"ך אם תקבלי את זה בהפוכה ותוצאות שלא חשבת עליהם יתרחשו. כאן נכנסת לעניין מערכת האמונות שלך. ע"פ קראולי - תעשי מה בא לך. ע"פ הוויקה - אל תפגעי באף אחד. ע"פ הרבה זרמים אחרים - אל תשני את העולם הפיסי. על כל מקרה תחשבי טוב טוב על הפורקן והתוצאות לפני התחלת הטכס. סיימי את הטכס. בנקודה הזו, אם בקבלה עניינך, את קרובה מאוד לשבירת הכלים ואם אכן זהו המצב במשך זמן מה לאחר הטכס (שבוע-שבועיים) את תגלי שפתאום יש לך המון הזדמנויות לעזור לאנשים (החל מזקנות שמעוניינות לחצות את הכביש ועד למכרים שנכנסו לצרה ורוצים עזרה/לפרוק את הלב). אל תסרבי לאף אחד ואל תתעלמי מאף אחד. אבל כמובן שכנראה ואני טועה בכל הניחוש ובמקרה זה אני לא עוצמתי מספיק בכדי להשתתף בדיון הזה, שהרי אני אפילו לא יודע מה הייתי בגלגול הקודם (בטח ובטח שלא מכשף או מרפא) ואני אף לא בטוח שהיה לי אחד. במקרה זה, לא אמרתי כלום וראי הודעה זו כמבוטלת ואותי כמתנצל.

Rounin

New member
ממממ....

כנראה שכולם בפורום הזה מחפשים לחש להחזרת אהוב !!! אולי אני ציני, אבל בחיי... לכו ותדברו איתם. מה זה פה פורום אהבות ????

למעלה