דחוווווווווווווווווווף!!../images/Emo88.gif
אוקי,זה ממש ממש דחוף בשבילי!! אני כבר כתבתי הודעה כזאת בצהרים ושיר (סני´ץ או וואטאבר) ענתה לי אבל איכשהו אי נמחקה (
..מעניין למה..ואל תגידו לי שזה היה שרשור מועד למחיקה כי מאיפה אני אמורה לדעת את זה????????) אני צריכה להגיש עבודה יצירתית בתנ"ך, ואני עושה מצגת... יש קטע כלשהו שבו מחנה בנ"י צריך לרעוד.. עכשיו איך אני אמורה לגרום לבנ"י לרעוד? התשובה היא : אנימציה... אבל אין לי שום תוכנת אנימציה במחשב.. אז אני מבקשת ממכם, אנשים טובים, יותר נכון אני מתחננת!!! בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לבנ"י לרעוד שוב...חח..סתם.. ד"א, בני-ישראל זה האנשים הקטנים בקצה.. עם יש פה צדיקים (יותר נכון צדיקות) שיכולות לעזור לי (עם תוכנת אנימציה כלשהי) אז בקובץ יש שלוש תמונות.. התמונה הראשונה היא כמו התמונה השלישית.. בתמונה השניה פשוט בנ"י נוטים קצת לצד.. בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה - למי שיש תוכנת אנימציה כלשהי ויכול לעזור לי!! אני ממש ממש ממש ממש ממש צריכה עזרה!! אני רק רוצה שבנ"י ירעדו קצת מצד לצד... אה כן, ומי שממש ממש ממש ממש ממש נחמד, אז יכול גם להוסיף ברקים שיופיעו ויעלמו ככה מסביב להר? אני מתחננננננננננננננננננננת בפניכם!!!!!!!!!!!!!!!!