עזרה..

עזרה..

בעוד שבועיים אנחנו עושים מסיבת אירוסין לחבר'ה בשילוב עם מסיבת יום הולדת של שנינו.. יגיעו בערך 200 איש, ואני (אמא'לה) במרכז העניינים. יש לי מכנס שחור קלאסי, שקניתי לא מזמן בג'אמפ(99 ש"ח!) אז חשבתי ללבוש אותו, ואני לא ממש יודעת מה להוסיף.. יש לי חולצה שחורה עם מחשוף א-סימטרי שקניתי מזמן בעונות .. מצד שני זו חולצה שלבשתי כבר לא מעט והיא עם שרוול שלושת- רבעי.. אז חם איתה.. אין לי מושג איזו חולצה ללבוש.. שמלה נראה לי מסורבל מדי עבורי ( לא רגילה..) הבעיה הכי גדולה היא שרזיתי בזמנו 40 קילו, ואז העלתי 10, כלומר אני רגילה לראות את עצמי 10 קילו פחות, כך שבכל מקרה נראה לי שכל דבר שאני אלבש לא ממש יספק אותי.. חשבתי אפילו ללכת לתופרת.. אבל א. האם זה יהיה מוכן תוך פחות משבועיים? ב. איך אני אסביר לה מה אני רוצה אם אני לא יודעת? ג. האם זה לא בעייתי קצת להזמין משהו שאין לי מושג איך הוא יראה עלי? הצילו!!! שרון

DREAM111

New member
יקרתי אני כל כך שמחה לשמוע על

המסיבה. טוב אני אומר לך את האמת אני אם זה היה כזה טקס כמו שאתם עושים מאין ארוע בקטן הייתי קונה הכל חדש אני בטוחה. אבל אם המצב הוא כזה שצריך לחסוך אז באמת קחי את המכנס שיש לך ומיצאי רק חולצה מתאימה שתרגישי איתה הכי מיוחדת כי אין מה לעשות יקרתי זה הערב שלך ושלך בלבד. את הולכת להיות הנסיכה והמלכה של הערב הזה. לגבי תופרת אני בטוחה שאם תלכי אליה ותאמי לי שהזמן קצוב היא תעמוד בדרישות השאלה היא אם כדאי להשקיע בזה את הזמן והאנרגיה של מדידות ולחץ. לגבי מה לבקש אם זו תופרת אני הייתי מציעה לך ללכת לסיבוב בחנויות כאלו שמתעסקות בביגוד ערב "תגנבי" לך רעיון. אני לא אמרתי כלום.
שוב שרוני המון
והכי חשוב ספרי לנו מה עשית לגבי הבגדים וכמובן אחרי דיווח איך היתה מסיבת האירוסין.

silvey

New member
למה שלא תנסי אצל דורין פרנקפורט../images/Emo35.gif

כמעט כל בגדי הערב שלי הם של דורין. ביחוד אם את מידה 46. יש לה גם מידות גדולות, נדמה לי 5 שזה בערך 50-52. יש לה או היתה לה פינה בכל חנות, של עודפים, די זולים,ולמרות שזה לא עכשווי, מכיוון שהיא מייצרת אופנה יחודית לה זה תמיד ייראה טוב. קראתי שיש לה חנות עודפים מיוחדת ברחוב שוקן מספר 32. כדאי לנסות. יש לה גם אתר באינטרנט: www.dorinfrankfurt.co.il שווה כניסה.

יא! מקסימות!

אני באמת מקווה למצוא משהו יפה, ובסופו של דבר באמת קשה לי למצוא בגדים, ומכנס כבר יש ( ולי יש את אותה בעיה של בל למצוא מכנסיים נורמליות). בא לי על משהו צעיר וסקסי.. כי בסה"כ זו מסיבה בסגנון דיסקטוקי כזה... דורין פרנקפורט זה לא קצת אובר- דרסט..? יש לה חנות בכפר סבא, נכון? אולי אני אקפוץ לראות באמת...

DREAM111

New member
יפתי מצרפת לך קישור לכתובות של

החנויות של דורין פרנקפורט.

עצה קטנה

לפי דעתי את לא צריכה להשקיע מי יודע מבחינה כספית. תנסי בחנות של "אנה" בת"א ברח' אלנבי , תוכלי למצוא שם חולצות אלגנטיות וסקסיות לערב ( אני לפחות מצאתי חולצה יפייפיה שם ) וסוג החולצות שם נורא יתאימו למכנס מחוייט. בהצלחה,

תודה... !

לאנה תהיה לי בעיה להגיע, מכוון שאני עובדת כל יום עד מאוחר ועד שאני אגיע לתל אביב אני מאמינה שכבר יהיה סגור. אני כן אנסה לקפוץ לדורין פרנקפורט בכפר סבא. ואמרו לי שכדאי לי לנסות לקפוץ גם ל"שקוף" ברננים.. רק שהבעיה שם היא המחירים... נראה..
מה שכן אני מבטיחה לעדכן אתכן . תודה ויום נעים שרון

למעלה