עזרה

Azar Azar

New member
עזרה

ראיתי איזשהו קליפ של אמינם ולא שמתי לב איך קוראים לשיר בקליפ הוא עם בנדנה כחולה כזאת וגופיה לבנה כמו תמיד ובקליפ גם מופיעים להקה ואם אני לא טועה אז השיר מופיע בדיסק ost 8 mile מישהו יודע למה אני מתכוון

s m i l e y

New member
נראה לי ראיתי את זה גם לפני כמה זמן

בשיתוף עם D12 ולשיר קוראים משו...music משהו כזה... יכול להיות?

Azar Azar

New member
לא נראה לי שאלה D12

כי ראיתי מי שר איתו ונראה לי זה Obie Trice אולי אבל לא בטוח

mc bige

New member
עוד פרטים יעזרו---->אבל

אם זה עם די12 אז יכול להיות זה purple pills או fight music או יכול להיות בשיר החדש של אובי טרייס rap name

Azar Azar

New member
יכול להיות זה החדש של אובי טרייס

אבל זה מופיע בפסקול של הסרט 8 מייל? וזה לא Lose yourself

rockninja

New member
מה אתם עושים צחוק?

התשובה הכי ברורה היא Lose Yourself כי מופיעים איתו שם על הבמה כמה כושים מ-D12 נדמה לי סוויפטי או באבל או משהו כזה.

mc bige

New member
אתה מה זה מרגיז

כל הזמן אתה מדבר שטויות ומה קשור לוז יורסלף וזה בכלל obie trice-rap name אז חאליס שטויות הוא מדבר על קליפים לא על הופעות ובקליפ של לוז יורסלף חוץ מהקטעים ששמים מהסרט די 12 לא מופיעים איתו בכלל ובקליפ זה סוויפט איתו

rockninja

New member
תסתכל על מה שהוא כתב...

ראסמי זה נראה לי לוז יורסלף. אמינם עם בנדנה כחולה וגופיה לבנה, מופיעים איתו גם הלהקה (בטח בגלל שהוא זיהה את סוויפט ויש שם עוד כמה שהוא חשב שהם מהלהקה), וזה בפס קול של 8 מייל...

mc bige

New member
טוב AZAR AZAR אתה משאיר אותנו

במתח מי צדק אני או רוקנינג´ה?????

Samy A

New member
גאונים...

לפי מה שהבנתי יש קליפ לשיר Love Me שבו שרים אובי טרייס אמינם ו-50 סנט אז זה בטח מה שראית :)

Samy A

New member
Mc Bige

די 12 כן מופיעים בלוז יורסלף דרך אגב כשרואים אותו בקראוון מלא אנשים עם כל מיני שרמוטות למיניהן רואים את סוויפטי בבירור ונראה לי גם את ביזאר ובסוף כשאמינם עולה על הבמה הוא עולה עם פרוף...

mc bige

New member
לזה לא ידעתי שיש קליפ.....עוד לא

ראיתי את זה באם טי וי בייס

Azar Azar

New member
זה לא הקליפ לוס יורסאלף כי אני מכיר

את הקליפ הזה זה או love me או rap man כי ראיתי שהשיר הזה מופיע בפסקול הסרט

למעלה