עזרה!

orange day

New member
עזרה!

אחד מהתפקידים שלי במח"צ זה קב"ט (קצין בטיחות). למישהו יש טיפים להפוך את המחנה של השבט שלנו להכי בטוח שבעולם?

קב"ט... אחד הדברים השווים ../images/Emo13.gif!

זה וקנ"ר - (קצין ניקיון ראשי), זה שני התפקידים הכי שווים והכי מציחיקים בעולם! אז איך להפוך את המחנה למקום בטוח? תעשו את זה בכיף עם מתודות ותחרויות בין צוותים - לא סתם! צוות שהיתרים שלו "מקושטים" בסס"לים הכי יפה יזכה ב... צוות שהבזנטים שלו מרופדים בצורה הכי יצירתית יזכה ב... וכשמטפסים מעל 4 מטר, (זה החוק לפחות
), חובה להיקשר בריתמה - אז תעשו כל מיני תחרויות שקשורות לזה, ויש גם את העמדת כיבוי אש - זה קשור אליך? אם כן תיצבעו סנדות באדום לבן ותעשו שלטים וכאלו - שיהיה הכי יפה שיש... קיצר, יש המון רעיוניות! תלוי כמה אתה וכמה שאר השכב"ג רוצה להשקיע...
נועה.

orange day

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif!

בהחלט עזרת לי עם רעיונות טובים! עכשיו כשאני קורא את זה עולים לי עוד מלא רעיונות! השנה אנחנו בטוח זוכים בפרס על בטיחות!!! לילה טוב לכולם!

המחסנאי

New member
רצוי גם לבדוק כפיתות מידי פעם

בייחוד של רצות (שורה של סנדות מחוברות יחד, מי שלא יודע איך לעשות אני מוכן להסביר איך זה חוסך שעות של עבודה אם רוצים לנכין משטחים). לפעמים יש כפיתות רופפות ורצות הכי נהרסות אז כדאי מאוד לבדוק אותן. על רצות ברגע שהן מוכנות תבדוק שהסנדות לא מסתובבות ולא זזות ואפילו תקפות עליה כמה פעמים.

orange day

New member
שאלה קטנה...

אני יודע מה זה רצת סנדות, אבל אף פעם לא מצאתי מישהו שילמד אותי לבנות רצה בצורה מסודרת. אתה יכול איכשהו להסביר לי? תודה! נ.ב: אתה פולג, נכון? איזה מחזור אתם?

חחח....

במחנ"ק שנה שעברה אז עשינו במבנה קורס ספסלים כאלה שהיו בנויים מרצות... ובערב אני וחברה שלי ישבנו על אחד הספסלים ופתאום אנחנו קולטות שאחת הקפיתות נהרסה והסנאדה זזה כזה... אז החזרנו את הסנאדה ופתאום הגיע שופט אחד (שהיה דיי שמן)... בקיצור, המדריך קורס שלנו (
) שהיה גם האחראי על המחנ"ק (שכחתי איך קוראים לזה...) הראה לו את המחנה ואז השופט הלך לספסלים, עלה על הספסל ההרוס והתחיל לקפוץ עליו
אני וחברה שלי מסתכלות כזה בשוק.... חחחח אבל לא קרה כלום בסוף...

MajorGad

New member
אעלק להיקשר ברתמה...

אתם באמת עושים את?!?! חחחחחחחחחחחחחח

לא ממש...../images/Emo13.gif

שנה שעברה כל החלוץ עבדתי על השער למעלה - באיזה 6 מ', ביום הראשון לא שמנו ריתמה ולא כלום, אבל ביום השני - שכבר התחלתי לעבוד רחוק מהחשמליות, תלויה ככה באויר, הריתמה הזו למרות שהיא לא שווה כלום (כי עם אני אפול החשמלית תיפול יחד איתי
), נתנה לי קצת ביטחון...
ומזל שכל הזמן עברו אנשים מההנהגה שהורידו ניקוד בבטיחות למי שלא היה עם הרתמות האלו - אחרת היה עוד יותר פאדיחה לשים אותן
נועה.

בלללעעע

New member
אצלנו דווקא כן.... אבל לא נראה לי

שזה ממש עוזר.... וגם אמרו לי פעם שאסור לבנות מעל 3 מ'..... חחח

orange day

New member
בטח שניקשרים!

שנה שעברה כולם נירתמו בגובה של מעל 4 מטרים. זה גם היה נחמד וגם מצחיק

anat113

New member
מושיקל'ה...

אל תדאג, אני יודעת שכרגע אתה לא ממש יודע מה אתה צריך לעשות, אבל בקרוב אתה תקבל תידרוך, יהיה גם סמינר, אז אל תדאג... חוץ מזה, אני בטוחה שאתה תיהיה הקב"ט הכי טוב שיש!!!! תזכור לנג'ס לכולם במחנה, וכן לדאוג שכולם ירטמו מ4 מטר!!! -ענת-

בלללעעע

New member
כובעים על כל דבר בולט ושורט אפילו

הכי קטן שיש...... תביאו מזרן שלם אפילו בשביל זה..... ותקשטו אותם- אם יש לכם משהו שיהפוך את זה לזוהר בחושך (צבע או משהו כזה.....) זה ייצא גם בטיחותי וגם יפה.....

Alexis14

New member
חחח בטיחות *נוסטלגיה*

מישו פה בהנהגת ירושלים היה שנה שעברה [2002] במחזור עם שבט יונתן? בחלוץ התמוטט לנו המבנה הראשי [בלע... שכחתי ת'שם] כי הוא לא היה כפות מספיק חזק, ואז כל השבטים התחילו לשיר לנו "מה שלא כופת נופל" והיה מאד משעשע... גם בחלוקת פרסים היינו 'בטוחים' שאנחנו לוקחים בטיחות.. חחחח...

MajorGad

New member
חחח, הייתי שם

כי אתם אנשים מפגרים!!!!!! מי מוריד יתרים ממבנה של 6 מטר גובה?! וגם שרנו לכם, "יתרים, יתרים..."

פרה גאה

New member
כמו בשבט בן יהודה...

שנה שעברה הם פירקו את היתרים וכל המבנה שלהם נפל

super joby

New member
זה היה כ"כ ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יתרים זה חשוב!

למעלה