עזרה!

עזרה!

אני חייב לקנות עוד דיסקים של ברי או פורטיסחרוף... כרגע יש לי את ?1900,סימנים של חולשה,כשהגיטרה מנסרת את הלילה ונגיעות. היה לי את הכול או כלום,אבל נאבד.בכל מקרה-על מה אתם הכי ממליצים?אני יודע שזה יהיה קשה,אבל בכל זאת. התקציב שלי עומד כרגע על 2 דיסקים,או 1,וזה יהיה הדיסק החדש שברי הוציא,עם הקטעים מההופעות. אז מה הכי הכי אתם ממליצים חוץ ממה שיש לי?ואם אפשר אז 1 של פורטיסחרוף,ואחד של ברי... ורציתי לדעת אם שווה בכלל לקנות את הפסקול של קלרה הקדושה תודה!

CaerBannog

New member
הייתי ממליץ על חם על הירח...

וחוצמזה, לפורטיסחרוף יש רק אלבום אולפן אחד, הוא 1900? ואלבום הופעה נחמד, הוא שהגיטרה מנסרת את הלילה, ככה שהוא יהיה ברירת המחדל... מעבר לזה אני ממליץ מאוד על חם על הירח של ברי, ובלי קשר הפסקול של קלרה מאוד מומלץ את ההופעה לטעמי תשמור לשלב יותר מאוחר

giba70

New member
ויותר מאוחר תקנה את "האחר" ../images/Emo153.gif

שזה האלבום האחרון של סחרוף, והאלבום הכי שלם מבחינת התוכן. חוץ מזה פורטיסחרוף הוציאו אלבום נוסף לפני 1900? וזה "סיפורים מהקופסה", האלבום הראשון שיצא בחברת נענעדיסק, אז רוץ לקנות אותו. הוא כולל שירים נפלאים כמו תחנה סופית, בוקר של קטיפה (some velvet morning), שקיעתה של הזריחה, באוויר ועוד.

CaerBannog

New member
סיפורים מהקופסא

זה נחשב דיסק של פורטיס.. מרות שכל ההלחנה וכו' נעשתה גם ע"י ברי, זה עדיין נרשם כדיסק של פורטיס

תקנה את סינגלים של פורטיסחרוף...

ואת פלונטר אולי... אבל אם תצליח לךשים ידך על Forigen afair - east on fire אז תקנה אותו בלי לחשוב פעמיים! אני מחפש אחריו כבר המון זמן ולא מוצא אותו

סבבה....תודה

נלך על חם על הירח וסיפורים מהקופסה. קלרה נשמור לשלב מאוחר יותר...אבל אני מתלבט בקשר להופעה כי אני רוצה את המהדורה המוגבלת (אמרו לי שיש איזה משהו כזה,עם דיסק מיוחד או משהו כזה) אבל תודה!

תשכח מזה...

המהדורה המיוחדת נגמרה כבר... נשארו אלה בלי הדיסק האקוסטי...

giba70

New member
לא בטוח שנגמרה

אני קניתי אותה בתו השמיני בירושלים והם אמרו שיש להם בערך 4000 עותקים מתוך ה-5000 שיצאו, אז אולי יש להם עוד ואולי יופצו עוד בגלל הביקוש, אבל בטוח שכדאי למהר ולעלות לעיר הקודש.

אמממ

אני קניתי בטאוור רקורדס שבקניון מלחה אני לא ירושלמי... אשמח לדעת איפה התו השמיני ממוקמים בעיר
יש לך כתובת? טלפון? משהו?

giba70

New member
יש לי שקית קטנה עם הכתובת ../images/Emo3.gif

החנות המוכרת יותר נמצאת באזור המידרחוב, חנות קטנה ומטריפה, תמצא שם הרבה דברים נחמדים. רח' שמאי 12 טלפון 02-6248020 יש גם סניף בתלפיות, רח' פייר קניג 30 טלפון 02-6481188

איש23

New member
אני ממש לא בטוח

שהגרסה עם הדיסק האקוסטי נגמרה. היום בבוקר קניתי את הדיסק דרך מיתוס ולפי מה שהם מפרסמים זה כולל את הדיסק בונוס.

למעלה