עזרה!

אלינור17

New member
עזרה!

מישהו יכול לפחות להגיד לי איך אני שומרת את הפלטות של הצבעים והבייס ואיפה לשמור אותם כדי שאני יוכל לעשות את הדוליז בבקשה!!!

your-destiny...

New member
האם תואילי להפסיק עם ה|בלוןכ|??

לא שמת לב שלא יוצא לך
????

coolit

New member
אני לא מנסה שיצא לי ../images/Emo65.gif,|בלוןכ|

כמו שדליה אמרה..אני מנסה שיצא לי בדיוק מה שאני כותבת, ואני לא אואיל להפסיק, לא אחרי יום ה--- לרון ארד, לא לפני ולעולם לא, עד שאני אצא ממערכת תפוז. ברית.

Shusho

New member
מנצלת שרשור ../images/Emo13.gif ראיתן את הבייס

החדש של ג´וזי? קצת מוזר, אבל די נחמד.. *רכילות*בזמן האחרון היא כבר לא מעלה שום דבר לאתר!

Alexis14

New member
ניצול שרשור

הנה דולי שעשיתי- בבקשה תגיבו. הדברים הורודים מאחורה הם עננים... אני יודעת שהשיער מצד שמאל מוזר והוא גושי בכלליות, השמלה קצת מעוותת אז בקיצור הדולי לא פרפקט אלא הדמות אמורה להיות ´מיס פרפקט´ (~בהשראת ´לא רק בלונדינית´...~) כי היא כזאת בלונדינית, וורודה ויש לה עננים ורודים.. לא משנה.תגיבו!

../images/Emo41.gifחמודה מאד!+ניצול לדולי!!!!!!!!!

אהבתי, השמלה נחמדה,אבל ההצללה בחזה לא כל-כך טופה... אמממ..... הנעליים קצת מוזרות, השיער נחמד... מנועה
את הדולי ששמתי עשו:דנדוש´383+אני...נועה) איך היא תגיבו בבקשה... עבדנו עליה די הרבה עד שהלכנו לגן הקופים לפגוש בצחי...(הקוף)... המבין יבין וכו´.... תגיבו פליז,בה ביי!

Jelly Beans

New member
*מגיבה* ../images/Emo60.gif

היא יפה!!! שיער יפה! חולצה יפה! חצאית מגניבה! כמעט קניתי כזאת.. והסנדלים מוזרות...
אבל אף דולי לא מושלמת! בעעעע *הולכת להכין דולי* יום טוב שיר

../images/Emo2.gifתיקון לדולי ששמתי כרגע!!!!!!!

שמתי את הקובץ הלא נכון,אחר כך שיפרנו ת´שיער וכל זה... אז הינה היא עם התיקון!

coolit

New member
לדעתי הראשונה יותר יפה, נועה..../images/Emo104.gif

הרגליים האלה עקומות והייתי משנה אותן, הן מעצבנות. אבל זה לא קשור אלייך. אז העיניים יותר יפות בראשון, וגם השיער יותר יפה בראשון.. נורא מתוקה!! ברית.

דנדוש383

New member
נועה זה גם לא הקובץ הנכון...

אין לה שיער ב"צמרת" הקרקפת... הנה הקובץ:

Mooa-Numi

New member
אוקיי-

שיער-מוזר, לא יודעת בדיוק מה נסגר איתו ומה רע אבל לא משנה. בלאט. חולצה- בסדר חצאית- אוקיי, הבנתי מה אתם רציתם לשים שם, זה צריך להיות- א. יותר כהה ב. ג´ינס ג. עם חוטי קשירה. ואתם יכולים גם להוריד את ההצללה אחרי איפה שנגמר הג´ינס. כאילו, יש את החלק ג´ינס הזה? הוא נגמר? אחרי זה יש הצללה של לבן? תורידו אותה. ובגלל, אתם צריכים לעשות את הבד של השמלה יותר מכווץ ושקוף... בלאט, לא משנה.

shloompi

New member
מגניב! תגיבו לשלי בבקשה ...

יצא ממש מגניב! ההערה היחידה שיש לי זה בנוגע לשיער , יש משהו קצת מוזר בפוני שלה , אולי זה לא פוני
בכל מקרה , בבקשה תגיבו לדולי שלי. היא אמורה להיות מן שילוב בין מרי פופינס ומריה מ"צלילי המוזיקה" , מין אומנת בריטית כזו ... איך יצא?

coolit

New member
אהההמ..|בלוןכ|

לא כל כך אהבתי.. השיער נורא מוזר, זה שהשמלה נהיית צרה ושוב מתרחבת זה גם מוזר, הכפכפים מוזרות.. אבל בסך הכל היא די בסדר.. ברית.

Jelly Beans

New member
טוף.. ../images/Emo60.gif

דולי חדשה שעשיתי היום.. כמובן, אין שיער כי אני לא יודעת לעשות.. מי שרוצה לעשות, מוזמן! לא יודעת מה בדיוק הלך לי פה עם ההצללה.. אבל לא נורא, אני אוהבת את הדולי הזאת
תגיבו! יום טוב שיר

Jelly Beans

New member
שיט שיט!!! אל תגיבו!! ../images/Emo60.gif

אני צריכה להוציא את הפלטות.. אל תגיבו!!! יום טוב שיר

למעלה