Rap Name לא מופיע על הפסקול... זה סינגל מתוך האלבום הממשמש ובא של Obie Trice, ואמינם משתתף בקליפ
D Da Judge New member 16/1/03 #22 Rap Name לא מופיע על הפסקול... זה סינגל מתוך האלבום הממשמש ובא של Obie Trice, ואמינם משתתף בקליפ
K kodman New member 16/1/03 #24 לא רק אתה ../images/Emo6.gif והתשובה לפי מה שיצא לי לראות לאחרונה ב MTV BASE זה: או Rap Game או Wanksta kodman
לא רק אתה ../images/Emo6.gif והתשובה לפי מה שיצא לי לראות לאחרונה ב MTV BASE זה: או Rap Game או Wanksta kodman
P Psycho BuZZ New member 16/1/03 #23 אתה מפגרים כולם!!! סתם... לשאלה המקורית - זה קליפ של "Rap Name" - תאמינו לי - אני מבין... אז ככה: מאיפה בכלל הבאתם שבקליפ של "Lose Yourself" זה סוויפטי שמופיע איתו??? זה פרוף!!! והוא גם מופיע ב-"Rap Name"...
אתה מפגרים כולם!!! סתם... לשאלה המקורית - זה קליפ של "Rap Name" - תאמינו לי - אני מבין... אז ככה: מאיפה בכלל הבאתם שבקליפ של "Lose Yourself" זה סוויפטי שמופיע איתו??? זה פרוף!!! והוא גם מופיע ב-"Rap Name"...
P Psycho BuZZ New member 16/1/03 #25 ו-"Rap Name" לא מופיע על הפסקול... רק על ה-"The Shady/Aftermath Sampler" שכולל 6 שירים וביניהם נמצא "Rap Name"...
ו-"Rap Name" לא מופיע על הפסקול... רק על ה-"The Shady/Aftermath Sampler" שכולל 6 שירים וביניהם נמצא "Rap Name"...
D Da Judge New member 16/1/03 #26 אם תסתכל טוב... תראה שכל החבר´ס של 12 המלוכלכים מופיעים בקליפ של Rap Name
P Psycho BuZZ New member 16/1/03 #27 בקליפ "Rap Name" מופיעים כולם... את זה אני יודע... פשוט אמרתי שפרוף גם מופיע...