עזרה

shlomii41

New member
עזרה

שלום,לי אישית נמאס משרת סקניה,כל הזמן יש שם רול באק שמוריד את כל מה שעשיתי עם הדמויות שלי! אז החלטתי לעבור לברה,שמעתי שרוב הפרום נמצאים שם אבל יש בעיה,כל הכסף והציוד שלי נמצא בסקניה,וגם היה לי בסקניה כולה 7 מיל אצל האוון שלי אחרי המשימה שמקבלים את המגילה לכפפות,אז לכן אני צריך עזרה בפתיחת הדמות,לכן מי שיכול לעזור לי אני אשמח =] תודה לעוזרים

Hasselblad

New member
היי שלומי

אנא פרסם את שם הדמות שלך בברה כדי שאנשים יוכלו ליצור איתך קשר במשחק אולי גם תציין באיזה שעות אתה תהייה מחובר למשחק

הטיZרית

New member
גם אני צריכה עזרה..

אבל בסקניה.. סוף סוף חזרתי לשחק אחרי כמה חודשים טובים.. דיי הלכתי לאיבוד במשחק.. מלא דברים חדשים.. ולאף אחד לא מתחשק להתאמן איתי... ולבד משעמם.. אז אם יש פה חברים בסקניה.. אני רמה 135 BM xxtherionxx אני אשמח לחברה... קפצתי לשניה ל CS היום וקיבלתי פתאום מתנה 20 AP RESET מה זה?

Hasselblad

New member
דקלה ../images/Emo24.gif

הרבה זמן לא ראינו אותך פה
אכן הרבה השתנה... ה 20AP ריסט שקיבלת זאת מתנה שנקסון חלקו לכולם לפי הרמה שלהם AP ריסט חינם בגלל איזה בלאגן שלם שהיה להם עם הקארים, הרבה באנים לא מוצדקים ורולבק ענקי שהיה. אז פשוט תהני מהם
לצערי אין לי דמות בסכניה ככה שאני לא ממש יכולה לשחק איתך לגבי כל מיני דברים חדשים אני מצרפת לך מאמר על החפצים החדשים שהכל מוסבר שם. איוונטים וכאלה אני לא הכי מעודכת ולא ממש יודעת אולי מישהו אחר יסביר לך

ושכחתי להציג את עצמי

אני הרואית דרגה 186. יש לי גם קוסמת רעל ואש דרגה 165 אבל היא די נטושה לטובת ההרואית שלי.

ווינגז

New member
וואי, נשבעת שבדיוק אתמול חשבתי עלייך.

מה שלומך? מה מעשייך לאחרונה? לאן נעלמת? (וגם - למה אני לא ישנה?)

הטיZרית

New member
חם... חם מאוד ../images/Emo13.gif

האמת שהמייפל פשוט מאוד ממכר ונכנסתי לתקופה שאני חייבת להתמקד בדברים חשובים כמו למצוא עבודה חדשה.. אז נתתי את השחקנית שלי לבנתיים לחבר שישמור אותה ערנית ובועטת ולקחתי חופש מהמייפל כדי לא למצוא את עצמי יושבת שעות מול המייפל במקום לחפש עבודה.. (עד היום זה לא עזר לי למצוא עבודה אבל ניחא) בדקתי מידי פעם את הפורום אבל בנקודה מסויימת הבנתי שאם אני לא במשחק ממש קשה לעקוב אחרי מה שקורה..
מה שכן הפורום לא נח לרגע

ווינגז

New member
כיף שחזרת!

נכנסת בתקופה טובה במיוחד, היו פה חודשים שהפורום נח ליותר מכמה רגעים..

dDanielle1

New member
בלייז וויזרד :) הבעיה היחידה היא שהמשחק נתקע

כל הזמן כי כל השרתים מלאיםם!

אני שם עכשיו....../images/Emo13.gif

שלחי לי את השם של הדמות שלך כאן או במסר ואוסיף אותך לבאדי שליי... יש לי גם בלייז שדי נזנחה לה אבל אני עדיין מאוד אוהבת את הדמות נראה מתי יהיה לי כוח לחזור אליה.

yonVata

New member
דברי עם סיוון או מישהו

מהמנהלים של הגילד שיוסיף אותך אלינו...

למעלה