עזרה

ממתינה 7

New member
עזרה

שלום לכולם
בעלי היקר חוגג יום הולדת בקרוב. אחד הדברים שהוא רוצה זה לתפוס דג.... הוא אף פעם לא דג (לפחות לא על אמת .... כשהיינו בפנמה הוא בנה חכה מאולתרת ותפס רק דגים קטנטנים והתבאס... ) חשבתי להגשים לו את זה.... וגם אני מתה לעשות

בכל אופן.... יש למישהו המלצות על מה כדאי לעשות למתחילים כמונו?
הייתי מאוד שמחה לעשות משהו באיזור הצפון, עכו יכול להיות מעולה.... או משהו באיזור חיפה...
מבחינת מחירים לא הייתי רוצה להיסחף ....

אז יש למישהו המלצות או דברים חשובים שכדאי שאדע?
תודה תודה תודה !

שתי אפשרויות ימיות ואחת יבשתית

שתי אפשרויות ימיות: אם את באזור עכו/חיפה, פני לחנות "קניון החיות" בעכו או לחנות "פוצקר" בנהריה ונסי להצטרף לאחת מהפלגות הדיג שהם מארגנים. כדאי להסביר להם שאתם דייגים מתחילים כדי שיתאימו עבורכם את הציוד וההדרכה - להפלגות כדאי גם להצטייד מראש בתרופה נגד מחלת ים. עלות: כמה מאות שקלים לאדם. אזהרה לטירונים: בעונה הנוכחית הים סוער ולא מומלץ לצאת להפלגות.
האפשרות המומלצת (היבשתית) - בריכת הפורלים בקיבוץ דפנה. שם יציידו אתכם בכל הציוד ותוכלו לדוג פורלים בבריכה לא גדולה. יגבו מכם דמי כניסה ודמי שימוש בציוד (חכה, סל לדגים וכדומה) ובנוסף יחייבו אתכם תמורת הדגים שתקחו, לפי משקל. עלות - סביב 100 ש"ח לאדם (תלוי בכמות הדגים שתקחו).
מזל טוב ליום ההולדת ובהצלחה בדיג.

ממתינה 7

New member
תודה ועוד שאלה

קודם כל תודה על המענה!
אז ככה, אנחנו זוג שאוהב את הלבד שלו אז אני לא יודעת אם פארק זה הדבר הכי מתאים לנו... גם מה שאני רואה מהאתר שם שזה לא חווית דייג כמו שאני יודעת שבעלי היה רוצה.
יש אופצייה לעשות את זה עצמאית? גם אם זו פעם ראשונה שלנו?
נניח לשכור איפהשהו ציוד וללכת למקום מומלץ לדיג מהיבשה (בשטח פתוח) ?
או לשכור איפשהו ציוד ולקחת את קאייק (יש לי קאייק ) ולדוג ממנו?

נראה לי השקט והבידוד בשילוב עם בירה ודייג זה מה שהוא היה רוצה

תודה רבה!!

shragam

New member
מכיוון שזו תיהיה פעם ראשונה שלכם , לא מומלץ

להכנס ככה לבד לים ללא נסיון

יש בעלי סירות/יאכטות שמוציאות בתשלום יציאות כאלו (אבל המחיר יהיה יקר)
יש גם בריכות דגים במעגן מיכאל (מעט דרומית לכם) אבל אולי יש אפשרות למצוא שם באמצע השבוע פינה שקטה ורגועה .
בהצלחה

אפשרות לפתרון

שלום לך!!
אני בעל סירה במעגן הקישון שמוציא הפלגות לדייג
קראתי את הבקשה שלך..ויש אפשרות ליציאה לים רק את ובעלך איתי ועם כל הציוד הנדרש
0508884839 עופר

למעלה