עזרה

• פותח הנושא poly2
  • פורסם בתאריך

poly2

New member
עזרה

אני וחבר שלי רוצים להטיל כישוף הצלחה בלימודים אבל חוששים מכוח ההחזר (שיבוא אלינו פי 3 או פי 9) השאלה היא אם בכל כישוף יש כוח החזר ואם כן אז במה הוא יתבטה? תודה

Jerald_Admonds

New member
הודעה שכתבתי בפורום אחר

*שימו לב שהתייחסויות אישיות בהודעה מופנית לאחרים.. לפי דעתי התחלתם להגזים עם הרעיון שלכם של קארמה, וחוק השלושה.. אין שם איזו ישות שסופרת לכם נקודות רעות וכאשר תגיעו למספר מסויים ישללו לכם את החיים.. היקום מכיל אותנו ואנחנו מכילים את היקום, לכן כל השפעה שאנחנו שולחים לתוך היקום אנחנו שולחים גם אלינו. אין דבר כזה שלילי או חיובי(יש ניגודים, אבל לא במובן של טוב או רע) וברגע שאנחנו שולחים משהו שהיה מזיק לנו למישהו אחר, אנחנו שולחים לעצמנו את אותו הדבר.. וזה הכל. אם היינו נהנים מסבל ואי איזון, אז סבבה היינו מקבלים חיים מלאים בהם בהתאם לעבודה המאגית שלנו. זה לגבי חוק החזרה. לגבי קארמה, זה בסך הכל רשימה של "טעויות" שאנחנו עושים. כניראה מאי ידיעה מספקת עליהם. ולכן היקום רוצה שנלמד על מה שאנחנו עושים בכך שהוא נותן לנו לחוות את זה.. הטלנו קללה על מישהו? כניראה שאנחנו לא מספיק מבינים איזה בלאגן עשינו.. טוף אז עכשיו או בגילגול אחר יש קללה עלינו כדי שנלמד. יש לנו דרך ביקום שאנחנו צריכים ללכת על פיה, ולפעמים נצתרך לפעול בהתאם לצורך של תוכנית עליונה יותר. היקום לא שומר טינה, אלא אם כן זה הכרחי. תשמרו את העבודה שלכם פשוטה, נקייה, ובלי יותר מידי שטויות.. ולכו בעקבות הרצון האמיתי של הנשמה שלכם. אני לא אומר שלא צריך להשתעשע מידי פעם עם היכולות שלנו, אבל באחריות, ובהבנה. שי.

BomberMan

New member
בדיוק!!!

הבעיה היא שכבר עברנו על זה עשרות פעמים גם כאן בפורום. וזה די משעמם לעבור על זה שוב. חוצמזה - אני מסכים איתך כמעט על הכל. חוץ מכמה דברים. אבל זה לא ממש חשוב כאן.

Jerald_Admonds

New member
אז תציע את זה בנימוס ללסטט

ואז תעשו שולם
מלחמה לא תעזור לפורום

korinalir

New member
תגיד, חשבתם על זה פעם ברצינות?

כאילו אנשים כאן בפורום מקבלים את "חוק השלושה" כאילו הוא מובן מאליו. חשבתם פעם אם אתם בכלל מאמינים בו? באמת חשבתם? פרט לוויקאנים שהחוק מוגדר באמונה שלהם, לא צריך לקבל אותו כמובן מאליו. מותר להשתמש בכישוף לתועלת אישית ואפילו לדברים "רעים" אם המצפון שלך מאפשר לך. תחליט לבד מה הקווים האדומים שלך. בכל מקרה בהצלחה בכישוף שלך.
(לימודים בחופש?)

L e s t a t

New member
עשו כרצונכם אבל..

כאילו, שכל אחד יכניס למעגל האמונה שלו מה שבראש שלו (חוץ ממה שקצת אי-רציונלי) אבל אני פשוט מזכיר שהחוק הנ"ל מקורו בדת מסויימת ושהוא לא תקף כלפי כל אחד ואחד כמו שמספר אנשים באו להכריז.

L e s t a t

New member
ובכן

חוק השלושה הוא חוק שמקורו בדת הנקראית "וויקה", אם אתה וחבר שלך אינכם וויקאנים או מאמינים בחוק הנ"ל, אני לא רואה שום סיבה שהחוק הזה יחול עליכם. כמו גם, אם אינכם מאמינים בקארמה אין שום סיבה שזה יחזור אליכם כמו בומרנג..

ל-poly2

בבקשה, תטילו על עצמכם כישוף וזה באמת יעזור לכם בלימודים וגם אני מתכוון להטיל על עצמי לחש כזה, אבל בקשר להחזר יענו יחזור הלחש פי 3 למה שיחזור אליכם בכלל? ואם כן אז למה אתם דואגים? אתם הרי לא פוגעים במישהו אז אין סיכוי שיקרה לכם משהו רע, תהיה בטוח על זה!!! ואם זה יחזור אז אני לפי דעתי חושב שיקרה לכם משהו טוב כמו: אני לא יודע כי עוד לא ניסיתי לחש... מקווה שעזרתי, וכל מי שחושב שאני טועה אז בבקשה אתם יכולים לתקן אותי.... ממך:תום.

Jerald_Admonds

New member
תחשוב על זה

אתה באמת רוצה שהמורה שלך יהיה מסומם מאגית בזמן שהוא יבדוק את המבחן שלך?:) זה עלול לעשות בדיוק ההפך

kiticat

New member
אבל מה אם הכישוף

מכוון ליכולת הלימודית עצמה ולא לתוצאות כלפי חוץ שלה? כלומר שהמורה לא יהיה מסומם מאגית כדבריך, אלא יבדוק מבחן שהוא אכן נכון?

Jerald_Admonds

New member
זה תלוי איך הוא בנוי

ולמה הוא מכוון. אבל דיי אני לא רוצה להמשיך להשתתף בשירשור הזה. אם מישהו רוצה להצליח בלימודים שילמד.. שלא ירצה משהו שלא מגיע לו. ככה לא פועלים מאגים אמיתיים. שי.

L e s t a t

New member
"מסומם מאגית"

אהבתי ביותר
בכל אופן, אם כבר שואפים לציון גבוה במבחן עדיף לשאוף מעל ל85 ועדיף גם להתכונן קצת לפני זה. בכל אופן, כדאי שלא להשאיר את הכוונה של הלחש פתוחה מדי כי אז זה עלול להוביל לזה שהמורה נתן לתלמיד ציון גבוה במבחן בתמורה, חס וחסה, להטבות מיניות אחר כך או שהוא פשוט מתאהב בתלמיד ולא רוצה לראות אותו נכשל אז הוא מעגל קצת את הפינות (מבחן שכותבים בעפרון נגיד? אז הוא מוחק ומסמן מחדש, למשל). אם כבר, צריך לחשוב לא על לגרום לציון להיות 100 אלא לגרום למורה לתת 100 מסיבה כלשהי, את הסיבה אנחנו בעצם שותלים אצלו, על הסיבה צריך לחשוב ובעצם פה אנחנו עושים טקס כפול וכדי לחזק את התוצאה הסופית גם מנסים לגרום לציון להיות מעל ל84, ז"א שמילות הלחש צריכות לחזור על הבקשה "בלא פחות מ84" בטקס השני, בטקס הראשון אנחנו שותלים את הסיבה לכך שהמורה נותן 84 או מעלה..

witch13

New member
פולי, במקום לפוצץ אותך בתיאוריות,

אני אסביר לך בצורה מעשית. נניח ואתה והחבר שלך מטילים את הלחש.. מה אתם עושים? שולחים אנרגיה כלפי עצמכם כדי שתוכלו ללמוד טוב יותר(לא, כישוף להצלחה בלימודים לא גורם שיבואי אלייך מאיות סתם כך). האנרגיה שאתה שולח באה לשפר את הלמידה=אנרגיה חיובית. בין אם אתה מאמין בקארמה או לא, אין שום סיבה שיהיה החזר רע, אלא עם כן אתה מתכוון להפוך ע"י כישוף זה את המורים למטומטמים שיעשו לך מבחנים קלים. אין שום סיבה לפחד מההחזר אם לא עושים משהו שפוגע במישהו וזה רק עם מאמינים בקארמה. קפיש? דנה

Jerald_Admonds

New member
תאוריות זה בדיוק מה שהבנאדם צריך

כי ככל הניראה במעשיות אין לו מושג על מה הוא מדבר.

witch13

New member
אני מסכימה.

זו הסיבה שעדיף קודם כל ללמד אותו את החלק המעשי(הכונה החלק המעשי של פעילות חוק הקארמה) ורק אז ללמד אותו מה החוק הזה אומר... אחרת סתם מסבכים אותו.

witch13

New member
אני חושבת שלא.אני אסביר את עצמי שוב

אם תבוא למתחיל ותתחיל לפוצץ אותו בתיאוריות על חוק הקארמה, הוא לא יבין מזה כלום. לעומת זאת, אם תתן לו דוגמא מעשית של איך זה עובד, הוא יבין על מה אתה מדבר ואז תוכל לפוצץ לו את הראש בתיאוריות... דנה

למעלה