עזרה!

BABY BLUE15

New member
אבי ביטר-אל תתאהבי

"תקשיבי לי תקשיבי למה שאני אומר, אל תתאהבי אותך אני שואל למה את בוכה ספרי לי מה קרה אותך אף פעם לא ראיתי מזילה דמעה אל תתאהבי לא כדאי ילדה את הלב שלך לאש אל תזרקי ילדה." למה את בוכה ספרי לי מה קרה אותך אף פעם לא ראיתי מזילה דימעה אם אש האהבה בליבך פגעה פעם גם אותי האש הזאת שרפה אל תבזבזי את השנים ילדה אל תבכי חינם חבל על כל דימעה פעם גם אני הייתי מאוהב כמה שבכיתי הכל היה לשווא אל תתאהבי לא כדאי ילדה את הלב שלך לאש אל תזרקי ילדה גם אני הייתי פעם מאוהב ילדה מהאש הזאת נשרפתי זה כאב נורא לא כדאי ילדה חבל שתסבלי אל תתאהבי אל תתאהבי לא כדאי ילדה חבל שתסבלי אל תתאהבי אל תתאהבי... בך להתאהב אני לא יכול ילדה עייפתי כבר לסבול ואין לי אמונה, כי פעם התאהבתי זה כאב נורא, כמה שבכיתי איש לא נגב דימעה אגלה לך סוד ששמור בתוך ליבי אהבה אחת הייתה לי שפצעה אותי אני רוצה לשכוח כל מה שהיה להתאהב עוד פעם אני פוחד נורא אל תתאהבי לא כדאי ילדה אל הלב שלך לאש אל תזרקי ילדה גם אני הייתי פעם מאוהב ילדה מהאש הזאת נישרפתי זה כאב נורא לא כדאי ילדה חבל שתסבלי אל תתאהבי אל תתאהבי לא כדאי ילדה חבל שתסבלי אל תתאהבי אל תתאהבי....

קובי פרץ - יום הולדת

הביטי ילדה אל האושר אין לנו מה להסתיר יש בך את מה שחסר לי אין לי מילים להסביר איתך זה הכול איתך זה נפלא הלב מאבד פעימה בשניה את מלטפת אותי בשלווה שוכב לידך לא נרדם לא נרגע פזמון... יש לך היום יומולדת איך נעלמה עוד שנה ספרי לי הכול מה את אוהבת קניתי לך גם מתנה יש לך היום יומולדת איך נעלמה עוד שנה ספרי לי הכול מה את אוהבת קניתי לך גם מתנה ראיתי את האור בעיניך נתת לי מקלט בליבך עברנו את הקושי ביחד הלוואי ונמשיך לחייך איתך זה הכול איתך זה נפלא נשמתי אותך כל דקה כל שנייה מספיק לי השקט שיש לי איתך וטוב לי בלב לעולם לעולםםםםםםםםםם פזמון... יש לך היום יומולדת איך נעלמה עוד שנה ספרי לי הכול מה את אוהבת קניתי לך גם מתנה יש לך היום יומולדת איך נעלמה עוד שנה ספרי לי הכול מה את אוהבת קניתי לך גם מתנה
מ-ו-ק-ד-ש ל-מ-ע-י-נ-ו-ש ו-ל-ח-נ-ו-'-ש ש-ה-י-י-ת-ה ל-ה-ם י-ו-מ-ו-ל-ד-ת ח-ו-ל-ה ע-ל-י-כ-ם כ-ו-ס-י-ו-ת ש-ל-י!

אהבה אמיתית

לא תראי על פניי אם אני אוהב לא תראי בעיניי אם אני כואב לא תראי אותי מזיל דמעה לא תראי אותי בודד על הגבעה היה לך ים של זמן רק לגלות,נטשתי למענך את כל האהבות אהבה אמיתית לכאב נולדה,אהבה אמיתית רק בלב ילדה כמו האש בנשמה את גופי שרפה לעולם לא אמצא את האהבה x2 לא אמרתי אף פעם בואי אחריי כל חיי טעמתי את מכאוביי רק לך כתבתי חתמתי בדמעה נפשי הכואבת רק צער ידעה היה לך ים של זמן רק לגלות,נטשתי למענך את כל האהבות אהבה אמיתית לכאב נולדה,אהבה אמיתית רק בלב ילדה כמו האש בנשמה את גופי שרפה לעולם לא אמצא את האהבה x2

רינת בר - מלאכים בוכים בשמיים

קראת לי ביתי נשמתי לי קטפת את חלומות ילדותי קלעת לי צמות ובנית סביבי חומות יושבת מולך ובוכה לא רוצה את המנוחה רק אותו רוצה הוא אוהב מאיר לי את הלב פזמון... מלאכים בוכים בשמיים והגשם שוב יורד בוא נעצום עיניים ולעולם לא ניפרד מלאכים בוכים בשמיים והגשם שוב יורד בוא נעצום עיניים ולעולם לא ניפרד מחשבות עמוסות רגשות מובילות אותי עכשיו ידיי ורגליי נחלשות נופלות לזרועותיו אחוז אותי חזק אל תרפה ולו לרגע עשה שאצחק לפני שאשתגעעעעעעעעעעעע פזמון... מלאכים בוכים בשמיים והגשם שוב יורד בוא נעצום עיניים ולעולם לא ניפרד מלאכים בוכים בשמיים והגשם שוב יורד בוא נעצום עיניים ולעולם לא ניפרד

רינת בר - תפילה של ילד...מ-ה-מ-ם-!

ילד כה שקט בצעדים קטנים מהלך ילד קטן וצנוע גוף צנון פגוע ילד כה שקט בצעדים קטנים מהלך ילד בודד וצנוע כה עצוב שואל מדוע ילד קטן ומ.... ילד צמא ומבודד מהלך הוא ועצוב בליבו מרגיש כאוב ובלב נותרה צווחה נטול תקווה ובית חם מחכה כ"כ להושטת יד מרגיש צמאאאאאאאאאאאא ורעבבבבבבבבבבב לאל נזעק בצווחהההההההה נטול תקווה ובית חם מעל לחי קטנה זולגת דמעה תפילה לאהבהההההה לאמאאאאאאאא

טוב אני פורשת נמאס ליייי

שיהיה לכם יום פ33ה מתה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! ואל תשכחו ש: ***מזרחית בדם ובנשמההההההההההההההההההההה***

גם אני פורשששש אני חולההההה

מת על כולםםםםםם והכי על סתיוווו יאללה סלאמאת נשמות

BABY BLUE15

New member
אושרי פרי-לא יכול להתאהב

"שיקו חייק- אהה אחי מה המצב אושרי-יופי מה המצב שיקו שיקו-ברוך השם מה שלומך אושרי-יהיה טוב... שיקו-אתה לא נראה טוב אחי מה יש לך? אושרי-מה אני יגיד לך היא רוצה לחזור אליי שיקו-מי זאת? אושרי-הבחורה ההיא נו... שיקו-אהה שאהבת פעם? אושרי-אני עדיין אוהב אותה שיקו-מזה אתה אוהב אותה? אחרי מה שהיא עשתה לך? שכח אותה אחי היא לא בשבילך אושרי-אבל אני אוהב אותה שיקו אתה לא מבין אותי? אני אוהב אותה שיקו-עד כדי כך?כל הבטחות שהיא הבטיחה לך? אין בהם אמונה אחת אחת תאמין לי אין להם, על הטעות שאני עשיתי אחי פעם אל תחזור...." הבחורה שהייתה לי שיחקה אותה תמימה איך האמנתי לכל מילה שלה חבר אמר לי הזהר, תברח מהר אך לא שמעתי לו ואני מצטער לא יכול להתאהב היא לקחה לי את הלב היא לא הייתה בשבילי אך היא תמיד בראש שלי הכרתי נערה כה יפה וגם טובה אך לא יודע למה למה אני נמשך תמיד לרע לא יכול להתאהב היא לקחה לי את הלב היא לא הייתה בשבילי תמיד ידעתי בליבי הכרתי נערה כה יפה וגם טובה אך לא יודע למה למה אני נמשך תמיד לרע תמיד היא סיפרה לי על אהבתה איך אני אכלתי את השקרים שלה אותי משכה עם הגוף שלה הרגשתי שלא כדאי... " ונפלתי, נפלתי ברשת שלה" לא יכול להתאהב היא לקחה לי את הלב היא לא הייתה בשבילי אך היא תמיד בראש שלי הכרתי נערה כה יפה וגם טובה אך לא יודע למה למה אני נמשך תמיד לרע לא יכול להתאהב היא לקחה לי את הלב היא לא הייתה בשבילי אך היא תמיד בראש שלי הכרתי נערה כה יפה וגם טובה אך לא יודע למה למה אני נמשך תמיד לרע לא יכול להתאהב היא לקחה לי את הלב היא לא הייתה בשבילי אך היא תמיד בראש שלי הכרתי נערה כה יפה וגם טובה אך לא יודע למה למה אני נמשך תמיד לרעעעעעעע!!!

BABY BLUE15

New member
ג'ימי-את הבטחת

את לא אהבת מספיק את הבטחת לבנות עתיד אני זה שמתמיד לאהוב אותך תמיד והיום את כמו מלאך שהגיע והלך בלי לבדוק את עצמך את אותי שכחת והיום את כמו מלאך שהגיע והלך בלי לבדוק את עצמך את אותי שכחת את הבטחת לי הבטחת כאן אהבה ובחלומות שלי היית לי לאישה אתמול אהבתי והיום אני לבד כזה כאב לא חשתי בלב שלך נלכד את הבטחת לי הבטחת כאן אהבה ובחלומות שלי היית לי לאישה אתמול אהבתי היום אני לבד כזה כאב לא חשבתי בלב שלך נלכדד... אם אהבתך הייתה לי סתם הרגל בליבי האוהב תמצאי את ההבדל והיופי שלך לא יחזק אותך כי אין עוד אחד שיאהב אותך כל כך והיופי שלך לא יחזק אותך כי אין עוד אחד שיאהב אותך כל כך את הבטחת לי הבטחת כאן אהבה ובחלומות שלי היית לי לאישה אתמול אהבתי היום אני לבד כזה כאב לא חשתי בלב שלך נלכד את הבטחת לי הבטחת כאן אהבה ובחלומות שלי היית לי לאישה אתמול אהבתי היום אני לבד כזה כאב לא חשבתי בלב שלך נלכד....

בייבי-רון שובל../images/Emo140.gif

ביבי לך אתן הכל, ביבי אני כבר לא יכול, ביבי את המנגינה שאני שר כל פעם מהתחלה.. איתך אפשר להשתגע, לאבד את החושים, מסתובב מוכה ירח ואת אין לך אלוהים את חיי את מטלטלת אני כבר לא מתפקד ברגשות שלי שולטת מתקשה להתמודד ביבי לך אתן הכל, ביבי אני כבר לא יכול, ביבי את המנגינה שאני שר כל פעם מהתחלה.. ביבי לך אתן הכל, ביבי אני כבר לא יכול, ביבי את המנגינה שאני שר כל פעם מהתחלה... אותך אני רוצה קבוע אבל את לא מבטיחה שתבואי השבוע כן אולי, לא בטוחה בחיי אני נשבע לך שאצלי תהיי מלכה, אם תחליטי כבר שבא לך רק איתי בלי הפסקה ביבי לך אתן הכל, ביבי אני כבר לא יכול, ביבי את המנגינה שאני שר כל פעם מהתחלה..ביבי לך אתן הכל, ביבי אני כבר לא יכול, ביבי את המנגינה שאני שר כל פעם מהתחלה!!! ביבי לך אתן הכל, ביבי אני כבר לא יכול, ביבי את המנגינה שאני שר כל פעם מהתחלה...ביבי לך אתן הכל, ביבי אני כבר לא יכול, ביבי את המנגינה שאני שר כל פעם מהתחלה.. מתה עליכם :)))))))))))

שמע בני מוסר אביך-עופר לוי

שמע בני מוסר אביך ואל תטוש תורת אמך השם אחד ושמו אחד הסר כל פחד מליבך תשמח תמיד בחלקך השם אחד לעדי עד ביושר לב ימי שניך בענווה השפל עיניך כבודו מלא עולם ואם טעית וכשלת אל תתיאש גם אם נפלת כי הוא האבא של כולם ביושר לב ימי שניך בענווה השפל עינייך אשא תפילה אל השמיים ילדי שלי תפקח עיניים עשה טוב וסור מרע כוון את מעשה ידייך השם אוהב את תפילותייך עמוד מולו בוש ונכלם... ביושר לב....

BABY BLUE15

New member
מוריס מוגרבי-איך אוכל

כבר ימים רבים שאנו מכירים כל הזמן רבים לא מסתדרים כשאומר אוהב לא אמרתי סתם בך לא אבגוד אינני כמו כולם מה מפריד בנינו זה אינו מובן אנא אל תעזבי אל תלכי מכאן איך אוכל איך אוכל בלעדיך כך לחיות מה יהיה איתך חושב מה לעשות אני מרגיש עצוב מאבד את העשתונות בראשי חולפות מחשבות שונות כל היום מחפש חום ואהבה וזועק לאל מדוע כך עזבה החיוך שלך עוד יעשה דממה החיוך שלך יפסיק כל מלחמה אני מנסה שלך לא להראות שאני בוכה לבד בין השמיכות דמעות של אהבה דמעות טהורות מתגעגע רוצה אותך לראות אלי את באה בידים מושטות אך שוב רבים תוך כמה לילות איך אוכל איך אוכל בלעדיך כך לחיות מה יהיה איתך חושב מה לעשות אני מרגיש עצוב מאבד את העשתונות בראשי חולפות מחשבות שונות כל היום מחפש חום ואהבה וזועק לאל מדוע כך עזבה החיוך שלך עוד יעשה דממה החיוך שלך יפסיק כל מלחמה

אה משה ממצב כפרה? איך אנחנו?

קטלני נכון??? איזה שרשרור דפקנו פהההההההה כפרה עלינו חחחחח... והכול בזכותי כפרה עליייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחח {{איזה צנועה אני..}} חולה עליכםםםםםםםםםםם יום טוב זזתי!

BABY BLUE15

New member
שריף בני

בנייייייייייייייייייי בניייייייייייייייייייייייייי ים של כוכבים בשמיים עצובים בוכים עליך קשה בלעדיך פרח שנקטף לי היית כמו אח פתאום תוך לילה אתה שם למעלה אתה כה חסר לי מה איתך ספר לי הדמעות מספרות כמה זה קשה לי מה איתך ספר לי הדמעות מספרות כמה זה קשה לי איך הלכת בני איך הלכת ממני נשמעתי זועקת כך בתוך השקט איך הלכת בני איך הלכת ממני נשמעתי זועקת כך בתוך השקט אימא מחכה שתגיע כל דקה שתפתח הדלת בלב היא מתפללת אין לי כבר מילים אתה שם במרומים צוחק אלינו אבל בלעדינו אתה כה חסר לי מה איתך ספר לי הדמעות מספרות כמה זה קשה לי אתה כח חסר לי מה איתך ספר לי הדמעות מספרות כמהזה קשה לי איך הלכת בני איך הלכת ממני נשמתי זועקת כך בתוך השקט איך הלכת בני איך הלכת ממני נשמתי זועקת כך בתוך השקט " איך הלכת בני, איך הלכת ממני נשמעתי זועקת כך בתוך השקט אתה כה חסר לי, אתה כה חסר לי...."

BABY BLUE15

New member
מושיק עפיה-די לשחק

די לשחק בשקר או אמת מה זאת אהבה לקחת ולתת לקחת את הכל שברת לי את הלב לדרך רחוקה אקח את הכאב אני לא אחכה לך בסוף הדרך... את יודעת שטעית לא הייתי היחיד בענייך שוב ילדה לא אוכל עוד להביט את יודעת שטעית לא הייתי היחיד בעניך שוב ילדה לא אוכל עוד להביט למה זה קרה אף פעם לא אדע למה זה טעמת את טעם הבגידה יודעת זה הסוף אבל קצת מאוחר עכשיו הכל נגמר דבר כאן לא נותר כבתה אהבתנו לעולמים... את יודעת שטעית לא הייתי היחיד בעניך שוב ילדה לא אוכל עוד להביט את יודעת שטעית לא הייתי היחיד בעניך שוב ילדה לא אוכל עוד להביט את יודעת שטעית לא הייתי ביחד בעניך שוב ילדה לא אוכל עוד להביט את יודעת שטעית לא הייתי היחיד בעניך שוב ילדה לא אוכל עוד להביט את יודעת שטעית לא הייתי היחיד בעניך שוב ילדה לא אוכל עוד להביט את יודעת שטעית לא הייתי היחיד.........

BABY BLUE15

New member
מושיק עפיה-אהבה מטורפת

את לקחת מזוודה בגדים ותמונה ונתת נשיקה לא מובנת לא חלפה לה דקה ואז אהובה את עזבת בלי סיבה חום ואהבה ואני לא קולט מה קרה באמת איך עזבת אהבה מטורפת את היית לי הכל המחר האתמול ועכשיו זה מפחיד אין לי כבר עתיד מחפש לי את הדרך את הפתרונות מדמיין איך את נסערת בזרועות קרות יום רודף יום כמו בסרט לא מוצא תשובות איך אהבנו התקרבנו איפה התקוות את בטח איתו ראשך על כתפו מתפנקת מתחבקת ידך בידו עוד לילה איתו עוד לילה שלו ואני פה משתגע מה קורה שם אצלו לא יוצא לבלות לא יכול להנות בביתי מסתדר כמו ילד שוב נזכר בנשיקה שהייתה מתוקה וללב אין תשובה איפה את אישה ואני לא קולט מה קרה באמת איך עזבת אהבה מטורפת את היית לי הכל המחר האתמול ועכשיו זה מפחיד אין לי כבר עתיד מחפש לי את הדרך את הפתרונות מדמיין איך את נסערת בזרועות קרות יום רודף יום כמו בסרט לא מוצא תשובות איך אהבנו התקרבנו איפה התקוות את בטח איתו ראשך על כתפו מתפנקת מתחבקת ידך בידו עוד לילה איתו עוד לילה שלו ואני פה משתגע מה קורה שם אצלו...

BABY BLUE15

New member
שיקו חייק-חזרי אלי

חזרי אלי אתן לך את חיי חזרי אליי שובי אלי כה רחוקה את נמצאת אי שם ולא תשובי עוד לעולם את אינך בעולמי אני אזכור אותך בליבי רק מבקש ממך סליחה כי בך פגעתי ללא כל כוונה רק זכרון אחד נשאר ממך וזה הילד שהיה בבטנך שני גומות ועניים עצובות כמו שלך בתמונות מביט הרחק אל העבר דמעות בעני כשאני בך נזכר אזכור אותך לטובה אין כמוך נשמה, נשמה... בבוקר אחד בישרו לי את הבשורה הבשורה הכי מרה לי אמרו יותר לא תחזרי נשמה לא תחזרי בחזרה היא לא תשוב יותר לעד היא לא תשוב עולמי אבד רוצה אותך כאן בעולמי שיותר לא תלכי.

למעלה