עזרה!

BABY BLUE15

New member
שיקו חייק-כמה טוב לי בלב

כמה טוב יכול להיות לאדם ככה טוב לי והלוואי שיהיה לכולם מתנת אל קיבלתי אשת חיי מודה לאל בכל יום שאני פותח את עניי כמה טוב לי וחם לי בלב בלי גבולות אותך אוהב הפכת אותי לאדם כה מאושר בזכותך שכחתי את כל הרע שעלי עבר אתן לך את כל מה שאוכל לתת אל שאהבתני אהבת אמת בטוב ברע איתך תמיד אלך אין דבר בעולם שירחיק אותי ממך כמה טוב לי וחם לי בלב בלי גבולות אותך אני אוהב הפכת אותי לאדם כה מאושר בזכותך שכחתי את כל הרע שעלי עבר כמה טוב לי וחם לי בלב בלי גבולות אותך אני אוהב הפכת אותי לאדם כה מאושר בזכותך שכחתי את כל הרע שעליי עבר שעליי עבר... כמה טוב לי וחם לי בלב בלי גבולות אותך אני אוהב הפכת אותי לאדם כה מאושר בזכותך שכחתי את כל הרע שעלי עבר כמה טוב לי וחם לי בלב בלי גבולות אותך אני אוהב הפכת אותי לאדם כה מאושר בזכותך שכחתי את כל הרע שעליי עבר בזכותך שכחתי את כל הרע שעלי עבר..

BABY BLUE15

New member
אבי ביטר&תמיר גל-רחמו עליי

רחמו עליי רחמו עליי נולדתי עם העוון שנדבק אליי מחפש רק טוב דרך ישרה על הרע שבעולם הזה נדבק בי חזרה מה עוללת לי אמור נא אלי כל חיי אשא את הסימן נכלם מבושה איזה הרגשה מה הוא עווני אמור נא אלי מרגיש מצורע בין האנשים איך כולם ברחוב עליי מצביעים מרגיש מנודה מהחברה הלב בתוכי כבר מזמן נקרע הלב בתוכי כבר מזמן נקרע אדם זאב לבן אדם איזה עולם בלי רחמים יש אנשים שהם שמחים שחארים נכשלים ולא יושיטו את ידם לעזור לאחרים אוו אווו פו פופו אךךךךך יראבבבבבב מה הם חיי עכשיו אמור נא אלי בודד לבד בקרב אל תפקיר אותי מחק את הסימן פתח לי דף חדש בינך הקטן כבר מזמן מותש מה עוללת לי אמור נא אלי כל חיי אשא את הסימן נכלם מבושה איזו הרגשה מהו עווני אמור נא אלי מרגיש מצורע בין האנשים איך כולם ברחוב עליי מצביעים מרגיש מנודה מהחברה הלב בתוכי כבר מזמן נקרע הלב בתוכי כבר מזמן נקרע אדם זאב לבן אדם איזה עולם בלי רחמים יש אנשים שהם שמחים שאחרים נכשלים ולא יושיטו את ידם לעזור לאחרים אוו אוווו אוו.......

israel rules

New member
וואי כמה שירים../images/Emo47.gif

ראש בראש אני זוכר אותה ילדה היום היא כבר גדולה אני אליה לא יכול לגשת כל חיי עוברים מולה בעיניי היא רק מלכה אלוהים הדרך עדין מפוטלת ראש בראש אני ילך איתך או יד ביד אני הוביל אותך צעד וצעד נתקדם יחדיו אל הטוב..שביל המשותף ובשעה הכי יפה היא עוזבת ובוכה היא אורזת מזדווה ומתקפלת ואותי היא לא רוצה כי פגעתי בה נורא תני סיכוי קטן ולך יהיה אחרררררר ראש בראש אני ילך איתך או יד ביד אני הוביל אותך צעד וצעד נתקדם יחדיו אל הטוב..שביל המשותף

BABY BLUE15

New member
יובל פרי-לא כדאי להתאהב

ספרי לי ילדה למה זה את עצובה אם זה בגלל אכזבה אל תבכי ילדה לא שווה לך לבכות בגלל אהבה כזאת חבל על הדמעות שמעניך זולגות לא כדאי להתאהב כי בסוף כולם בוכים לא כדאי להתאהב כי בסוף מתאכזבים אל תאמינו בשקרים שלכם מספרים אהבה קיימת רק בסיפורים לא כדאי להתאהב כי בסוף כולם בוכים לא כדאי להתאהב כי בסוף מתאכזבים אל תאמינו בשקרים שלכם מספרים אהבה קיימת רק בסיפורים לא יכול לראות אותך יושבת ובוכה אם לא היית מתאהבת לא היית עצובה גם אני התאהבתי וזה נגמר באכזבה ומאז אני יותר לא מאמין באהבה לא כדאי להתאהב כי בסוף כולם בוכים לא כדאי להתאהב כי בסוף מתאכזבים אל תאמינו בשקרים שלכם מספרים אהבה קיימת רק בסיפורים "לא כדאי להתאהב כי בסוף כולם בוכים לא כדאי להתאהב כי בסוף מתאכזבים אל תאמינו בשקרים שלכם מספרים אהבה, אין אהבה, איןןןןןןןןןןן!!!!"

מושיק עפיה קובי פרץ - כואב אחי

" כואב אחי כואב אני את הבושה נתתי לה חיי ימיי ולילותיי יפה היא כמלאך חדה היא לשונה מתוך שפתיה במילים אותי כבשה אני מכיר את זאת ההרגשה כן גם אני נפגעתי באותה מידה נכון שהיא יפה כמו מלאך קטן אתה וגם אני יודעים שהיא שטן למה אלוקיי די לכאביי גם בך פגעה אש האהבה זוכר אמרה לי רק אותך אוהב מודה טעיתי איך הלב אהב איך הלב כאב למה אלוקיי דיי למכאוביי גם בך פגעה אש האהבה זוכר אמרה לי רק אותך אוהב מודה טעיתי איך הלב אהב איך הלב כאב לא אל תלך אחי בוא שב כן לידי האש בתוך הלב בוערת נשמתי איך בלילות בערפל רואה דמותה אוו אלוהיי עדי אהבתי רק אותה אחי אתה יודע אל תהיה מופתע אני וגם אתה בתוך אותה צרה אהבנו שנינו את אותה הבחורה ... (?) את ליבנו היא שברה למה אלוקיי די לכאביי גם בך פגעה אש האהבה זוכר אמרה לי רק אותך אוהב מודה טעיתי איך הלב אהב איך הלב כאב למה אלוקיי דיי למכאוביי גם בך פגעה אש האהבה זוכר אמרה לי רק אותך אוהב מודה טעיתי איך הלב אהב איך הלב כאב להלהלהלהלהלהלהלה למה אלוקיי, די, די לכאביי, איך בנו פגעה, אש, אש אהבה מודה טעיתי, איך הלב אהב, איך הלב כאב, זוכר אמרה לי רק אותך אוהב, רק אותך אוהב רק אותך אוהב. "

בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif - ילדונת-ק.פרץ

"היום בלילה תשבי אצלי ואספר לך את אהבתי את עוד ילדה ילדה קטנה כמה שאת מדליקה אותי את מטריפה x2 ילדונת, שיגעת אותי ילדונת, הרסת אותי, ילדונת, את מאור עייני ילדונת, את לי כל חיי איתך תמיד באושר ילדה אנא ממך אל תלכי ילדה x2 כ"כ מהר עברה תקופה ונהיית מאוד יפה בסוף אני אשתגע את שורפת ילדה אותי את מטריפה x2 ילדונת, שיגעת אותי ילדונת, הרסת אותי, ילדונת, את מאור עייני ילדונת, את לי כל חיי איתך תמיד באושר ילדה אנא ממך אל תלכי ילדה x2 ... ילדונת, שיגעת אותי ילדונת, הרסת אותי, ילדונת, את מאור עייני ילדונת, את לי כל חיי איתך תמיד באושר ילדה אנא ממך אל תלכי ילדה (x3) "

למעלה