עזרה

pini6910

New member
עזרה

שלום לכולם,אני מחפש חומר לימוד בנושא "מבוא למדע וטכנולוגיה",אודה למי שיכול לתת לי הכוונה /עזרה בנושא.

GuestOfHonor

New member
כדאי קצת למקד

'מדע' ו'טכנולוגיה' הם תחומים ענקיים.

מה בדיוק מעניין אותך?

לאיזה מטרה חומר הלימוד הזה?

האם מדובר על קורס ספציפי במוסד לימוד ספציפי? אם כן, מה הם?

pini6910

New member
אוקיי

אז ככה

אני לומד במכינת 30 + במכללת גליל מערבי ,אחד הקורסים שאני לומד נקרא "מדע וטכנולוגיה".
ואני מחפש חומר מסוכם בנושא או מבחנים ישנים כדי ללמוד לבחינה קרובה,מדברים שם בעיקר על הטכנולוגיה בתרבות האנושית,מושגים שונים בהתפתחות הטכנולוגיה האנושית,מתודולוגיה וכו'.

FOR THE LD

New member
שאל בין חבריך ללימודים

אולי מישהו סיכם את החומר הנלמד, ומוכן לאפשר לך לצלמו. אפשרות נוספת היא לפנות לסטודנטים, שלמדנו במכינה זו בשנים קודמות, והמשיכו לימודיהם במכללת הגליל המערבי. אולי מישהו שמר על החומר/הסיכומים ומוכן לתת לך.
אם עדיין יש זמן לפני הבחינה, אפשר לחלק את החומר הנלמד בין מספר סטודנטים. כל סטודנט מתחייב לסכם נושא כלשהו, ולאחר מכן חולקים בסיכומים. כך חוסכים זמן ומתייעלים לקראת הבחינה.
אולי אתה לא סומך על מה שכתבת במחברת, בזמן ההרצאות, ואולי לא כתבת - צלם מחברת של מי שנכח בכל השיעורים וכתב (כתב קריא, מחברת מסודרת ומאורגנת). תוכל להדגיש בעזרת מרקר פרטי מידע חשובים, להכין לעצמך שאלות פתוחות (להפוך כל כותרת על, כותרת משנה לשאלה - לדוגמא: הכותרת - השלבים בהתפתחות הטכנולוגיה האנושית - שאלה: מהם השלבים בהתפתחות הטכנולוגיה האנושית. כדאי לרכז את כל המושגים שנלמדו (דף מושגים או כרטיסיות מושגים). ואם הייתם מספיק חכמים ושאלתם את המרצה מהו מבנה הבחינה, אלו סוגי שאלות עשויים להופיע - אפשר להתאים את דרך הלמידה לסוג המבחן.
בהצלחה!

למעלה