עזרה..

בארה1

New member
עזרה..

היי. אני בארה חלק אולי מכירים אותי.. (אהמ נועם אהמ) הפורים הזה אני הולכת לעשות את הקוספלי הראשון בלי עזרה מקצועית (ייאי). עכשיו הבעיה היא שזה לא קוספלי רק בישבילי. לכנס השנה מצטרפים עלי שני בני הדודים שלי וגם להם אני תופרת קוספלי. עכשיו הכל כמעט מוכן אני רק צריכה לקנות בדים ולהתחיל לתפור הבעיה היא ש.. אני רוצה לבנות גיזרות לפני שהקנה את החומרים כדי לדעת בדיוק כמה לקנות. ואין לי מושג עם אני הקנה בורדה אני באמת המצא בא הכל או עם יש באינטרנט אתר שמראה גיזרות בחינם שבעזרתו הוכל להשתמש. גם אני מכינה לבני דודים שלי תלבושת סאקורה וסאסקה. אני לא יודעת איך לבנות את הגיזרה של השימלה של סאקורה. בקיצור אין לי מושג איך להתמודד עם גיזרות. תוכלו לעזור לי בבקשה?

SunsRequiem

New member
אפשר תמונות בבקשה?

זה ייקל מאוד לטובת אנשים שלא ראות את האנימה. וכן, יש אנשים שלא ראו נארוטו! דבר נוסף, את יכולה לראות מה יש לבורדה להציע, אבל לא להיות מוגבלת רק לזה. גיזרות אפשר לבנות גם מבגדים קיימים בהרבה מקרים. אבל אני לא יודעת מה את רוצה להכין, אז קצת קשה לי לענות על זה.

XannieChan

New member
יש הרבה "נועם" ותצטרכי לפרט יותר לגבי הקוספלי

כי אי אפשר לנחש גזרה למה את צריכה.

CibiHeart92

New member
בדיוק פניתי אלייך במסנג'ר XD

את רוצה לעשות את הגרסאות שיפודן או הרגילות? ושוב, תמונה תועיל.

בארה1

New member
טוב ביקשתם תמונות

לבני דודים שלי אני עושה את סאקורה וסאסקה מבחינות הצ'ונין: סאקורה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/archive/0/03/20080428040655!Haruno_Sakura.jpg סאסקה: http://img.photobucket.com/albums/v93/cruelangel45/ax/SasukeUchihaBlack.jpg ולי אישית אני עושה קאקשי סקסי נו ג'וטסו בסגנון לוליטה.. (השלמתי את העיצוב רק לפני יומים) אני העלה לכאן עוד מאט אני רק צריכה לסרוק את זה למחשב.

כמויות בדים :

לבני דודים כעיקרון את צריכה חלק העליון אורך אחד +תוספות תפרים (מנקודת חיבור הצוואר לכתף עד האורך הרצוי) למיכנס אורך וחצי (מקו המותן עד אורך הרצוי).רוחב בד 1.40 מ' . לדגם שלך תצטרכי להעלות תמונה כי אין לי מושג על מה את מדברת ...
. לגבי גיזרות . שירטוט גיזרות מצריך ידע בסיסי בתדמיתנות . שניראה שחסר לך . ממליצה לך להעזר במישהו שבין בזה שיוכל להנחות אותך .

בארה1

New member
תודה ^^"

אני צריכה לעלות לפה את העיצוב פשוט אני מפחדת כי אני מציירת ממש גרוע >> ואני יודעת שאני ממש מתחילה. רציתי כבר שנה ללמוד תפירה עם מישהו אבל לא מצאתי מורה. אז החלטתי לעשות כמו קוספליירים אחרים פשוט ללמוד מנסיון וטעייה.. אין לי ברירה.

Serf SaN

New member
יש מקומות כל כך הרבה יותר ערסיידים...

את תגלי את זה כשתגיעי לצבא. :p וזה נאמר ממישהו בעל טראומות ערסים מפ"ת. XD

CibiHeart92

New member
../images/Emo45.gif

לא ראיתם ערסיעדה עד שלא שירתתם כמורה בבית ספר תיכון ביפו. למרות שגם זה לא הגבול.

בארה1

New member
לא חושבת

אצלנו הרמות של הערסים כאלה כבדות שיש אצלנו אפילו ערסים חנונים וערסים מגיל 8.. עצוב עצוב..

Didsy

New member
עם כל הכבוד, ועד כמה שכולם אוהבים לרדת על פ"ת

היא באמת לא כזו נוראית. בייחוד לא במובן של הערסים, ובייחוד בתקופה שאנחנו חיים בה - ערסים באמת אפשר למצוא פשוט בכל מקום. וזה בא מפתח-תקוואית לשעבר שברחה משם P:

Apushu

New member
חחח האירוניה

בשורה אחת את אומרת עד כמה פ"ת לא נוראית ובשורה התחתונה אמרת שברחת XDDDDD איי ; סתם ~ גם לי אין שום דבר נגד פ"ת. אני דווקא חושבת שהיא השתפרה מאוד! ותכלס ערסים יש כבר בכל מקום >_< לא משנה איפה. אגב בארה- מאיפה את בפ"ת ?

Didsy

New member
חחחח לא באמת ברחתי!

סתם לאמא שלי התחשק לעבור דירה, ואני כמובן נאלצתי לעבור איתה.. P:

Apushu

New member
DAWWW

רק אני גרה בחור ;A; כפר אברהם. הנהגי מוניות תמיד שואלים "אז למה כתוב פתח תקוה בפתק?" וצריך להסביר להם ש"כפר אברהם" זה לא באמת כפר, זה שם של שכונה =3=; ואז שמסבירים להם שזה ליד סגולה, אז הם מתחילים למלמל "סגולה זה תעריף אחר..." SIGH ...ניסיתי לחשוב על משפט כמו "לפחות יש לי _____" אבל לא הצלחתי לחשוב על משהו ;A; OTL

למעלה