עזרה... :]

lioroosh500

New member
עזרה... :]

אממ אוקי אז.. הורדתי את המשחק אתמול פעם ראשונה אז ככה שאני לא מתמצאת בו בכלל =O פתחתי כבר דמות שאני לא ממש מסתדרת איתה אז חשבתי להתייעץ איתכם, אם כדאי למחוק אותה ולפתוח משתמש חדש, או לפתוח דמות נוספת (במידה וזה אפשרי..) ופשוט להתחיל להשקיע בה? ואם יש אפשרות לפתוח דמות נוספת, אני אשמח אם תפרטו לי איך עושים את זה... (כבר הזכרתי שאני חדשה לגמרי במשחק ?) תודה לעוזרים... ליאור =] נ.ב. אשמח להצטרף ולהיות פעילה בפורום הזה !!

ברוכה הבאה

את יכולה להשאיר את הדמות שפתחת ולא אהבת ולשמור עליה חפצים בנתיים כמו מחסן..... חצים אפשר להעביר מדמות לדמות ע"י שומר חפצים שנמצא בכל עיר. אפשר לפתוח דמות חדשה על אותו חשבון ולא צריך לפתוח חשבון חדש בשביל זה. פשוט תיכנסי לעמוד הראשי ותקליקי על "צור דמות חדשה". איזו דמות פתחת ולא אהבת? אני מציעה לך לבדוק לגבי בניית הדמות שאת פותחת כי אפשר לעשות טעויות קריטיות שקשה מאד לתקן. את מוזמנת לשאול עוד שאלות ואנסה לעזור במידת האפשר.

ובנוסף..

רוב השחקנים פה משחקים ב3 עולמות מרכזיים - ברה ( הרוב ), סקניה ( 2-4? ) ו-ווינדיה (2-3? ) והשאר שפזורים בכל מיני עולמות..

lioroosh500

New member
הבעיה היא

איך לעזעזל אני מזהה איזו עיר זאת? בתפריט הזה בהתחלה כשהמשחק רק עולה, יש שם מיליון ואחת שמות וכל מיני סמלים (ראיתי שם סמל של גולגולת או כנפיים וכד'...) וזה ממש מבלבל כי אני לא קוראת כל כך טוב אנגלית אני בעיקר כותבת... איך למשל נראה הסמל של סקניה או ברה? ובקשר לדמות, פתחתי דמות משעממת למדי... היא אמורה להיות קוסמת, זה מין עבודה חדשה כזאת שנקסון שחררה לא מזמן, אני חושבת שזה נקרא איוואן. התלהבתי בעיקר מזה שיש להם דרקון משלהם, זה ממש מגניב... אבל אני לא מצליחה לשחק איתה.נכנסתי לאחת הערים סתם בשביל לבדוק איך זה עובד (אני חושבת שהיה שם סמל של כנפיים לבנות או משו..) אין מה לעשות שם !! אין שחקנים ואין מפלצות להילחם איתם, פשוט כלום הכל ריק!! היא יכולה רק ללכת ימינה עם חיצים צהובים כאלה ואז יש מי אור לבן כזה שכמו שראיתי בסרטונים הוא כמו יציאה כזאת או משו לא הבנתי כ"כ.... ואי אפשר לצאת משם, ניסיתי לעמוד על זה, ללחוץ על זה, לקפוץ וכלום !! אני משתגעת... -,- זה בטח נשמע ממש מטופש, אבל זאת פעם ראשונה שלי במייפל ואני לא מתמצאת שם בשייט... חח תודה וסוריי על החפירה

אממ...

השמות שאת רואה בהתחלה זה עולמות.. בסקניה יש S בסמל שלו וברה הסמל שלו לא זוכר תנסי לקרוא.. ואחרי שנכנסת לדמות יש מחנה אימונים קטן עד רמה 10 עם כל מיני משימות.. כל המשחק תלוי בהבנה של אנגלית, את תשפרי שהזמן יעבור.. שם אין אף אחד כי זה רק עד רמות 10.. אחר כך יש את כל עולם המייפל.. דרך אגב, הדבר הלבן ( כחול ) הזה זה נקרא פורטל, ועוברים בתוכו בלחיצה על החץ למעלה.. בהצלחה

lioroosh500

New member
אןקי אבל....

איך אני אמורה להתאמן עם אין מפלצות? לירות באוויר עם החרב? (יש לי מין חרב ורודה כזאת ששמתי כשפתחתי את הדמות.) ואיפה בכלל אפשר לראות את המשימות? לתרגם אותן לא תהיה בעיה, אבל צריך להתחיל מאיפשהו כדי להתקדם :/ וה.... פורטלים קוראים לזה? הם פשוט לא עובדים. ולחצתי על כל כפתור אפשרי! אני מאוד מקווה שזה לא קשור לקריסות.... קרס לי המשחק לפחות 3 פעמים היום, ואתמול איזה פעמיים =O בכל אופן אני אמשיך לנסות... מקסימום אני יפתח דמות חדשה. ואני שונאת לעשות את זה >< אגב, באיזה עבודות יש את הדמויות הכי יפות לדעתכם..? זהו. נגמרה החפירה האינסופית שלי לגבי המייפל. אני אשמח לצרף אתכם לחברים במשחק (ברגע שאגלה איך עושים את זה XD ) לילה טובווש

Hasselblad

New member
המממ אני חצי רגל בחוץ

חייבת ללכת לראות דירה.. אני רק אגיד שבחלק התחתון של המסך מצד ימין יש כפתור של מקלדת שמראה לך על כל מקש מה הוא עושה ואת יכולה גם לשנות את הסדר. נגיד שאלת איך להרביץ למפלצות - בעזרת כפתור אתק (שבהתחלה נמצא על CTR לדעתי) אנסה לעזור יותר כשאחזור מהסבב דירות שיש לי לראות. בהצלחה בינתיים

ליזי133

New member
יש לי אוואן....

זה כבר לא כ"כ חדש (העבודה של אוואן)... תראי אני ממש לא טובה בלהסביר דברים, אבל אני אנסה
טוב תראי, יש משימות שיכולים לתת לך, ויש מפלצות מחוץ לערים, בערים יש כל מיני דברים כמו חנויות בד"כ ומשימות. אממ... אני אישית פתחתי פיראטית ואז אחרי שאני למדתי על המשחק והתחלתי להשתעמם מהפיראטית פתחתי אוואן והיא עכשיו הדמות המרכזית שבה אני משחקת בד"כ. אז הסברתי בקצרה מאוד, אם יש לך שאלה מסוימת תשאלי ואפשר יהיה לענות ביתר קלות כי את שואלת שאלות כלליות מאוד ולדעתי קצת קשה לענות על זה. את יכולה גם לחפש בגוגל מייפל סטורי וזה ייתן לך המון תוצאות של מדריכים לדברים ואתרים ויש בד"כ מדריכים למתחילים, שם תוכלי לראות כל מיני הסברים
בכל מקרה, תהני!

Hasselblad

New member
ברוכה הבאה

נעים מאוד אני סיוון בת 29 משחקת בשרת ברה. מציעה לך כן להקדיש זמן ולנסות לקרוא את הדברים במשחק כי המשחק מאוד מסביר את עצמו בהתחלה. אין מה להילחץ המשחק לא על זה ובהתחלה גם ככה רק צריך ללמוד מה זה המשחק הזה. אל תתרגשי מטעיות כי עוד יהיו לך הרבה ככה זה בהתחלה אצל כולם.

למעלה